تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: هفته 32 لیگ برتر / قهرمانی سپاهان در عمل، سقوط قطعی ابومسلم و استقلال اهواز

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به عنوان یه استقلالی تبریک میگم به سپاهانیا ! از هر نظر نسبت به بقیه تیما بهتر بود و قهرمان شد ! تو آیا هم خیلی بد شانسی آورد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تبریک به سپاهان هر چی باشه تیم شهرستانیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدایا همان طور که مسئولین ورزشی استان و بخصوص مشهد و باشگاه ابومسلم امروز اشک ما رو درآوردن کاری کن که هر چه زودتر بر سر قبر این حیوان صفتان بی همه چیز مخصوصا این مرتیکه بنی اسد به جشن و پایکوبی مشغول شویم

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ایشالله دوباره تیمتون برمیگرده دوست من
    برنگرده هم هیچ اتفاقی نمیفته!
    اینکه همه شهرای معروف و بزرگ یه نماینده تو لیگ برتر داشته باشن هیچ افتخاری نیست، مهم اینه که اون تیم بحران مدیریتی نداشته باشه و بتونه خودشو سرپا نگه داره. وگرنه غیر از تیمای اصفهانی، بقیه تیمای شهرستانی در اکثر اوقات فصل دچار بحران هستن، یا در انتخاب و استعفای مربی یا در دستمزد بازیکنان و...
    فرضا من اصلا دوست ندارم تیم شهرم به لیگ برتر صعود کنه (اتفاقا همیشه تو دسته اول در آستانه صعود قرار میگیره)، چون میدونم باز هم مشکلاتی به مشکلات لیگ برتر اضافه میکنه، چه بسا حضور دوباره ش تو لیگ برتر منجر به تغییر ماهیت مجددش بشه. (پگاه--> داماش--> ؟)

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض هفته سي و دوم ليگ برتر: سپاهان مثل بايرن مونيخ قهرمان شد - سقوط ابومسلم و استقلال اهواز

هفته سي و دوم ليگ برتر: سپاهان مثل بايرن مونيخ قهرمان شد - سقوط ابومسلم و استقلال اهواز

سپاهان با كسب يك امتياز در مشهد با توجه به اختلاف شش امتيازي با ذوب آهن عملا قهرماني را به دست آورده است. اختلاف تفاضل گل بين سپاهان و ذوب 20+ است كه جبران شدني نيست.

سايت گل - تساوي سپاهان در خانه تيم سختكوش ابومسلم، جشن قهرماني اين تيم را به تعويق انداخت اما زردها عملاً قهرمان ليگ شده‌اند. در هفته سي و دوم، به جز بازي پرسپوليس مقابل استيل كه بدون گل به پايان رسيد، ساير مسابقات، هيجان خوبي داشت با نتايج امروز، سقوط ابومسلم و استقلال اهواز به دسته پايين‌تر قطعي شد و حالا شاهين و مقاومت سپاسي در معرض سقوط‌‌ اند. گزارش كامل هر 8 مسابقه امروز از دقايقي بعد روي سايت گل قرار خواهد گرفت.

نتايج كامل هقته سي و دوم:

پرسپوليس 0 - استيل آذين 0

شاهين بوشهر 0 - استقلال 1
    گل: رينالدو 35

ابومسلم 2 - سپاهان 2
    گل ها: رجب زاده 6 عسگري 78 (ابومسلم) عماد رضا 20 حاج صفي 72 (سپاهان)

ذوب آهن 2 - مقاومت سپاسي 0
    گل ها: طالبي 18، خلعتبري 74

مس كرمان 3 - تراكتورسازي 2
    گل ها: جيوواني 25، ادينيو 48، سامره 58 (مس) ابراهيمي 16، خيرخواه 66 (تراكتورسازي)

استقلال اهواز 4 - 4 سايپا
    گل ها: خني فر 17، شريفات 32، ماهيني 56، صادقي 77 (استقلال اهواز) منوچهري 36 و 73، انصاري فرد 63، ابراهيمي 87 (سايپا)

صبا 1 - فولاد 1
    گل: رحماني 4

راه آهن 3 - پيكان 0
    گل ها: پاشايي 28، نورمحمدي 33، كاميابي نيا 58

پاس 1 - ملوان 1
    گل ها: يديگاريان (پاس) رافخايي 48 (ملوان)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/2

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض حمله قلعه نویی به واعظ و معینی : با قهرمانی ما بعضیها مسخره شدند.

يك داور در كل ليگ با ما بود كه از او متشكرم و آن هم داور الهي بود. سپاهان بهترين خط حمله،‌ آقاي گل ليگ و همچنين كمترين باخت را در ليگ داشت كه تمام اين‌ها لطف خداوند بود. خدا مي‌خواست با قهرماني ما يك سري آدم‌ها مسخره شوند و خدا را از اين بابت شاكرم.

سایت گل - سرمربي تيم فوتبال سپاهان پس از قهرماني تيمش در ليگ برتر گفت: سپاهان اصلي من را در سال آينده خواهيد ديد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه‌نويي در جمع خبرنگاران افزود: تيم امسال 40 درصد نسبت به سال قبل تغيير داشت و با وجود اين تغيير موفق شديم در يك تورنمنت 36 هفته‌اي، به قهرماني برسيم اما در سال آينده تيم اصلي من را خواهيد ديد.

قلعه‌نويي خاطرنشان كرد: از سقوط ابومسلم به ليگ دسته اول ناراحت هستم زيرا كه من هم‌استاني ابومسلمي‌ها هستم و اميدوارم كه استاندار خراسان رضوي فكري براي حضور دوباره ابومسلم در لیگ برتر بکند.

سرمربي تيم فوتبال سپاهان با حمله به مسعود معینی کارشناس فوتبال که از وی انتقاد کرده بود ، گفت: اكنون كه ما قهرمان هم شديم، مي‌دانم كه بيانيه‌هاي عده‌اي آماده است. من براي آن دسته آدم‌هايي كه به خاطر گرفتن پست‌هاي كوچك به عنوان مثال يك آكادمي فوتبال خود را به آدم‌هاي سياسي مي‌فروشند ناراحتم. اين آدم‌ها براي اندكي پول خود را فروخته‌اند و ناپاكي فوتبال اين است. آدم‌هاي سياسي مي‌آيند و يك روز خواهند رفت و براي آنهايي متاسفم كه پس از 30 سال حضور در ورزش، خودشان را به اين آدم‌هاي سياسي فروختند و پا روي همه چيز گذاشتند.

قلعه‌نويي ادامه داد: يك داور در كل ليگ با ما بود كه از او متشكرم و آن هم داور الهي بود. سپاهان بهترين خط حمله،‌ آقاي گل ليگ و همچنين كمترين باخت را در ليگ داشت كه تمام اين‌ها لطف خداوند بود. خدا مي‌خواست با قهرماني ما يك سري آدم‌ها مسخره شوند و خدا را از اين بابت شاكرم.

سرمربي تيم فوتبال سپاهان در ادامه در پاسخ به سوالي درخصوص ناكامي تيمش در ليگ قهرمانان آسيا تصريح
    كرد: ما در يك ماراتن، با انجام 36 بازي سخت قهرمان شديم و قهرماني در چنين مسابقه‌هايي عيار يك تيم،‌ مربي و بازيكنانش را مشخص خواهد كرد.

وي افزود: در ابتدا هم گفته‌ام كه مقصر اصلي ناكامي سپاهان در آسيا اول من بودم و بعد اينكه ما در آسيا كم‌شانس نيز بوديم. براي قهرماني در مسابقه‌هايي مانند ليگ آسيا، بايد برنامه چند ساله داشت و نمي‌توان براحتي در اين ليگ موفق شد و عده‌اي بيايند به خاطر اين ناكامي موفقيت‌هاي ما را كم‌ارزش جلوه بدهند كار درستي نيست. آنهايي كه فوتبال را مي‌فهمند اذعان كردند كه سپاهان بر روي حوادث از ليگ آسيا حذف شد.

استقلال را زماني كه تيم دهم جدول بود تحويل گرفتم و قهرمان كردم و سپاهان را هم در رده چهارم جدول تحويل گرفته و قهرمان تحويل دادم اما عده‌اي شروع به شبهه سازي كردند. اگر بودجه ما خيلي زياد است، بيايند بودجه ما را با بودجه تيم‌هاي خودشان قياس كنند. ما تنها مديريت هزينه كرده‌ايم. عده‌اي گفتند نيمكت سپاهان،‌ نيمكت قوي است اما تيمي كه امسال در اختيار داشتم از لحاظ مهره و ستاره نسبت به تيم سال گذشته‌ام، 180 درجه پايين‌تر بود.

قلعه‌نويي درخصوص تمديد قراردادش در سال آينده با تيم سپاهان اصفهان گفت: هنوز هيچ چيز مشخص نيست و در آينده تصميم مي‌گيرم.
    کد:
    کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مایلی کهن و حمله مجدد به 90 // کریمی:دایی به من چیزی یاد نداده بود که برایش گل ببرم.

سایت گل - محمد مایلی کهن که تیمش در اهواز توانست یک مساوی بگیرد و استقلال اهواز را به یک دسته پایین تر بفرستد، باز هم برای کنفرانس مطبوعاتی حرف های جنجالی کنار گذاشته بود.

این بار هم پیکان تیز انتقادات سرمربی سایپا به سوی برنامه 90 و عادل فردوسی پور نشانه رفته بود: حالا که برنامه 90 خودش را ابرقدرت رسانه‌ها مي‌داند و براي فدراسيون و فوتبال كشور تصميم می گيرد و رئيس عزل و نصب می كند؛ من هم از آقاي ضرغامي اجازه مي‌خواهم براي يك بار هم كه شده به من اجازه بدهد تا برنامه 90 را نقد كنم.

او ادامه داد: منكر کمک های 90 به فوتبال نیستم اما اين برنامه گاهي صحبت‌هاي بنده و ديگر كارشناسان بزرگان فوتبال ايران را تحریف می کند.
    حاجی مایلی که در مقابل سوالات مربوط به تیم ملی سکوت کرده بود، در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: بارها گفته اند اشكالي ندارد مسئول فوتبال ايران غير فوتبالي باشد. اما من مي‌گويم اگر فردي فوتبالي باشد، تحصيلات فوتبال داشته باشد، قهرمان باشد و در رأس امور فوتبال كشور قرار گيرد و او را كمك كنند فوتبال ايران بهشت مي‌شود. فوتبال يك رشته تخصصي است و اگر به فوتبالي‌ها واگذار شود و او را حمايت كنند هم هزينه‌ها كم مي‌شود و هم فوتبال موفق مي‌شود.

و اما فوتبال پاک، موضوع داغ روزهای آخر لیگ هم در حرف های سرمربی سایپا جا گرفت: بايد به پاك بودن آدم‌هاي اطراف فوتبال توجه كنيم تا نتايج بازي در ميدان رقم بخورد نه پشت گوشي تلفن و بيرون از زمين. فوتبال خودش پاك است اما برخي آدم‌هاي اطرافش چون فوتبالي نيستند ناپاكي را به اين ورزش تزريق مي‌كنند.
    کد:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سايت گل ـ علي كريمي. مشخص بود كه او هم مثل احمدرضا عابدزاده به شدت زير ذره‌بين است.

اين ستاره استيل آذين درست در لحظه‌اي بازيكنان اين تيم مشغول گرم كردن خود بودند دورتر از همه به آماده‌ كردن خود مشغول شد و درست در همين لحظه بود كه برخي هواداران پرسپوليس عليه وي شعار دادند:«كريمي پولكي»! اما اين شعار بلافاصله با واكنش منفي عده‌اي ديگر از هواداران پرسپوليس مواجه شد و آنها شعار دادند:«ليدر عشق سكه»!

كريمي در زمان آغاز بازي ساير بازيكنان تيمش را كه به سمت نيمكت پرسپوليس رفتند و با علي دايي روبوسي كردند همراهي نكرد تا دوباره توجه جمعيت را به خود جلب كند. او در اين‌باره جمله جالبي به زبان آورد و گفت:«در هيچ جاي دنيا رسم نيست كه براي مربيان گل ببرند، ضمناً‌ من براي كسي گل مي‌برم كه چیزی به من یاد داده باشد . وقتی چیزی به من یاد نداده چه دلیلی دارد برایش گل ببرم»

كريمي در طول بازي خوب بازي كرد اما مثل بازي رفت، ندرخشيد. او هر بار كه صاحب توپ مي‌شد با سوت و هوو همان عده هواداراني كه مشخص بود دنبال چه داستاني هستند روبرو مي‌شد. كريمي البته در طول بازي واكنش خاصي به اين مسأله نشان نداد اما در پايان بازي از خبرنگاران خواست در اين‌باره از حبيب كاشاني سوال كنند.

او گفت:«اين شرايط در بازي رفت با پرسپوليس وجود نداشت و همه‌ اين تماشاچيان من را تشويق مي‌كردند، بايد اين موضوع را از سرپرست موقت باشگاه پرسپوليس بپرسيد كه چرا اين اتفاقات در اين مقطع از ليگ در ورزشگاه آزادي رخ مي‌دهد. » كريمي ادامه داد: «من كه هيچ، اما آقايان با عابدزاده نيز رفتار خوبي نداشتند، فقط مي‌توانم بگويم. متاسفم. چيزي نمي‌توانم بگويم و شما بايد دليل اين كار را از مسئولان باشگاه پرسپوليس بپرسيد.»

او سپس با پيش كشيدن يك ماجراي قديمي، جمله جالبي را به زبان آورد و گفت:«اگر بخواهم در اين زمينه حرف بزنم، دوباره ماجرايي مثل آنچه كه بين پروين و دايي رخ داد، اتفاق مي‌افتد.» حتماً‌ به خاطر داريد كه چند سال پيش در بازي پرسپوليس و صبا ليدرهاي منتسب به پروين، عليه دايي شعارهاي تندي دادند و دايي با حضور در برنامه نود به شدت عليه پروين مصاحبه كرد.
    کد:

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

تبریک میگم به سپاهانی ها.
    برای آبیهای اهواز و اومسلم هم متاسفم.
    پارسال هم تیم دیگر مشهد در بازی سقوط کرد که تیم مقابل در اون بازی قهرمان شد و امسال هم یک همچین اتفاقی افتاد.
    پارسال که نزاشتند استقلالیها جشن قهرمانی بگیرند.امیدوارم دست سپاهان رو باز بگزارند

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض چرا پسر قلعه‌نویی را در اصفهان کتک زدند!

قهرمانی مبارک سپاهانیا
    ---------------------------------------
    انتقادات از امیر قلعه‌نویی برخی مواقع گریبان خانواده او را می‌گیرد که این بار گریبان پسرش را گرفت.

برپایی اردوی شبانه‌روزی سپاهان در هتل هما مشهد باعث شد تا چند تن از دوستان و نزدیکان امیر قلعه‌نویی شنبه‌شب خود را به لابی هتل رسانده و دقایقی در کنار سرمربی سپاهان که در آستانه کسب سومین قهرمانی‌اش در لیگ برتر بود، به صحبت بپردازند.

از جمله حاضران می‌توان به دکتر نقابیان (روانشناسی که قرار بود در سپاهان با او همکاری کند)، داود مهابادی (سرمربی پیام مشهد)، مجید نوروزی (بازیکن اسبق استقلال ) و چند تن از دوستان مشهدی و مسئولان سپاهان اشاره کرد که در گوشه‌ای از لابی نزدیک به یک ساعت به بحث و تبادل نظر پرداختند که محور اصلی صحبت‌های حاضران در ارتباط با حواشی و اتفاقاتی بود که در طول فصل برای قلعه‌نویی رخ داد، از جمله اختلافات و درگیری‌های لفظی با واعظی‌آشتیانی مدیرعامل استقلال. در این بحث دکتر نقابیان از قلعه‌نویی خواست با متانت بیشتر جواب واعظی‌آشتیانی را ندهد که سرمربی سپاهان با اعلام اینکه هیچ وقت قصد جواب دادن نداشته جز مواقعی که او را ترور شخصیت کرده‌اند خبر از کتک خوردن پسرش در مدرسه به خاطر حاشیه‌سازی علیه او داد و گفت: آنقدر ناجوانمردانه علیه من جوسازی کرده‌اند که تاوان آن را خانواده‌ام باید پس بدهد.

اما ماجرای کتک خوردن پسر قلعه‌نویی که روز گذشته با تیتر «قلعه‌نویی پسر به خاطر قلعه‌نویی پدر کتک خورد» روی خروجی چند خبرگزاری قرار گرفت، به هفته گذشته و بعد از باخت به العین و حذف سپاهان از لیگ قهرمانان آسیا بازمی‌گردد جایی که محمدهوتن قلعه‌نویی در زنگ تفریح با چند تن از همکلاسی‌هایش که عمدتاً استقلالی و پرسپولیسی بودند جنگ لفظی و کری‌خوانی شدیدی پیدا کرد تا جایی که کار به دخالت معلم پرورشی و ناظم مدرسه کشیده شد. گفته می‌شود پسر قلعه‌نویی پس از اینکه همکلاسی‌های پرسپولیسی و استقلالی‌اش شروع به کری‌خوانی برای او کردند و علیه سپاهان و پدرش شعارهایی سردادند شروع به خواندن سرود قهرمانی مخصوص طرفداران سپاهان کرد که همین امر آتش این جنگ لفظی را شعله‌ور‌تر کرد تا جایی که درگیری‌ها آغاز شد و معلم پرورشی مدرسه... اصفهان وارد ماجرا شد. این معلم پرورشی که گویا خودش هم طرفدار یکی از تیم‌های سرخابی بود در آن لحظات پسر قلعه‌نویی را مقصر اصلی درگیری قلمداد کرد و با «محمد هوتن» رفتار ناشایستی انجام داده و علاوه بر کتک زدن، او را کشان‌کشان به دفتر مدیریت مدرسه برد و در آنجا نیز پسر قلعه‌نویی را توبیخ کتبی کردند.

این رفتار معلم پرورشی مدرسه... به اذعان محمدهوتن قلعه‌نویی به هیچ عنوان عادلانه نبود و تنها از روی غرض‌ورزی صورت گرفت تا باعث سرافکندگی او مقابل همکلاسی‌هایش گردد. این خبر به نحوی به گوش امیر قلعه‌نویی رسید و سرمربی سپاهان پس از پرس و جو و شنیدن ماجرا از زبان پسرش به پیگیری موضوع پرداخت و کار به جایی رسید که باشگاه سپاهان هم از طریق مراجع ذی‌صلاح وارد عمل شد و خواستار برخورد جدی با این رفتار معلم پرورشی مدرسه... گردید. یکی از نزدیکان امیر قلعه‌نویی در این ارتباط گفت: با توجه به شکایتی که در آموزش و پرورش استان انجام دادیم بلافاصله مسئولان ماجرا و اتفاقات رخ داده را پیگیری کردند تا جایی که این معلم با ابراز پشیمانی از رفتارش به صورت رسمی از «محمدهوتن» و خانواده‌اش معذرت‌خواهی کرد و از آنجا که امیر قلعه‌نویی نمی‌خواست این ماجرا بیش از این کش پیدا کند در همان جا از شکایتش صرف‌نظر کرد. البته گفته می‌شود پیگیری اتفاقی که برای پسر قلعه‌نویی در مدرسه... افتاد به استانداری، تربیت‌بدنی استان و ناحیه یک آموزش و پرورش اصفهان هم کشیده شد وگرچه در نهایت با معذرت‌خواهی از سوی معلم پرورشی و مدیریت مدرسه... همه چیز ختم به خیر شد اما این اتفاق ثابت کرد انتقادات از امیر قلعه‌نویی تنها مختص محافل ورزشی، جراید و رسانه‌های گروهی نیست بلکه دامنه این انتقادات برخی مواقع گریبان خانواده او را هم می‌گیرد که این بار گریبان پسرش «محمدهوتن» را گرفت.

کد:

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

تبریک.
    دیشب ما رفتیم تو سطح شهر برای جشن.
    ولی نیروی انتظامی و گارد ویژه جشن را برامون زهر کردند

خاک تو سرشون اطراف باشگاه و خیابون حکیم نظامی پر مامور نیرو انتظامی و گارد ویژه موتور سوار بود.
    ماشین هایی که شادی می کردند را می گرفتند.
    آخرای شب حدود 10 هم یه مینی بوس آوردند و همه را دستگیر کردند.

ولی ما یه گروه راه افتادیم از دم ورزشگاه رفتیم پل فلزی و بعدشم خیابون خورشید و جلفا و نظر و دوباره برگشتیم تو حکیم نظامی که یهو همه بهمون می گفتند پرچمتونو قایم کنید که الانه که بگیرندتون.

خاک بر سرشون خاک بر سرشون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •