دوستان سلام مجدد.از این که در نقد این مسئله اینقدر پافشاری میکنید ممنونم.
در مورد اون دوستمون که گفت باید استاد اورکلاک باشم تا بتونم که کاری انجام بدم اصلا موافق نیستم.اصولا آدم اگه یه سری اطلاعات بیسیک رو داشته باشه با استفاده از تجارب دیگران میتونه حداکثر کارایی رو در هر مسئله ای داشته باشه......
دوست من من الان تو تنضیماتم همونطور که گفته بودید مولتیپلیر رو به 4.00a تغییر دادم و رمم به 1333 رسیده و کاملا پایداره.همچنین cpu clock ratio تا 8 بیشتر نمیشه ولی یه امکان دیگه داره که نوشه fine cpu ratio که +5 میشه و به اصطلاح سی پی یو میشه 2.86 ولی اینو تو ویندوز و هیچ نرم افزاری نتونستم ببینم و همون 2.66 میزنه که نمیدونم اصلا کاربردش چیه....
در مورد fsb یه مورد فوق مهم وجود داره که وقتی 335 هم میکنم سیستم قبول نمیکنه و بوت نمیشه....!!!
تغییراتی که انجام دادم:
1-تغییر مولتی پلیر رم به 4:00a که باس 1333 رو بهم داده رو کلاک 8.8.8.24
2-fine cpu +5 رو فعال کردم
3-گرافیک بوست رو روی fast گذاشتم
4-تو تنظیمات رم پرفورمنس رو از استاندارد رو توربو گذاشتم
با این تغییرات که گفتم فقط رمها 1333 شده و بعد از تست سیس با نرم افزارهایی مثل OCCT - EVEREST Ultimate Edition -BurnInTest سیستم کاملا پایدار بود.
الان فقط برام خیلی سوال شده که چرا fsb سی پی یو رو نمیتونم اصلا یه دونه هم ببرم بالا و اصلا چیکار کنم که بشه سی پی یو رو اور کنم.حتما یه راهی باید وجود داشته باشه.مثلا از طریق ولتاژ یا ...
تنضیمات دیگه ای که تو بایوس وجود داره یه قسمت مثلا برا رم میشه اعداد 200 یا 266 یا 333 رو در نظر گرفت.یا میشه اون کلاکش که 8.8.8.24 هست رو دستی تغییر داد و حتی میشه ماژول به ماژول رم رو کلی از این تغییرات داد.
ولتاژا هم کاملا میشه تغییر داد.
این fine cpu ratio +5 هم اگه میدونید یه توضیح بدید ممنون میشم.
ببینید اینکه شما FSB را نمی تونید تغییر بدین(یعنی زیادش کنید) بیشتر بخاطر مادربرد شما هست که توانایی این کار را نداره که البته بخاطر فرکانس رمها بوجود آمده
ولی این کار قابل حل هست و راهش هم این هست که به پل شمالی و مسیر FSB ولتاژ بدی که یکم حرارت شما را بیشتر می کنه
مثلا به هر کدوم از دو پارامتر فوق حدود0.04 تا 0.06 افزایش ولتاژ بده بعدش شاید مثلا بشه FSB را تا حدود 400 زیاد کرد ولی باید حرارت پل شمالی را هم حتما در نظر بگیری چون دچار افزایش حرارت میشه
در مورد رمها هم میشه فرکانسشون را هنوز هم بیشتر کرد و مثلا اگر طبق گفته خود شما تا 1600 ساپورت می کنند پس ضریب رمها را در بایاس از 4 بذارید روی 5 تا در فرکانس 1600 اجرا بشن ولی باز هم میگم که انتظار افزایش کارایی را با این پلتفرم نداشته باشید
اون گزینه هم (FINE CPU RATIO +5 ) هم قابلیتی هست که به بایاس اضافه شده تا ضریب پردازنده شما را که قاعدتا باید قفل باشه تا یک مقدار محدود مثلا حدود 5 احد برای شما قابل تغییر کنه
راستی ویندوز هم ایکس پی 64 کردم و مشکل رم حل شد.
ممنون میشم راهنمایی کنید چون هر چی فکر میکنم نمیتونم قبول کنم سیپییو رو نشه .01 مگا هرتز هم اوور کرد!!!!
یعنی یه رم با باس بالا که اصولا تا الان فکر میکردم هر چی باس رم بالاتر باشه کارایی هم بیشتر میشه باعث این همه داستاد شده که سی پی یو اصلا نشه اوو کرد؟؟؟؟؟
موفق باشید
تا حدودی بله البته فقط در این پلتفرم