تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: درخواست نرم افزار صحبت رایگان اینترنتی

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

متاسفانه مشکل من این 2 تا است با اسکایپی :
    1- با انجام مراحل بالا باز نمیتونم ارسال IM کنم و بکنم هم به دیت طرف نمیرسه بصورت افلاین یا انلاین
    2- میخواهم بدونم چرا با اینکه من از گوگل تالک استفاده میکنم و سرعت من ADSL 128kbs و دوستم adsl 512 kbs است ولس صدا هر دوتامون به کلی و بسیار شدید قطع و وصل میشه ؟
    هرچه مصرف اینترنت داشته باشه مشکلی نداره فقط میخواهم که صدا بدون قطعی و صاف باشه چه کنم ؟

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

متاسفانه مشکل من این 2 تا است با اسکایپی :
    1- با انجام مراحل بالا باز نمیتونم ارسال IM کنم و بکنم هم به دیت طرف نمیرسه بصورت افلاین یا انلاین
    2- میخواهم بدونم چرا با اینکه من از گوگل تالک استفاده میکنم و سرعت من ADSL 128kbs و دوستم adsl 512 kbs است ولس صدا هر دوتامون به کلی و بسیار شدید قطع و وصل میشه ؟
    هرچه مصرف اینترنت داشته باشه مشکلی نداره فقط میخواهم که صدا بدون قطعی و صاف باشه چه کنم ؟
    من خودم 128 دارم و با گوگل تالک این مشکلاتی که شما دارید رو ندارم. نسخه ی بتا رو داری؟ اگه نداری برو از وطن دانلود بگیر. شاید نسخه ای که استفاده می کنی مشکل داره به رفیقت هم بگو همین کا رو بکنه.
    skype برای توراه نیفتاد؟ یه راهه دیگه هم هست اون هم استفاده از ف.ی.ل.ت.ر. شکن . زمانی که می خوای sign in بشی برنامه فیل ....تر رو راه بنداز . من خودم با skype زیاد چت می کنم خیلی هم راحت وصل می شم از طریق همون راهی هم که گفتم وصل می شم.

3. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من میتونم با اسکایپی sing in کنم و هیچ مشکلی ندارم ولی مراحل کار شما رو انجام دادم وآنلاین هستم و لی همه فکر میکنم آفلاین هستم و هرچه پیام میدم به دیگری نمیرسه( که اون آنلاین هست و جالب اینجاست من فکر میکنم اومنم آفلاین هست ) ! ؟؟

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

من دقیقا برعکس دوستمون هستم
    همه میگم من آنلاین هستم و برام pm میدم ولی چیزی به من نمیرسه و من هم همه اونها رو آفلاین میبینم
    دیگه دارم کلا بیخیالش میشم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •