تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: با سلام تا 700000

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته من چیزی رو که می دونم میگم

تازه من مثل بعضی از شخصیت های عوضی مملکتمون لومپن ، عوام فریب و زبون باز نیستم(میشناسیدش که!!!!)

فکر کنم لینکی که در مورد همین قضیه بود و توش توضیح داده بودم رو درست نگاه نکردید چون لینک زیر توی همونجا هست و ببینید تفاوت کارایی 620 رو با 550

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالبه که متوسط فریم 620 از 550 بالاتره !!!!!!

و فقط در مینیمم فریم 10% نسبت به 550 کم آورده

بازی ها هم برخی به کش برخی به فرکانس و برخی به تعداد هسته حساسند برای همین میاینگین بازیها از اهمیت برخورداره (این رو هم گفته بودم در همون لینک)

اما این تفاوت 4 فریم از میانگین گرفتن 28 حالت متفاوت بدست اومده و جالبه که وقتی تامز بنچمارک میگیره میگه که مثلا فلان
    بازی به کش حساسه و بنابراین این پردازنده فریم بالاتر رو آورده و یا این بازی به فرکانس حساس بوده در نتیجه این پردازنده
    ضعیف تر عمل کرده

البته در لینکه ایی که در همون تاپیک قرار دادم بارها ذکر شده که پردازنده در بازیهای جدید بی اهمیت و بی تاثیره در نتیجه می تونیم بگیم که بازی ها به این سمت پیش میرن که از پردازنده کمترین استفاده رو ببرن(اما تکرار میکنم همهی اینها در رزولیشن بالا صادق هست و نه در رزولیشن پایین)

بازم حرفای اون تاپیک رو تکرار کردم خوب کامل بخونیدش دیگه (شوخی کردم)

البته این رو هم فراموش نکنیم که بازبا 550یا620 همراه با 5850 فریم بالاتری رو نسبت به 945 با 4890 میاره بخاطر تفاوت کم در فریمی که پردازنده ها با هم دارند(در همون تاپیک لینکش هست)

جالبه در همون تاپیک در آخرین لینکش 435 رو بررسی کردم که حتی با 3 هسته و کش پایین تر کارایی در گیم برابر با 720 با اون همه کش آورده وحتی کمی بالاتر!!!!(تازه این پردازنده هم از 620 ارزونتره هم 100 مگا هرتز فرکانس بالاتر برخورداره وهم قابلیت تبدیل شدن به 4 هسته ای یا همون آنلاک شدن رو برخورداره) وباز جالبه که همین 435 در بازی از 550 هم بهتر عمل کرده(در اینجا هم تفاوت کم 550 با 620 رو می بینید) پس نتیجه ی اخلاقی اینکه 435 بخرن و آنلاکشم کنن به 4 هسته ای یا کلا630 اتلون رو بخرن که به قیمت 105 تومن رسیده و 100 مگاهرتز هم از 435 قویتره

کد:
    در ضمن با اورکلاک همین 435 10 درصد تفاوت کارایی ایجاد شده که نشون دهنده ی رفع همون ایجاد محدودیت گرافیک هست وتازه تاثیر تفاوت فرکانس نسبت به کش هم معلومه که از پردازنده ی 720 با اون همه کش!!!! بالاتر زد وقتی که اور شد

در ضمن در لینک زیر که از همون بنچمارک بالایی هست می بینید که دقیقا همو 10 درصد تفاوت کارایی بیشتر 435 اور شده نسبت به 720 متوسط همون 4 فریم هست که حالا 435 4 فریم بیشتر از 720 داره

کد:

اینم لینک در مورد تاثیر کش در گیم:

متاسفانه در رزو لیشن پایین هست و قطعا پردازنده تاثیر بالایی رو داره (رزولیشن 1024*1280 هم رزولیشن پایین محسوب میشه دیگه چه برسه به این رزولیشن) با این حال فقط در چارت اخر کم آورده و در نمودار ی که زیرش اینو نوشته Frame rates increase by 8% on Far Cry with medium settings if you exchange the entry-level Athlon II X4 quad-core to a Phenom II X4 at the same clock speed. اگر جزئیات رو از روی مدیوم به HIGH ارتقا بدیم این دو با هم برابر میشن) در نتیجه کم تاثیر بودن کش هم در این لینک مشخصه

کد:
    نتیجه ی نهایی:

افرادی که این پردازنده ها رو می گیرن حتما اورشون کنن تا از قدرت کامل گرافیکشون بهره مند بشن تا همون متوسط 4 فریم رو هم جبران کنند(البته وقتی کارت گرافیک قدرتمند بر میدارن)
    با تشکر از نیکان جان مطالب مفیدی در اختیار گذاشتی

من به شخصه متوجه این تناسب تا حدودی شدم

در مورد بودجه و سیستم این دوستمون هم همانطور که قبلا گفتم نبودن مدلی در بین 5850 و 5770 و تفاوت قدرت فاحش این دو موجب شده که نشه در بستن سیستم تناسب رو با این بودجه رعایت کرد

در غیر این صورت بهترین پیشنهاد یک پردازنده با فرکانس حداقل 3.0 گیگا هرتز و گرافیک 5850 هست که در غیر این صورت فکر کنم برای بازی با توان بودجه پایین تر اولویت گرافیک ، تکرار می کنم برای بازی

البته این مطلب نیکان عزیز برام قابل درک نیست که چگونه بازی ها در اینده نیاز کمتری به پردازنده دارن ، چون رشته خودم برنامه نویسی بوده و تا اونجا که می دونم یک فایل اول باید واکشی بشه توسط رم و بعد توسط پردازنده کد گذاری و پردازش بشه و در اخر گرافیک اونو تبدیل به محیط قابل خواندن و نمایش بکنه

پس طبق قانون ساختمان داده نرم افزار که بازی هم جزوی از خانواده نرم افزار هست باید در اینده با گرافیکی شدن و طبیعی تر شدن بازی ها عوامل زیر رشد کنه
    1- افزایش نیاز به رم
    2- افزایش نیاز به حجم و فضا
    3- افزایش قدرت پردازنده
    4- افزایش قدرت موتور گرافیکی

خوب من فکر کنم منظور از مطلب نیکان این بوده در اینده نیاز به پردازنده نصب به الان کمتر نمیشه بلکه رشد کمتری داره
    یعنی اگر امسال بازی ها با 5750 اجرا میشه سال اینده با 5750 تا حدودی مشکل خواهیم داشت ولی در مورد cpu این روند انقدر رو به رشد نباشه

این برداشتی بود که من داشتم و البته از دوستان عذر می خوام که تایپیک رو از مطلب اصلی منحرف کردم

2. این کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از نیکان جان مطالب مفیدی در اختیار گذاشتی

من به شخصه متوجه این تناسب تا حدودی شدم

در مورد بودجه و سیستم این دوستمون هم همانطور که قبلا گفتم نبودن مدلی در بین 5850 و 5770 و تفاوت قدرت فاحش این دو موجب شده که نشه در بستن سیستم تناسب رو با این بودجه رعایت کرد

در غیر این صورت بهترین پیشنهاد یک پردازنده با فرکانس حداقل 3.0 گیگا هرتز و گرافیک 5850 هست که در غیر این صورت فکر کنم برای بازی با توان بودجه پایین تر اولویت گرافیک ، تکرار می کنم برای بازی

البته این مطلب نیکان عزیز برام قابل درک نیست که چگونه بازی ها در اینده نیاز کمتری به پردازنده دارن ، چون رشته خودم برنامه نویسی بوده و تا اونجا که می دونم یک فایل اول باید واکشی بشه توسط رم و بعد توسط پردازنده کد گذاری و پردازش بشه و در اخر گرافیک اونو تبدیل به محیط قابل خواندن و نمایش بکنه

پس طبق قانون ساختمان داده نرم افزار که بازی هم جزوی از خانواده نرم افزار هست باید در اینده با گرافیکی شدن و طبیعی تر شدن بازی ها عوامل زیر رشد کنه
    1- افزایش نیاز به رم
    2- افزایش نیاز به حجم و فضا
    3- افزایش قدرت پردازنده
    4- افزایش قدرت موتور گرافیکی

خوب من فکر کنم منظور از مطلب نیکان این بوده در اینده نیاز به پردازنده نصب به الان کمتر نمیشه بلکه رشد کمتری داره
    یعنی اگر امسال بازی ها با 5750 اجرا میشه سال اینده با 5750 تا حدودی مشکل خواهیم داشت ولی در مورد cpu این روند انقدر رو به رشد نباشه

این برداشتی بود که من داشتم و البته از دوستان عذر می خوام که تایپیک رو از مطلب اصلی منحرف کردم

سلام

از حرف من اشتباه استنباط نکنید

بله هراتفاقی که در کامپیوتر می افته باید از پردازنده استفاده بشه

مثل این میمونه که برنامه ای بنویسیسد در حد 200 خط و این برنامه به گونه ای هست که از حافظه استفاده ی چندانی نمی بره ولی از پردازنده استفاده ی زیادی می بره پس من بگم که این برنامه از حافظه استفاده نکرده!!! و فقط پردازنده مهمه و نتیجه اینکه برای یک چنین برنامه ای رم رو کلا از روی سیستم برداریم

اما این صحبت نشون دهنده ی اینه که نمیشه گفت اصلا پردازنده دیگه برای سیستم لازم نیست و به هر حال برای اجرای گیم پیج فایل ها از هارد به رم و از رم به پردازنده و از اونجا به حافظه ی کارت گرافیک برده میشه اما در مرحله پردازنده همونطور که گفتید پردازش سنگینی روی فایلها صورت نمی گیره و اصل این کار رو GPU به عهده می گیره

مثال خوب در این زمینه فناوری جدید GPGPU هست که بوسیله این فناوری میخواهند برخی از پردازش ها رو مثل دی کد کردن فایل های ویدئویی رو به GPU واگذار کنند و گرافیک عمل پردازش رو به عهده بگیره اما این صحبت به معنی حذف پردازنده نیست و در واقع فایل برای آماده شدن برای پردازش توسط GPU ابتدا به پردازنده ی مرکزی برده میشه و بعد پردازنده ی گرافیکی

به عبارت دیگه این عمل ساده در گیم رو بسیاری از پردازنده های امروزی به راحتی انجام میدن و در نتیجه این پردازنده ها تفاوت آنچنانی در بازده ی گرافیک ایجاد نمی کنند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •