تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: کیس حدود 1000000 تومن

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

من به شما توصیه می کنم بجای اون برد مدل GIGABYTE P55AUD3 را بگیرید حدود 180 تومن
    اینطوری سیستمشون میشه 986000 تومان در صورتی که ایشون سیستم 1 تومنی و بالاتر میخواند و کارایی اون رو هم نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

باز هم ممنون از راهنماییهای دوستان
    من این سیستم رو برای کار با adobe premiere و photoshop می خواستم،
    اگه بخوام اینتل بگیرم به نظر شما ارزششو داره که از یه مادر برد و کارت گرافیک ضعیفتر استفاده کنم ولی در عوض cpu رو corei7 ببندم؟
    من تا 1100 تومان هم میتونم هزینه کنم.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

شما کجا دیدی من مقایسه کنم ، من گفتم نیازهای ایشون رو جواب میده حالا این برد معرفی شده شما دارای چیپست 790fx که اون 770 ، ولی با این بودجه ایشون من پیشنهاد نمی کنم پول زیادی بالای مادربرد بده ، در ضمن مادربرد 770 گیگا جواب خودش رو توی بازار پس داده و نصبت به قیمتش واقعا خوبه

در ضمن asus تا به اینجا در پلتفرم amd اصلا خوب کار نکرده و سابقه گیگا در این پلتفرم بهرته من پیشنهاد میکنم شما اگر خواستی انقدر پول مین بدی بری سراغ MSI 790FX-GD70 چون مادربرد ایسوز معرفی شده فقط از لحاظ اور قوی تر هست و برد msi یکی از بهترین ها برای گیم هست
    اینو خوب اومدی MSI 790FX-GD70 اتفاقا دو تا از دوستام از همین مین دارن به درد سطل آشغال میخوره وقتی که روشنش میکنی سریع دماش میره رو 43 درجه چیپ جنوبی شم که ماشاااله مثل نون بربری میمونه که تازه از تنور درآوردی در ضمن مگه من از همین مین ایسوس استفاده نمیکنم MSI 790FX-GD70 در مقابلش سوسک که هیچی پشه هم نیست مین msi کلا به درد بازی نمیخوره و برای گفتم هم دلیل دارم چون اگه بری تو گیم سنگین دیگه دمای مین از 60 رد میشه اون وقته که سرخ میشه
    Last edited by TREASURES; 05-05-2010 at 20:03.

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینو خوب اومدی MSI 790FX-GD70 اتفاقا دو تا از دوستام از همین مین دارن به درد سطل آشغال میخوره وقتی که روشنش میکنی سریع دماش میره رو 43 درجه چیپ جنوبی شم که ماشاااله مثل نون ببری میمونه که تازه از تنور درآوردی در ضمن مگه من از همین مین ایسوس استفاده نمیکنم MSI 790FX-GD70 در مقابلش سوسک که هیچی پشه هم نیست مین msi کلا به درد بازی نمیخوره و برای گفتم هم دلیل دارم چون اگه بری تو گیم سنگین دیگه دمای مین از 60 رد میشه اون وقته که سرخ میشه
    دوست عزیز این گفته من و شما نیست ، توی پنج مدل برتر سایت تومز هاردور برد msi معرفی شده رتبه سوم رو داره ، گرمای پل جنوبی هم رابطه مستقیمی به پاور و کیس داره

در ضمن متعادل ترین دمای پل جنوبی 38 درجه هست که در لحظه روشن شدن حدود 35 هست و تا 45 درجه عادیه ( به گفته شرکت شاب )

به گفته سایت تومز برد790 ایسوس برای اورکلاک حرفه ای هست و برد 790 گیگا و msi برای گیم

درضمن دوست من ، از منم بپرسن بگن بهترین برد چیه میگم ازراک ، چون ازراک دارم

بدترین پیشینه تولید برد ایسوس متعلق هست به سوکت های amd به خصوص سری های am2+
    البته جدیدا با اصلاحاتی که در تولید برد داشته خودش رو به رقیب دیرینش گیگا نزدیک کرده

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز این گفته من و شما نیست ، توی پنج مدل برتر سایت تومز هاردور برد msi معرفی شده رتبه سوم رو داره ، گرمای پل جنوبی هم رابطه مستقیمی به پاور و کیس داره

در ضمن متعادل ترین دمای پل جنوبی 38 درجه هست که در لحظه روشن شدن حدود 35 هست و تا 45 درجه عادیه ( به گفته شرکت شاب )

به گفته سایت تومز برد790 ایسوس برای اورکلاک حرفه ای هست و برد 790 گیگا و msi برای گیم

درضمن دوست من ، از منم بپرسن بگن بهترین برد چیه میگم ازراک ، چون ازراک دارم

بدترین پیشینه تولید برد ایسوس متعلق هست به سوکت های amd به خصوص سری های am2+
    البته جدیدا با اصلاحاتی که در تولید برد داشته خودش رو به رقیب دیرینش گیگا نزدیک کرده
    دوست عزیز این مسئله هیچ ربطی به این جمله که میگن هیچ کی به ماست خودش نمیگه ترش نداره در ضمن پاور دوستام هر دوشون COOLER MASTER SILENT PRO 600W هست گرافیک هر دوشونم 4670 هست که نگی مال مصرف گرافیکه کیس یکیشونم ORBIT و دیگری PACIFIC هست کولینگ جفت شونم در حد المپیک پکنه دمای مین منم از 30 اونور تر نمیره
    Last edited by TREASURES; 05-05-2010 at 19:58.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز این مسئله هیچ ربطی به این جمله که میگن هیچ کی به ماست خودش نمیگه ترش نداره در ضمن پاور دوستام هر دوشون COOLER MASTER SILENT PRO 600W هست گرافیک هر دوشونم 4670 هست که نگی مال مصرف گرافیکه کیس یکیشونم ORBIT و دیگری PACIFIC هست کولینگ جفت شونم در حد المپیک پکنه دمای مین منم از 30 اونور تر نمیره
    دوست عزیز نمی دونم مشکل سیستم این دو دوست شما از چی هست ولی برام خیلی جالبه ، چون این مین از هتسینک های بسیار خوبی بهره میبره ولی هنوز معتقدم دمای پل جنوبیش متعادل هست

در مورد دمای پل جنوبی سیستمتون هم تقریبا غیر ممکنه همچین دمای داشته باشید مگر اینکه کولینگ جداگانه ای برای مین قرار داده باشید

من امرز با بخش فنی شرکت شاب صحبت میکردم می گفت تا امروز بعد از 12 سال کار با سیستم amd دمای زیر 33 تا 35 ندیده مگر با کولینگ مخصوص

اگر هم باور ندارید این شماره تماسشونه و ازشون بپرسید 22686818 شرکت شاب

اینم به نقل از یک سایت ایرانی که این مادربرد رو تست کرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kinglife; 06-05-2010 at 00:23.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر به این لینک هم نگا کنید می بینید که در انتها بهترین امتیازات به مادربرد msi داده شده و بعد به مادربرد معرفی شده توسط دوست عزیزمون از برند ایسوز

لطفا به جدول ریتینگ ها بیشتر دقت کنید
    دیگه فکر نکنم از چهارتا دوست یا دوتا سیستم بستن نتیجه گرفته شده باشه که خوبه یا مزخرف

بلکه نتایج در مقیاسی کاملا مهندسی و فنی گرفته شده

در ضمن سایت هارد ور زون یکی از سایت های معتبر جهانی هست
    Last edited by kinglife; 06-05-2010 at 00:33.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز نمی دونم مشکل سیستم این دو دوست شما از چی هست ولی برام خیلی جالبه ، چون این مین از هتسینک های بسیار خوبی بهره میبره ولی هنوز معتقدم دمای پل جنوبیش متعادل هست

در مورد دمای پل جنوبی سیستمتون هم تقریبا غیر ممکنه همچین دمای داشته باشید مگر اینکه کولینگ جداگانه ای برای مین قرار داده باشید

من امرز با بخش فنی شرکت شاب صحبت میکردم می گفت تا امروز بعد از 12 سال کار با سیستم amd دمای زیر 33 تا 35 ندیده مگر با کولینگ مخصوص

اگر هم باور ندارید این شماره تماسشونه و ازشون بپرسید 22686818 شرکت شاب

اینم به نقل از یک سایت ایرانی که این مادربرد رو تست کرده
    اینجا رو نگاه کن دوست عزیز هیچ کولینگ خاصی هم وجود نداره فقط استفاده از دو تا فن 12CM فن سی پی یوم هم AVC هست مدلشم نمیدونم

9. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا دماتون عالیه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خواهش میشه پس به اراجیفی که این شرکتا میگن زیاد گوش ندین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •