مسلما اگر شرکت بزرگی مثل LG خالی ببنده دستش زود واسه کمپانیهای بزرگ رو می شه و ابروش میره پس رو اطلاعات منتشر شده در سایتشون شک نکنید
مسلما اگر شرکت بزرگی مثل LG خالی ببنده دستش زود واسه کمپانیهای بزرگ رو می شه و ابروش میره پس رو اطلاعات منتشر شده در سایتشون شک نکنید
ولي اين تصاوير چيز ديگه اي را نشان مي دهد.
سلام
دوستاني كه دنبال اين هستند كه ايا تو ايران امده يا خير،به فكر اين هم هستند كه چه تصوير 3D ئي رو ميخوان اون تو ببينن؟!!![]()
با اجازه شما فیلم اواتار
سلام
این تلویزیون بدون عینک قابل مشاهده هست؟
یا فقط باید سورس 3D باهاش دید؟
دوست عزیز من اخرین lcd LGیعنی SL800دیدم به همین صورت بود .LGبرای ضد ضربه وضد خش کردن LCD یک لایه زخیم بر روی LCDمیکشد برای همین نور انعکاس میدهد .(فکر کنم)
ببخشید پست بی ربط میدم!
این عینک 3D ها رو از کجا میشه تهیه کرد؟! ، قیمتش چه حدودی هست ؟!؟!
من توی بعضی سایتها دیدم ولی جنسشون ظاهرا مقوایی هست و این عینک رو ندیدم جایی!
این تلویزیونه همراهش عینکم داره، ولی تلویزیونهای سامسونگ عینکش رو باید جدا بگیری که خیلی گرون قیمتم هست از این جهت LG خوبه، ولی سامسونگ یه امکانی که داره اینکه میتونی به تصاویر دو بعدی هم عمق بدی و سهبعدیشون کنی، البته مثل یه فیلم سهبعدی واقعی نمیشن ولی خوب کار میکنه.
بله دوست عزیز فقط سورس 3Dنیاز به عینک داره
سلام
اجازه من هم دست شماست دوست عزيز.اگر بلوري يا DVD اورجينال فيلم دستتون رسيد(البته نسخه 3d ماه دسامبر ريليز ميشه)يا بهتره بگم با داشتن حتي يه فيلم سه بعدي خريد يه پنل 3D كار درستيه در غير اينصورت
اين نظر منه
Last edited by hamidR15; 03-05-2010 at 10:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)