سلام
مدل:
sonyericsson vivaz
قیمت دوربر 400 تومن.دوربین 8 مگاپیکسل.تو تهرانم هرجا بری فکر میکنم گیرت بیاد.![]()
سلام
مدل:
sonyericsson vivaz
قیمت دوربر 400 تومن.دوربین 8 مگاپیکسل.تو تهرانم هرجا بری فکر میکنم گیرت بیاد.![]()
n86 رو پیشنهاد میکنم
نسل ۳٫۵، دوربین ۸ مگاپیکسل، لنز Carl Zeiss عریض، فیلمبرداری با وضوح دیویدی، ۸ گیگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش ۲٫۶ اینچی AMOLED با وضوح بالا و تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، مسیریاب جیپیاس، قطبنمای دیجیتالی، حسگر شتابسنج جهت دوران خودکار صفحه، فرستنده رادیویی، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۳، شبکه بیسیم به همراه فناوری UPnP، خروجی تلویزیون، خروجی صدای استاندارد، نمایش پروندههای آفیس و پیدیاف، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو،
ممنون از راهنمایی هاتون ببینم کدومش قشنگتره (تو Image Google ) سرچ میکنم بعد تصمیم میگیرم
vivaz خیلی بهتره میرم همون رو میخرم
تو گوگل لازم نیست اینم عکس 5800ممنون از راهنمایی هاتون ببینم کدومش قشنگتره (تو Image Google ) سرچ میکنم بعد تصمیم میگیرم
![]()
انتخاب خوبی کردی.
ویواز گزینه ی بسیار خوبیه
وایواز خیلی عالیه
گوشی با دوربین ۸ مگاپیکسل و فیلمبرداری HD 720p، تشخیص صورت، تشخیص لبخند، مسیریاب جیپیاس، ثبت موقعيت جغرافيايي به همراه تصویر، حسگر شتابسنج برای دوران خودکار صفحه، ۷۵ مگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش ۳٫۲ اینچ لمسی با وضوح بالا و تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، سیستم عامل Symbian، شبکه بیسیم به همراه فناوری DLNA، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو، ...
مزایا: نسل ۳٫۵، پردازنده با فرکانس ۷۲۰ مگاهرتز، قابلیت افزایش کارت حافظه، مسیریاب جیپیاس، حسگر شتابسنج، دوربین ۸ مگاپیکسل، فلاش، فوکوس اتوماتیک و لمسی، لرزشگیر، فیلمبرداری با وضوح بالا، ثبت موقعيت جغرافيايي به همراه تصویر، تشخیص صورت و لبخند، صفحه نمایش لمسی، سیستم عامل Symbian، شبکه بیسیم، رادیوی افام استریو، خروجی صدای استاندارد
معایب: عدم امکان ویرایش پروندههای آفیس، عدم وجود بلندگوهای استریو
این گوشی با نام Sony Ericsson Kurara هم شناخته میشود.
![]()
Last edited by sasan816; 09-05-2010 at 19:25.
سلام
من یه سونی اریکسون دیدم که دوربینش 12 مگ بود.
قیمتش هم حدود 500
اساتید توضیح می دن چه مدلیه و چطوره؟
آره از ویواز بیشتر خوشم اومد راستی نگفتین قیمتش با گارانتی چنده؟
اسم گوشی ساتیو میباشد و گوشیه خوبیم هست و برای کسی که دوربین مد نظرشه بسیار عالی میباشد
380 هزار تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)