در اینکه بازی ها روی xp روونتر اجرا میشه که هیچ شکی نیست اما به نظر میرسه اگر سیستم خوبی داشته باشی 7 به دلیل پشتیبانی از دایرکت ایکس 11 بهتر باشه
در اینکه بازی ها روی xp روونتر اجرا میشه که هیچ شکی نیست اما به نظر میرسه اگر سیستم خوبی داشته باشی 7 به دلیل پشتیبانی از دایرکت ایکس 11 بهتر باشه
با سلام
بله درسته - اما در شرایطی که یه سیستم از نظر سخت افزاری بسیار قوی ای داشته باشید.
موفق باشید.
سلام.
دقیقا نمی شه بین xp و se7en یکیرو انتخاب کردو همه می دونن که اصلا راجع به vista هم نمی شه حرف زد چون خیلی ...
بعضی از بازیها در سون یهتره بعضی ها در xp !!!!!!!!!!!! خوب چرا؟؟؟
دلایل زیادی داره...
1: بعضی از دوستان سیستم های به روزی ندارند و یا خود ویندوز 7 هم مشکل دارند چه برسه به بازی کردن اونم بازی هایی که پشتیبان سخت افزاریه بالایی می خوان چون ویندوز 7 دارای رابط گرافیکی خیلی بالاتری نسبت به xp هستش پی بایدم انتظار داشته باشیم که هم رم هم گرافیکه بیشتریو در اختیار بگیره.......پس این تنها مشکل ویندوز 7 هستش و به گفته ی خود microsoft هیچ مشکل دیگری نمی شه پیدا کرد (البته این حرف ماکروسافتو من تو مجله ی بازی نما خوندم .مجله ی شماره ی 25)
2:بازی هایی که در سال های قبل از ویندوز 7 ساخته شدند و پشت جلد اونها ننوشته که 7 ساپورت هستند دلیل نمی شه که ویندوز 7 اونها رو ساپورت نکنه . یا کند اجرا کنه اونا هم که نمی تونستن بفهمند ویندوز بعدی چیه که اسمشو بنویسن
3 : ویندوز 7 بهتره چون جدا از sharing رم به کارت گرافیک به صورت سخت افزاری این os به صورت نرم افزاری هم این کارو میکنه
مثلا اگه رم شما 2G باشه و گرافیکتونم 1G 9500 باشه وقتی از پرافیک پراپرتیز می گیرید می بینید که نوشته:
'گرافیک مموری = 1000MB
شیرینگ مموری =775MB
و در کل = 1775MB
که نشون می ده این os اصلا قابل مقایسه با xp نیست.
البته این برتری زمانی وجود داره که شما وقت از os خودتون rate می گیرد (که بین 1.0 تا 7.9هست)حداقال 5.9 گرفته باشید.
مسایل مربوط به دایرکت ایکس (یا همون دایرکس) رو هم بچه ها زحمت کشیدنو گفتن
ولی من خودم به شخصه 7 رو قبول دارم .هم از لحاظ پردازش بر cpu های چند هسته ای هم از لحاظ رابط گرافیکی و ...
ویندوز seven چون هم Direct x11 داره و هم رو سی پی یو های چند هسته ای بهتر جواب میده.
من بعضی مواقع که بازی روی سون نصب میکنم هیچ مشکلی ندارد.
در پناه حق
من گفتم الان لونیکس و سولاریس و... رو تو نظر سنجی گذاشتی رفیق
خودتم فهمیدی ما حق انتخاب نداریم و مجبوریم از Windows استفاده کنیم؟
یه دوستی که یک بازی رو توی لونیکس و Windows امتحان کرده بود می گفت Texcher و Anti Alising تو لونیکس و عمق و شفافیت بهتری داره!
ولی حیف که Microsoft بازار رو استعمار کرده
1000% نسخه های 64 بیتی بهترن و سون
چون هم جدیدتره و هم از منابع کامپیوتر بیشتر بهره میبره (درسته که سیستم بیشتری میخواد ولی الان همه چیز داره برای سون بهینه میشه)
در ضمن سون دایرکت اکس 11 ساپورت میکنه که اکس پی نمی کنه
نسخه های 64 بیت هم از نهایت رم (بیش از 4 گیگ) استفاده میکنن
اگه سخت افزار ها بالا باشند 100 درصد 7 بهترین ویندوز واسه بازی کردنه مخصوصا قطعات سخت افزاری جدید که با ویندوز 7 از حداکثر قدرتشون(یعنی به بهینه ترین حالت) استفاده میکنن
Last edited by campuzlit; 12-01-2011 at 13:59.
من هم با 7 و هم با xp بازي كردم...
به صورت تجربي مي تونم بگم كه تو 7 روون تره.
البته به سخت افزار بستگي داره...
اگه سیستمت مناسبه بازیه ، مثلا بیش از 3 گیگ رم داری و ... ویندوز 7 -64 بیتیش مناسبه
چرا که از جونه سیستم مایه میذاره.والبته در این مواقع باید سرعت هاردتون هم زیاد باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)