با سلام خدمت همگی ....
سلامت باشید ممنون
نه دوست عزیز ، چون قبل از خرید قیمت های کف بازارو در آوردم و بعد شروع به خرید کردم .
البته یکی از فروشنده ها تقبل کرد که اجناسو مطابق با قیمت کف به من بده و تنها VGA از اون نخریدم .
قیمت ها رو هم همینطور که تو پست قبلی آوردم بود .
البته اینم بگم که نزدیک بود در همون ابتدای خرید نظرمون به سمت AMD بره چون سری 6 هسته ای اومده بود و قیمتش هم حدود 310 و مدلش 109T بود که بلک ادیشن شده بود و 105T رو هم 210 می داد اما همون موقع یه کافی نت پیدا کردیم و بنچمارکاشو با هم مقایسه کردیم دیدم که AMD با تولید این محص.ل بد خرابکاری کرده چون 6 هسته ای هاشم هنوز به CORE I7 980 نمی رسه و حتی در بعضی موارد از 920 هم ضعف تره .
سلام
امیدوارم فنش براتون بچرخه.gif)
البته برای کاربرد شما همین پردازنده ی اینتل مناسب هست ولی پردازنده ی amd در کارهایی که برای چند هسته بهینه شدن مناسب هست و مثلا در گیم که هنوز برای تعداد هسته ی زیاد بهینه نشده مناسب نیست
البته core i7 980 قیمتش 1000 دلار هست و بنابراین با فنوم 1090 قابل مقایسه نیست
البته خود من هم ریویوی تامز رو دیدم و اونجا هم گفته که برای کاربری های تک هسته ای مناسب نیست اما امتیاز کلی این پردازنده رو می تونید در لینک زیر ببینید از سایت معتبر cpu benchmark ببینید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن تشکر می کنم از اطلاع رسانیتون چون من فکر می کردم که وارد ایران نشده و حدود 1 تا 2 ماه بعد وارد بازار ایران میشه