منم Nokia X6 16GIG رو توصیه میکنم ببین دوست من صفحه لمسی باید بزرگ باشه تا خودشو نشون بده تازه اونم از نوع خازنی....مصرف باطریشم بهتره و در جالات استفاده برای موسیقی 5 ساعت (اسمی) بیشتر از apple iohon شارژ نگه میداره...یعنی 35 ساعت.
منم Nokia X6 16GIG رو توصیه میکنم ببین دوست من صفحه لمسی باید بزرگ باشه تا خودشو نشون بده تازه اونم از نوع خازنی....مصرف باطریشم بهتره و در جالات استفاده برای موسیقی 5 ساعت (اسمی) بیشتر از apple iohon شارژ نگه میداره...یعنی 35 ساعت.
با مشخصاتی که شما مورد نظرته x6 گزینه مناسبیه براتون و قیمتش هم خوبه
فکر ایکس 10 هم دیوونم کرده موندم هاج و واج
ان 8 هم که بدتر از اون. انگار بلندگوی ان 8 هم ذاغارته نمی دونم چی بگم
ببین دوست عزیز شما اگه انسانی باشید که دور بر نصب برنامه و کارای حرفه ای با گوشی باشه اصلا بلندگویه بلند این چیزا براش مهم نیست.
یکسی هم میبینید که صدایه خوب دوربین خوب شیک بودن و در مرحله بعدتر برنامه هو این چیزا براش مهمه خوب آندروید بودن یا سیمبین بود یا جاوا بودن آنچنان براش مهم نیست.
اینو برایه این برات مثال زدم که بفهمی ایکس 10 یا ایکس 6 نوکیا اصلا تو رده ی کاری هم نیستن.
شما بهتره اول برایه خودتون مشخص کنید که کدوم حالت رو دوست دارید.
ولی با شناختی که من از شما با توجه به پستاتون پیدا کردم که البته ممکنه اشتباه باشه بازم همون ایکس 6 رو پیشنهاد میدم.
سیستم عامل
هم صدای گوشی و دوربینش.. بلاخره به اندازه پولی که می دی باید بتونیم آش بخوریم یا نه.. من که نمی خوام بلندگوی گوشی صدای بلندگوهای استریوی خونگی رو بده نه!! منظورم ازز بلندیش اینه که وقتی تو جیبه و تو جای شلوغ پلوغی هستی راحت بشنوی
دوربین هم خوب مهمه واسم
برنامه خوری گوشی و استفاده بهینه از سیستم عامل و نرم افزارهای مختلف و به درد بخور مثل فرهنگ لغت های قوی و سایر برنامهها
شما سیمبین واست خوبه مطمئن باش که میتونی با برنامه هاش حداکثر استفاده رو ببری...
توصیم Nokia X6 16GIG
با چه سنگ محکی فهمیدید که سییمبین واسم خوبه؟ آخه اندروید خیلی صدا کرده مث توپ. با سیمبیان زیاد کار کردم جز کندی و سردرگمی چیز دیگه ای ازش ندیدم
دوست من با توجه به انتظاراتت از گوشی ایکس 6 گوشی بسیار خوبی میتونه باشه.بازم انتخاب با خودته و به سلیقه خودت بر میگرده.
حالا شد احتمالا ایک 6 بگیرم دستم عادت کنه بعدا برم ان 8 بگیرم
ببین دوست عزیز شما 2 تا راه داری.
1.اگه خیلی عجله اری و لنگه گوشی هستی که برو x6 بگیر.
2.اگر نه تا تابستون صبر کن اومدن اینهمه سیستم عامل موبایل که هر کدوم یه مزایا و معایب خودشون رو دارن
بذار تا امتحانشونو پس بدن بعدش یه گوشی ایده آل بخر.
متلا من دو سال پیش p1i گرفتم و الان UIQ3 دیگه منسوخ شده حتی فریمور جدید هم واسش نمی آد.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)