سلام
دستتون درد نکنه ، واقعا جا داره که از شما و همه دوستانی که توی p30 زحمت میکشن و باعث بالا رفتن سطح اطلاعات دوستان میشن
تشکر کنیم ، من خودم رو مدیون بچه ها میدونم ، سربلند و پیروز باشید .
ارادتمند شما امیر
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
سلام
دستتون درد نکنه ، واقعا جا داره که از شما و همه دوستانی که توی p30 زحمت میکشن و باعث بالا رفتن سطح اطلاعات دوستان میشن
تشکر کنیم ، من خودم رو مدیون بچه ها میدونم ، سربلند و پیروز باشید .
ارادتمند شما امیر
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
دوستت دارم خیلی زیاد!
دستت درستالهی 10 به توان 100 در دنیا و 10 به توان n در آخرت نسیبت بشه...
![]()
خب من هم بالاخره خوندمش مرسيخيلي خوب بود الان وقتش كه تبريك بگم
خيلي وقت گذاشتي.
بد نبود در مورد سرعت اجراي اين برنامه ها به همراه پايين آوردن سرعت سيستم هم يه بحثي ميذاشتي موردي كه فكر كنم درجه اهميتش براي كاربراني كه صرفا به امنيت سيستم فكر نكنند مهم باشه، به اضافه اين كه امنيتي كه اين برنامه ها براي كاربر ميارن تا چه حدي براي اونها ميتونه دست و پاگير باشه!
سلام
بخش اول:
انتظار ما نسبت به برنامه آنتی ویروس هست. در اینجا استاندارد ترین هدف رو انتخاب میکنیم پس قصد ما انتخاب برنامه یا برنامه هایی هست که امنیت قابل توجهی به ما ارائه کند.
اخیرا تمام برنامه ها خیلی روی سرعت سیستم تاثیر نمی گذارند. 5 سال پیش نورتون که اسمش رو میاوردن یعنی خداحافظ سرعت سیستم ولی الان همون سنگین ترین برنامه در عرض 2 دقیقه نصب میشه و کاملا روان. کسپرسکی ورژن 2011 اعلام شده سبکترین ورژن خواهد بود.
و اگر بخواهیم حرف سرعت سیستم رو بزنیم کلا از بحث اصلی یعنی داشتن امنیت مناسب گمراه شدیم.
( تمام برنامه های که بالا برای انتخاب پیگیری میکردیم فقط برای کاربران خونگی بوده )
اما اگه هنوز كساني باشن كه سيستم ضعيفي داشته باشن و بخوان اين برنامه ها رو اجرا كنن فكر كنم بشتر از 2 دقيقه طول بكشه كه همون بحث به روز بودن پيش مياد به اضافه اينكه كساني كه به هر دليلي نتونن از اينترنت پرسرعت استفاده كنن تو به روز كردن اينها دچار مشكل ميشن. ولي خب ربطي به قضيه امنيت نداره گويا بحث فقط امنيت.
ویرایش:
یکم صبر کنید نتایج رو قرار میدم. در حال آماده سازی![]()
Last edited by Dr Hannibal; 05-05-2010 at 14:23.
به دلیل در خواست برسی سرعت های آنتی ویروس های مختلف این قسمت اضافه شد.
منبع av-comparatives
تست:
performance test
خب توی این تست سیستمی که در نظر گرفته شده Intel core 2 duo e8300 / 2 gig ram / win xp sp3
هارد دفرگ شده و تمام تنظیمات ریجیستری به حالت درست است. و سیستم عامل کاملا آپدیت شده.
نتایج :
سرعت کپی شدن اطلاعات در هارد و جابه جایی آنها:
سرعت آرشیو شدن فایل ها
سرعت نصب شدن نرم افزار ها و پاک شدن:
سرعت اجرای برنامه ها:
سرعت دانلود از اینترنت:
![]()
Last edited by Dr Hannibal; 06-05-2010 at 11:24.
ظاهرا عکس دانلود از اینترنت درست نیست دکتر
زحمتش رو بکش لطفا
فوق العاده بود ( در ضمن)
بله انجام شد![]()
خوب دوستان یه سوال اگه به همراه انتی ویروس یه نرم افزار ضد -- و ضد جاسوسی نصب کنیم کافیه یا باز به فایروال نیاز داریم مگه خود آنتی ویروس ها (مثلا نود32 ) فایروال ندارن اگه هست کفایت میکنه یا نه ؟البته اگه جای سوال اینجا نیست عذر میخوام. ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)