تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: سريع ترين ماشين جهان!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من هم با توجه به عنوان تاپیک فورد جی تی رو معرفی کردم

بوگاتی کلی رو بخوایم ارزیابی کنیم که یه خودرو فوق العاده و تمام عیار است و اگه بحث سرعت و شتاب به میان بیاد در برابر خودرو خیابانی فورد GT حرفی واسه گفتن نداره

خودتون مقایسه کنید(به نظر من قابل مقایسه نیست)
    حداکثر سرعت در هنگام اتمام یک مایل. بوگاتی: 204 مایل در ساعت یا 330 کیلومتر در ساعت
    حداکثر سرعت در هنگام اتمام یک مایل. فورد جی تی: 267 مایل در ساعت یا 433 کیلومتر در ساعت

صدای این خودرو تقریبا در حد خودروهای دیگه است و کلا شدت صدای خودروهای درگ فرق می کنه
    Last edited by boeing_747; 21-05-2010 at 03:42.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب این یعنی چی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    میشه یکم توضیح بدی
    بوگاتی گنجایش باکش 100 لیتره و بزار من حرف حسین جان رو تکمیل ترش کنم یعنی اگه با حداکثر سرعت(407) بری 100 لیتر رو در 12 دقیقه مصرف میکنه!
    3-اگر با سرعت زیاد حرکت کند لاستیک های آن تنها 15 دقیقه دوام دارد.
    اینم یعنی باز اینکه اگه با 407 کیلو متر در ساعت بره لاستیک هایش فقط 15 دقیقه دوام میاره! که البته اقا حسین درستش 50 دقیقه هستش

اگه بحث سرعت و شتاب به میان بیاد در برابر خودرو خیابانی فورد GT حرفی واسه گفتن نداره
    دوست عزیز اینو چند بار هم به شما گفتم اما متاسفانه علاقه خاص و تعصب خاص شما به ماشینای امریکایی اجازه نمیده که این منطق و واقعیت رو قبول کنید...!!!!
    نمیدونم چه جوری بگم به طور مثال میشه با 20 میلیون یه پرایدی درست کرد که با بنز 300 میلیون تومانی پای به پای بره یا حتی تو شتاب میتونه مغلوبش کنه!!!! تنها شتاب و سرعت نیست عزیزه من فاکتور های دیگری که من قبلا خیلی گفتم و به بعضیاش هم اقا حسین هم اشاره کردند بستگی داره حالا شما یه ماه دیگه تو اینترنت جستجو کن و یه اسم یه ماشینی رو در بیار و بگو :
    بوگاتی سریعرین ماشین دنیا نیست بلکه....فلان ماشین سریعترین است و بپر رو اعصاب منه عشق بوگاتی!

3. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا فرشاد
    معلومه پست اول منو در این صفحه با دقت نخواندی که در این مورد توضیح دادم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

همونطوری که فرشاد جان گفتن بوگاتی به خاطر این مطرح تره که در کنار سرعت بالای 400 کیلومتر یک فضای امن و راحت ارائه میده مطمئنن صدای تولیدی از اون فورد یا هر ماشین دیگه ای تو سرعت حتی 200 هم خیلی بیشتر از بوگاتی با سرعت مشابه هست دلیلشم اینه که اونها از سوپر چارجر و توربو استفاده می کنن و هدفشون فقط رسیدن به حداکثر سرعت برای کسب رکورد هست و برای رسیدن به این قدرت و سرعت و به طبع صدای خیلی زیادی تولید می کنن اما این در حالیه که بوگاتی واقعآ یک ماشین فوق خاص هست و خواهد بود.
    [/B]
    يعني شما دارين ميگين كه بوگاتي ويرون از توربو و سوپر شارژر استفاده نميكنه؟!

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با عرض معذرت از دخالت در بحث و کل کلتون
    موتور ویرون دارای 4 توربو هستش که به گفته گوردون میوری طراح و مهندس مکلارن اف 1 یک لگ مسخره دارن که اگه این مورد هم نبود موتور ماشین بهتر عمل میکرد .

7. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان خیلی ماشین سرعتر از ویرون اومده یکیش SSC فلان هست که اسمش کامل یادم نیست کونیخ زگ هم یه مدل جدید داده اسم اونم نمیدونم!اما خوبی ماشین به سرعتش نیست.هنوز به نظر من مک لارن اف 1 خیلی ارزشش از ویرون مسخره بیشتره.هنر کردن 4 تا توربو گزاشتن روش قدرتش شده 1000 اسب؟ دو تا پیچ هم درست نمیپیچه.
    اما مک لارن اف 1 هم فضای بار کافی داره،راحت هم میپیچه و هندلینگ بهتری داره.سرعتش هم با وجود اینکه اصلا توربو نداره فقط حدود 20 الی 30 کیلومتر از ویرون کمتره!
    اصولا ماشینای توربو لذت رانندگی تنفس طبیعی رو ندارن در حالت مشابه.مثلا دو تا ماشین 200 اسبی یکی توربو یکی اتمسفریک مدل اتمسفریک خیلی رانندگی با لذت تری داره.
    نمیدونم چه جوری بگم به طور مثال میشه با 20 میلیون یه پرایدی درست کرد که با بنز 300 میلیون تومانی پای به پای بره یا حتی تو شتاب میتونه مغلوبش کنه!!!!
    تایید میشه.
    باید یه موتور BP توربو روی پراید انداخت شتابی پیدا میکنه که نصف بنز و ب ام و های جدید توی ایران رو میگیره و فقط شاید 335 بتونه حریفش بشه!خرجش 10 تومن هم نمیشه.

9. این کاربر از grand theft auto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با عرض معذرت از دخالت در بحث و کل کلتون
    موتور ویرون دارای 4 توربو هستش که به گفته گوردون میوری طراح و مهندس مکلارن اف 1 یک لگ مسخره دارن که اگه این مورد هم نبود موتور ماشین بهتر عمل میکرد .
    بله این نکته در مقایسه تست شتاب M3 و ویرون هم کاملا مشهوده که اول M3 با ویرون فاصله میگیره و بعد از فعال شدن توربو های ویرون M3 رو در عرض چند ثانیه جا میذاره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و در مورد سریعترین خودرو هم شاید بوگاتی سریعترین نباشه ولی جزو سریعترین ها هست و بوگاتی فقط به خاطر سرعت مطرح نشد بلکه مهندسی عالی اون و لوکس بودنش + سرعت بالای 400 باعث شهرتش شد

11. 2 کاربر از BBNHFAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر بندَه

یکی از ماشینایی که میتونه با بوگاتی رقابت کنه اف 1 مک لارنه اونم تو مسیر 4_5 مایلی وگرنه..........

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب بوگاتی نسبت به مکلارن شتاب ثانویه داره.

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کاش یه مسابقه توی مسیر پیچ در پیچ یا پیست بین ویرون و مک لارن اف1 میزاشتن تا بعضیا بفهمن دود از کنده بلند میشه!
    ویرون توی مسر مستقیم خداست،قبول.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •