تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: در خواست کمک برای خرید LCD

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام حتما b650 شك نكن

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان میشه یه LCD خوب تا قیمت حدود 400 تا 500 هزار تومن رو معرفی کنید؟
    با تشکر فراوان.
    دوست گرامی حتما قبل از خرید تی وی حتما تو فروشگاه های مختلف کیفیت کارو در نظر بگیر

و چون قصد شما از خرید تی وی بازی با کنسول های مختلف ه یه نگاهی هم به تکنولوژی پلاسما بنداز .

البته در تاپیک های زیادی برای دوستداران گیم تی وی های مختلف ارائه شده که من با اینکه طرفدار ال سی دی هستم ولی برای گیم پلاسما رو پیشنهاد می کنم .

بخاطر قیمت کمتر و ریسپانس تایم پائینتر

بدرود

4. این کاربر از fatefather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

برای بازی و xbox و ... بهتر نیست 100 هرتز باشه؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

برای بازی و xbox و ... بهتر نیست 100 هرتز باشه؟!!
    دوست عزيز اخه 100 و 60 اونقدرها به چشم نمياد شما اگه پلاسما رو بگيد اره به چشم مياد چون تفاوت نزديك 300 400 هرتز ه

7. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smaxc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز من میخواستم یه مانیتور بگیرم بعد کلی تحقیق کردم چه از نظر قیمت و چه کارایی یکی رو پیدا کردم میخواستم بدونم چطور مانیتوری هست خوب هست یا نه اسمش سامسونگ 22700 هست البته جدیدشم اومده که 23700 هستش اما من همون 22700 LCD SAMSOUNG رو میخواستم بگیرم البته یه چیزی رو متذکر بشم اینکه من مانیتوری میخواستم شما معرفی کنید که روزی 9 تا 10 ساعت یه سره روشن باشه نظر شما چیه ؟ چی رو معرفی میکنید حتما hdmi باشه
    البته سابقه ی سوزاندن مانیتور lcd LG 21 هم داشتم برای همین میخواستم مشورت کنم ممنون

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام دوست عزیز من میخواستم یه مانیتور بگیرم بعد کلی تحقیق کردم چه از نظر قیمت و چه کارایی یکی رو پیدا کردم میخواستم بدونم چطور مانیتوری هست خوب هست یا نه اسمش سامسونگ 22700 هست البته جدیدشم اومده که 23700 هستش اما من همون 22700 LCD SAMSOUNG رو میخواستم بگیرم البته یه چیزی رو متذکر بشم اینکه من مانیتوری میخواستم شما معرفی کنید که روزی 9 تا 10 ساعت یه سره روشن باشه نظر شما چیه ؟ چی رو معرفی میکنید حتما hdmi باشه
    البته سابقه ی سوزاندن مانیتور lcd LG 21 هم داشتم برای همین میخواستم مشورت کنم ممنون
    دوست من ايني كه ميگيد عاليه ... منم ميخوام همينو بگيرم ...
    فقط اين مدل مانيتور كامپيوتر هست ...اينجا واسه تي وي هست ...
    اشتباه اومدين راه رو
    اگه خواستي يه پيغام بده تا راهنماييت كنم ...
    ولي اينجا ادامه نده .... ممنون ...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اوکی ممنون فقط چون من تازه عضو شدم نمیتونم نظر خصوصی بدم تا یه مدت برای همین اگر دوست داشتید شما پیام بدید ببینم قیمت پایتختیش چنده وایننکه 7 و 8 ساعت یکله کار کنه نمیسوزه کدوم مارک از اینا بهتره ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام طبق حرف دوست گلم اينجا در مورد ال سي دي بحث ميشه
    ولي در مورد مونيتور ميخواستم بگم اكه بتونيد سري t گير بياريد فوق العادست با همون كنتراست 50000 هزارو رسپانس تايم 2 ئيلي ثانيه وبالاترين رزولوشن ممكن 1920.1200
    hdcp ready
    پنل لمسي و غلظت رنگ فوق العاده من يك سال ازش استفاده ميكردم فوق العادست حتي قابل مقايسه با اين سري هاي جديد هم نيست چون محصولات سام نبود زياد وارد نشد منظورم اين كه تو ايران مونتاژ نميشد
    اگه تونستيد يك نگاهي هم به اين مدل بكنيد محشره T220P
    يا علي

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوست من این T220 P فول اچ دی که معرفی کردید خیلی محشر هست اما من طبق تحقیق گسترده ای که کردم دیگه تولید نمیشه و قدیمی شده من میخواستم اول همین رو بگیرم اما خیلی حیف شد! ولی نظرم جدیدم همون 22700 هست اما باز هم یک سری جدیدترش اومده به نام 23700 که خیلی درگیر مقایسه 227700 با 23700 هستم

حالا در باره ی یک مدل ال سی دی هم صحبت میکنیم که از تاپیک خارج نشیم
    من LCD SONY 40 X دارم میخواستم بدونم میدونید این LIVE COLOR که روش زده به چه دردی میخوره _ یا همون تصویر دنیای زنده
    راستی معایب و فواید این تلویزیونم بحث کنید چون خیلی قیمتش نسبت به سری های دیگر گرون تموم شد پارسال88 من حدود 4 تومنی پول به پاش دادم راستی چه رسیوری برای این ال سی دی معرفی میکنید ! ICLASS 9696 FULL HD برای این TV مناسب هست یا نه ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوست من این T220 P فول اچ دی که معرفی کردید خیلی محشر هست اما من طبق تحقیق گسترده ای که کردم دیگه تولید نمیشه و قدیمی شده من میخواستم اول همین رو بگیرم اما خیلی حیف شد! ولی نظرم جدیدم همون 22700 هست اما باز هم یک سری جدیدترش اومده به نام 23700 که خیلی درگیر مقایسه 227700 با 23700 هستم

حالا در باره ی یک مدل ال سی دی هم صحبت میکنیم که از تاپیک خارج نشیم
    من LCD SONY 40 X دارم میخواستم بدونم میدونید این LIVE COLOR که روش زده به چه دردی میخوره _ یا همون تصویر دنیای زنده
    راستی معایب و فواید این تلویزیونم بحث کنید چون خیلی قیمتش نسبت به سری های دیگر گرون تموم شد پارسال88 من حدود 4 تومنی پول به پاش دادم راستی چه رسیوری برای این ال سی دی معرفی میکنید ! ICLASS 9696 FULL HD برای این TV مناسب هست یا نه ؟

ممنون
    در مورد t220p گير مياد اگه دنبالش باشيد من خودم يكدونه داشتم در حد اك بود چ.ن ال سي دي گرفتم فروختم 180 تومان عالي بود
    در مورد 700 و 500 بايد بدونيد كه سريهاي 700 real hd هستند ولي در مورد سريهاي 500 شنيدم اينطور نيست با اينكه رزولوشن همون قدره
    در ضمن سري 700 اداپتور برق مجزا داره و خارج ال سي دي مثل ال سي ديهاي اصلي قديمي كه همه اداپتورشون بيرون بود اين مزيت بزرگي خيلي كم داغ مياد تجهيزات داخليش
    در مورد ال سي ديتون اگه منظورتون x450 كه خداست در ضمن led نه lcd

15. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •