تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: پاك شدن رجيستري ويندوز 7

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ببینید نیازی به این کار نیست.
    شما کافیه اون نرم افزار رو نصب کنید. اجرای بک آپ رجیستری فقط برای یک مدت کوتاه کارآمده.
    مثلا شما قبل از یک تغییر توی رجیستری بک اپ بگیرید و اگر تغییرات نتیجه ی خوبی نداشت بک آپ رو جایگزین کنید نه اینکه کل سیستم شما مشکل داره و هرچقدر بک آپ شما قدیمی تر باشه احتمال درست شدن سیستم کمتره.

مشکلات رجیستری از یک حدی که بالاتر رفت قابل جبران نیست و باید ویندوز رو عوض کنید. حالا اگر اطلاعات مهمی دارید که نباید از دست بره میتونید ویندوز رو طوری نصب کنید که درایو فرمت نشه و یا اینکه با اون نرم افزار که معرفی کردم رجیستری رو سر پا نگه دارید تا اطلاعاتتون رو جمع آوری کنید و بعد ویندوز عوض کنید.
    حتی اگر بک آپ شما براحتی ایمپورت بشه و اثر کنه باز هم Performance سیستم به شدت کاهش پیدا میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

14

ببینید نیازی به این کار نیست.
    شما کافیه اون نرم افزار رو نصب کنید. اجرای بک آپ رجیستری فقط برای یک مدت کوتاه کارآمده.
    مثلا شما قبل از یک تغییر توی رجیستری بک اپ بگیرید و اگر تغییرات نتیجه ی خوبی نداشت بک آپ رو جایگزین کنید نه اینکه کل سیستم شما مشکل داره و هرچقدر بک آپ شما قدیمی تر باشه احتمال درست شدن سیستم کمتره.

مشکلات رجیستری از یک حدی که بالاتر رفت قابل جبران نیست و باید ویندوز رو عوض کنید. حالا اگر اطلاعات مهمی دارید که نباید از دست بره میتونید ویندوز رو طوری نصب کنید که درایو فرمت نشه و یا اینکه با اون نرم افزار که معرفی کردم رجیستری رو سر پا نگه دارید تا اطلاعاتتون رو جمع آوری کنید و بعد ویندوز عوض کنید.
    حتی اگر بک آپ شما براحتی ایمپورت بشه و اثر کنه باز هم Performance سیستم به شدت کاهش پیدا میکنه.
    من این نرم افزار رو روی اون ویندوز سون خودم که 32 بیتی هست نصب کردم ولی اصلا نمی دونم قسمت بک آپش چه طوری کار می کنه
    در ضمن مشکل اصلی اینه که من نمی دونم چه طور این نرم افزار رو نصب کنم توی این ویندوز خرابم وقتی در msconfig قسمت برنامه ها رو می زنم عمل نمی کنه

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

عزیز پاک شدن و غیرفعال شدن ریجیستری علائم ویروس هست.

با انتی ویروس آویرا یا کسپرسکی اپدیت شده به امروز اسکن کنید. بعد از پاک شدن ویروس اگر ریجیستری بر نگشت برنامه معرفی میکنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

عزیز پاک شدن و غیرفعال شدن ریجیستری علائم ویروس هست.

با انتی ویروس آویرا یا کسپرسکی اپدیت شده به امروز اسکن کنید. بعد از پاک شدن ویروس اگر ریجیستری بر نگشت برنامه معرفی میکنم.
    من قبلا هم گفتم از وقتی که با نرم افزار utility 2010 کار کردم و clean registery رو زدم این اشکال پیش اومد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

14

من یه مشکل دیگه پیدا کردم اونم اینه که در msconfig در قسمت startup همه رو غیر فعال کردم الان ویندوز حتی تو حالت safe mode هم بالا نمی یاد

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من یه مشکل دیگه پیدا کردم اونم اینه که در msconfig در قسمت startup همه رو غیر فعال کردم الان ویندوز حتی تو حالت safe mode هم بالا نمی یاد
    یعنی چی بالا نمیاد؟
    پیام؟ خطا؟ یه چیزی که باید نشون بده. اون رو بنویسید تا بشه کمک کرد.

من قبلا هم گفتم از وقتی که با نرم افزار utility 2010 کار کردم و clean registery رو زدم این اشکال پیش اومد
    اگر منظورتون Tuneup Utility 2010 هستش باید بگم این نرم افزار تا حالا گزارش نشده که باعث مشکل توی سیستم بشه مگر اینکه سیستم شما بر اثر یک اشتباه دیگه Tuneup رو به غلط بندازه و باعث بروز مشکل بشه.
    مثلا اگر شما دسترسی به یک درایو رو با نرم افزاری مثل Folder Lock مسدود کنید اون وقت Tuneup بر اثر خطا تمام Shortcutها به اون درایو رو حذف میکنه.

حالا نتیجه ی کلی اینه که ممکنه رجیستری بهم ریخته باشه. اگر با همون Tuneup بتونید رجیستری رو Restore کنید مشکل حل میشه. این نرم افزار قبل از هر تغییر یک Backup توی خودش نگه میداره.
    اما باز هم میگم مشکلات عمده به این فجاحت بهتره ویندوز رو عوض کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یعنی چی بالا نمیاد؟

اگر منظورتون Tuneup Utility 2010 هستش باید بگم این نرم افزار تا حالا گزارش نشده که باعث مشکل توی سیستم بشه مگر اینکه سیستم شما بر اثر یک اشتباه دیگه Tuneup رو به غلط بندازه و باعث بروز مشکل بشه.
    مثلا اگر شما دسترسی به یک درایو رو با نرم افزاری مثل Folder Lock مسدود کنید اون وقت Tuneup بر اثر خطا تمام Shortcutها به اون درایو رو حذف میکنه.

حالا نتیجه ی کلی اینه که ممکنه رجیستری بهم ریخته باشه. اگر با همون Tuneup بتونید رجیستری رو Restore کنید مشکل حل میشه. این نرم افزار قبل از هر تغییر یک Backup توی خودش نگه میداره.
    منظورم این است که وقتی که می خوام وارد ویندوز شم دوباره رستارت می کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

منظورم این است که وقتی که می خوام وارد ویندوز شم دوباره رستارت می کنه
    با وجود این همه مشکل چرا ویندوز رو دوباره نصب نمیکنید؟
    به نظرم این ویندوز کاملا از دست رفته و خیلی احتمال داره که ویروسی باشه. خیلی یعنی مطمئنم.
    ولی به هر حال ویندوز نصب کنید ولی نهایتا درایو ویندوز رو فرمت نکنید تا اطلاعاتون از بین نره و بعدش هم بدون ورود به درایوها از طریق فلش یا CD یک آنتی ویروس به روز نصب کنید و اسکن کنید و بعدش هم که دیگه تمومه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با وجود این همه مشکل چرا ویندوز رو دوباره نصب نمیکنید؟
    به نظرم این ویندوز کاملا از دست رفته و خیلی احتمال داره که ویروسی باشه. خیلی یعنی مطمئنم.
    ولی به هر حال ویندوز نصب کنید ولی نهایتا درایو ویندوز رو فرمت نکنید تا اطلاعاتون از بین نره و بعدش هم بدون ورود به درایوها از طریق فلش یا CD یک آنتی ویروس به روز نصب کنید و اسکن کنید و بعدش هم که دیگه تمومه.
    علت اینکه نمی خوام ویندوز رو عوض کنم اینه که ویندوز 7 professonal اصل هست
    در ضمن من درایوی رو که ویندوزم نصبه رو ویروس یابی کردم که چیزی هم پیدا نشد

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

3

یعنی چی بالا نمیاد؟

کی گفته ؟ من خودم Tune Up رو روی ویندوز 7 اوریجینال 64 بیتی نصبیدم، نخست زد درایور بلوتوثم رو داغون کرد؛ سپس هم بلایی به سرم آورد که باعث شد از خیر هرچی که دارم بگذرم و دستگاه رو ریکاوری کنم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •