روی اپل آی پد هم میتونی حساب کنی یک ماه پیش با گارانتی تک تیم قیمت کردم 1میلیون و 450 الان ارزونتر هم شده بدونه گارانتیش هم فکر کنم دورو ور 1 تومن باشه
روی اپل آی پد هم میتونی حساب کنی یک ماه پیش با گارانتی تک تیم قیمت کردم 1میلیون و 450 الان ارزونتر هم شده بدونه گارانتیش هم فکر کنم دورو ور 1 تومن باشه
تا اوننجایی که من میدونم سیستم عامل ساخت گوگله و سخت افزار مال گوگل نیستببین اگه قرار به اینه که منتظر باشی صبر کن گوشی گوگلو بگیر
اگرم گوگلو بخوام میتونم بگم از اروپا برام بیارن ولی یه مشکل هست اینکه از متن باز بودن سیستمش خیلی حال میکنم ولی احتمالا یکی دو سال دیگه طول میکشه تا نرم افزارای خیلی متنوع براش بیاد و تو این مدت هم نمیتونم ویندوز موبایل روش نصب کنم
یکی از خوبیهای ایفون اینه که اندروید روش نصب میشه
اول همین تصمیمو گرفتم ولی فکر کنم باید دنبال 3gs ورژن 2.2.1 بگردم که بشه کرکش کرداگرم صبر داری که منتظر 4g باش که مطمعنا تفاوت هایی زیادی با 3gs داره.
کامپیوتر دارم ولی موبایل نهاینتر نت پر سرعت داری؟فکر کنم گوشی رو بشه به اینترنت کامپیوتر وصل کرد
![]()
قطعا 4G ارزش داره ببین دوست من من به هر کسی که بخواد APPLE بخره اینو میگم:
اگه اینقدر وقت آزاد داری که میخوای پرش کAPPLE
بخر اگرم دنبال دوربین و بلوتوث بازی هستی طرف اپل نرو....![]()
سلام
شما با یک میلیون میتونی یک IPOD TOUCH 32 GB +یک موتورلا دروید بگیری.
IPOD TOUCH 350 تومن+دروید 620 تومن
IPOD TOUCH همون ایفونه 3GS فقط سیم کارت نمیخوره , دوربین نداره
![]()
Last edited by hoha881; 04-05-2010 at 17:51.
سلام
این مشخصات hd2 و iphone 3gs هست که با این وجود دلیلی نداره ایفون بخرم!
اندازه
iphone hd2عرض = ۲.۶۴ ۲.۴۰
طول = ۴.۷۳ ۴.۵۰
ضخامت
۰.۴۳ ۰.۴۸
اندازه تصویر اینچ
۴.۳ ۳.۵
رزولیشن
۴۸۰*۸۰۰ ۴۸۰*۳۲۰
سرعت
600mhz 1ghz
مموری
256mbram 512mb rom 448mb ram
دوربین
3m 5m
فلش و رادیو
دارد ندارد
و...
خب با این تفاوتها فکر کنم hd2 بهتره! نظر شما چیه![]()
۷ ژوئن آیفون ۴ عرضه می شود. میشه ۱ ماه دیگه.
ایفون حدود ۱۸۰ هزار اپلیکشن دارد. اندوریید ،ویندوز و سیمبین روی هم این قدر اپلیکیشن ندارند.
شما این یکماه را صبر کن ببین آیفون ۴ چه ویژگیهایی دارد. شاید نظرت را جلب کرد. الان 3gs نخر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HD2 هم که سیستم عاملش به ویندوز ۷ آپگرید نمیشه. ویندوز سری ۷ هم آذر ماه بیرون میاد. من خریدش را توصیه نمی کنم.
کارهایی مانند excel روی آیفون اصلا خوب جواب نمیده. ولی از نظر سرگرمی کم نمیاری.
امکانات فارسی منظورت چیه؟ زبان گوشی کلا فارسی نمیشه ولیکن مثلا روزهای هفته و اعداد را فارسی نشون میده. کیبرد نرم افزارهای فارسی هم که رویش نصب میشوند.(تقویم ایرانی، دیوان شعرا،...)
Last edited by dr_faust; 04-05-2010 at 22:37.
خب مطمئنن آی فون بهترین گزینه است !
ممنون
داره نظرم کلا میره رو hd2اچدی ۲ کیبورد فارسی برای اسمس داره ؟ excel چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)