بله .یعنی چی؟ یعنی مثلا! الان 2010 هستیم تاریخ رو به 2009 تغییر بدم ؟؟
بله .یعنی چی؟ یعنی مثلا! الان 2010 هستیم تاریخ رو به 2009 تغییر بدم ؟؟
کد چی ؟ چه انتی ویروسی ؟ واضح بگید.
تاریخ ویندوز رو تغیر بدی انتی ویروس اپدیت نمیشه.منظور از تاریخ همون کدهای اکتیو هست؟
شما می تونید با به عقب برگردوندن تاریخ کامپیوتر از کدهای قبلی استفاده کنید
یا مثلا برای کسپرسکی باید به طور انلاین چک بشه جواب نمیده.
این برنامه ها رایگان نیستند. پس یا باید خرید کنید یا از سریال و یا کی های پخش شده استفاده کنید. دلیل این بود.ولی چرا آنتی ویروسها تاریخ دارن؟
مثلاً همین نود 32 رو که دارم پیغامی واسم میداد که وقتی تو ی بخش آنتی ویروس مطرح کردم یکی از خبره های تاپیک نود 32 فرمودن تاریخش گذشته
بهترین انتی ویروس برای جلوگیری از ورود هرگونه ویروس!
Avira هست!
شما این سریال ها و یا key هایی که استفاده میکنی این هارو کسایی دیگه خریداری کردند و الان پخش شده. که شما هم استفاده می کنی.
حالا شرکت میاد میبینی کی انتی ویروس رو نخریده و کدوم سریال ها تو اینترنت پخش شده و جلوشون رو میگیره.
برای همین میگن تاریخ فلان کلید یا سریال یا لایسنس تموم شده.
من نورتون داشتم با عقب برگردوندن تاریخ،هم روشن بود و هم آپدیت میشد
ولی کاسپر رو نمیدونم؟
سریال و لایسنس برای نورتون که نداریم. تریالش رو استفاده می کنند اونم با گذشت زمان از روزش کم میشه.
برای انتی های دیگه هم همینطور.
اما در کل بگم ،دیدن تا شنیدن فرق میکنه!
من خیلی از آنتی ویروس ها رو امتحان کردم..........ولی از من میشنوی اگه سیستمه بالایی داری ......هیچی مثل پاندا نمیشه! البته یکی از مشکلات اصلی این آنتی ویروس سنگین بودن بیش از حدشه!
این آنتی ویروسایی هم مثل نود32 و کاسپر به خاطر سبک بودنشونه که مهبوبن وگرنه.........
یکی از وبژگیهای پاندا تو آپ دیت هستش که اگر وسط دانلود کردن یهو اینترنت قطع شد از ادامش دانلود میکنه!
تازه مشکله خواصی هم تو آپ دیت نداره!مثل نود32 و ......
آنتی ویروس باید هر روز آپ دیت شه تا بشه روش حساب کرد.......
تمام!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)