تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: برنام نویسی جـــــا وا

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من مدتیه جاوا کار می‌کنم قبلاً با زبون‌های ماکروسافتی (VB و #C) کار می‌کردم، بدون شک بهترین IDE برای جاوا Intellij Idea هست، همه حرفه‌ای‌ها از این IDE استفاده می‌کنن و قابل مقایسه با Eclipse و Netbeans نیست البته برای کار با Swing و یا طراحی فرم Netbeans بهتره کلاً هر کدوم مشکلات و برتری‌های خودشون رو دارن ولی در مجموع Intellij انتخاب حرفه‌ای‌هاست. تو شرکت‌های بزرگم که من دیدم جاوا کار هستن از Intellij استفاده می‌کنن تو دانشگاه هم که با Intellij بزرگ میشن بچه‌ها .
    ولی خوب باید قبول کرد توی ویندوز هیچ IDE به پای Visual Studio نمیرسه واقعاً IDE فوق‌العاده‌ایه اگر جاوا پشتیبانی می‌کرد () من بدون شک اون‌تو کار می‌کردم خلاصه بچه‌های Net. کار قدر IDEشون رو بدونن.
    Last edited by Guts; 26-06-2010 at 10:07.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از اول گفتم ، الان هم می گم...!

بهترین IDE = Eclipse !؟!

Eclipse تقریباً روی همه ی سیستم عامل ها اجرا میشه...! شاید تو ویندوز از اون بهتر هم باشه ولی تو بقیه سیستم عامل ها از همه IDE ها سر تره...!

در ضمن... کی گفته که Visual Studio جاوا رو پشتیبانی نمی کنه...! پس این #J و ++J چیه؟

من خودم Visual Studio 2005 J# Express رو دارم ، ولی... به دلیل حجم زیاد نمی تونم براتون آپ کنمش...!

وقتی دارین باهاش کار می کنید انگار دارید #C یا VB کد میزنید...! نمی دونید چه حالی میده...!؟!

موفق باشید...!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از اول گفتم ، الان هم می گم...!

بهترین IDE = Eclipse !؟!

Eclipse تقریباً روی همه ی سیستم عامل ها اجرا میشه...! شاید تو ویندوز از اون بهتر هم باشه ولی تو بقیه سیستم عامل ها از همه IDE ها سر تره...!

در ضمن... کی گفته که Visual Studio جاوا رو پشتیبانی نمی کنه...! پس این #J و ++J چیه؟

من خودم Visual Studio 2005 J# Express رو دارم ، ولی... به دلیل حجم زیاد نمی تونم براتون آپ کنمش...!

وقتی دارین باهاش کار می کنید انگار دارید #C یا VB کد میزنید...! نمی دونید چه حالی میده...!؟!

موفق باشید...!
    دوست عزیز #J چه ربطی به Java داره؟! اون برای ماکروسافت هست اون برای سان/اوراکل (سایه همو با تیر میزنن). تنها شباهتشون اینه که ماکروسافت اونو برای جاوا کارا زده که بیان از Net Framework. استفاده کنن.

در ضمن این خاصیت بزرگ جاوا هست که Cross Platform هست و به سیستم عامل ربطی نداره شعار جاوا "write once, run anywhere" یعنی یه‌بار بنویس همه‌جا اجرا کن، IDE که فقط روی ویندوز کار کنه بدرد عمش می‌خوره Intellij روی هر سه پلتفرم (ویندوز/لینوکس/مک) نسخه داره.
    دلیل اینکه تو ویندوز Visual Studio بهتر کار میکنه و بهتر‌ه هم مشخصه چون ماکروسافت از کتاب خونه‌های خودش برای ویندوز استفاده می‌کنه که خوب چون سازنده ویندوز هست بدون شک دستش بازتره و کارهای بیشتری می‌تونه بکنه در ضمن منابع انسانی و مالی ناتمامی هم بدون شک در اختیارشه؛ البته تا نسخه 2005 ویژوال‌استدیو هم تعطیلات بود و بدرد نمی‌خورد، اما مثلا همین Intellij فکر کردی برای کیه یه گروه کوچیک تو چِک این IDE رو سال 2000 زدن البته الان یه کمپانی نسبتاً بزرگ شدن و نسخه‌های زیادی از این IDE تولید کردن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز #J چه ربطی به Java داره؟! اون برای ماکروسافت هست اون برای سان/اوراکل (سایه همو با تیر میزنن). تنها شباهتشون اینه که ماکروسافت اونو برای جاوا کارا زده که بیان از Net Framework. استفاده کنن.
    ربطی ندارن...؟!

تنها فرق بین شون اینه که #J و ++J فقط روی ویندوز اجرا میشن ولی JAVA روی همه ی سیستم عامل ها...! (+فرق توی کتاب خونه هاشون...!)

کلاً Syntax شون یکیه...! تازه الان هم %70 در صد از کاربرا از ویندوز استفاده میکنن...! (تو ایران هم %90 درصد...!)

غیر از برنامه نویس های جاوا هم تا حالا کسی رو ندیدم که بلد باشه فایل های Class جاوا رو اجرا کنه...!

این یعنی این که برنامه های نوشته شده با جاوا فقط به درد برنامه نویس ها می خوره...!

پس بنابراین #J و ++J بهترن...! چون خروجی EXE میدن...!

جاوا فقط به درد برنامه نویسی موبایل می خوره...!

بین IDE ها هم نمیشه گفت کدوم بهتره...! هر کدوم تو یه چیزی قوی تره و هر کسی با یه IDE راحت تره...! شاید شما با Intellij راحت تر باشی ولی من با Eclipse ...!

تازه Eclipse هم مثل Intellij تقریباً روی همه سیستم عامل ها اجرا میشه...! هم روی ویندوز ، هم Linux و هم Mac !؟!

تازه کلی هم طرف دار داره...!

پس انقدر تو سرش نزنین...!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ربطی ندارن...؟!

تنها فرق بین شون اینه که #J و ++J فقط روی ویندوز اجرا میشن ولی JAVA روی همه ی سیستم عامل ها...! (+فرق توی کتاب خونه هاشون...!)

کلاً Syntax شون یکیه...! تازه الان هم %70 در صد از کاربرا از ویندوز استفاده میکنن...! (تو ایران هم %90 درصد...!)

غیر از برنامه نویس های جاوا هم تا حالا کسی رو ندیدم که بلد باشه فایل های Class جاوا رو اجرا کنه...!

این یعنی این که برنامه های نوشته شده با جاوا فقط به درد برنامه نویس ها می خوره...!

پس بنابراین #J و ++J بهترن...! چون خروجی EXE میدن...!

جاوا فقط به درد برنامه نویسی موبایل می خوره...!

بین IDE ها هم نمیشه گفت کدوم بهتره...! هر کدوم تو یه چیزی قوی تره و هر کسی با یه IDE راحت تره...! شاید شما با Intellij راحت تر باشی ولی من با Eclipse ...!

تازه Eclipse هم مثل Intellij تقریباً روی همه سیستم عامل ها اجرا میشه...! هم روی ویندوز ، هم Linux و هم Mac !؟!

تازه کلی هم طرف دار داره...!

پس انقدر تو سرش نزنین...!
    با این حرف‌هایی که شما زدین کاملاً مشخص شد، شما اصلاً جاوا کار نیستین، قصد بی‌احترامی ندارم ولی بعید می‌دونم حتی خیلی برنامه‌نویسی هم کرده باشین اگرم کرده باشین مفاهیم دقیق زبان‌های برنامه‌نویسی رو درک نکردین که اصلاً قضیه چیه، چون هنوز نمی‌دونید Syntax زبان رو نمیسازه وگرنه #C کپی برداری C هست Java هم کپی برداری C++/C هست کلاً 80٪ زبان‌های برنامه نویسی از نظر Syntax کپی از ++C و C هستن این یعنی همه زبان‌های برنامه‌نویسی یکی هستن!!!
    متأسفانه شما دقیقاً درک نکردین جاوا چی هست و برای چی هست من با شما بحثی ندارم چون شما اصلاً صورت سوال رو بردین زیر سوال من نمی‌تونم در مورد جوابش با شما بحث بکنم نمی‌دونم اصلاً چرا در مورد Java پست می‌دین.
    در حال حاضر هم ++C و Java پرکاربردترین زبان‌های برنامه‌نویسی در دنیا هستن!

6. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه worm_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

7

حالا کسی میدونه چجوری برنامه ای که با جاوا نوشتیم رو یه جوری کامپایل کنیم که بشه مثل آدم اجرا کرد؟
    من خیلی گشتم آخرش چیزی که فهمیدم اینه که تو cmd بری بزنی
    Java helloworld<
    که زدم آخرشم کار نکرد.
    کلی وقت گذاشتم جاوا یاد گرفتم اما نمی تونم برنامه ای که خودم نوشتم رو خودم اجرا کنم واقا که...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حالا کسی میدونه چجوری برنامه ای که با جاوا نوشتیم رو یه جوری کامپایل کنیم که بشه مثل آدم اجرا کرد؟
    من خیلی گشتم آخرش چیزی که فهمیدم اینه که تو cmd بری بزنی
    Java helloworld<
    که زدم آخرشم کار نکرد.
    کلی وقت گذاشتم جاوا یاد گرفتم اما نمی تونم برنامه ای که خودم نوشتم رو خودم اجرا کنم واقا که...
    مشکل همینجاست...! برنامه های جاوا مثل آدم اجرا نمیشن...!

برای کامپایل برنامه باید از طریق خط فرمان وارد پوشه برنامه بشید...!

یا برنامه رو تو درایو مثلاً :C قرار بدید...!

و بعد دستورات زیر رو تو خط فرمان بنویسی...!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و به جای <Src.Java> اسم فایل سورس برنامه با پسوند جاوا رو بنویسی...!

البته اگه از قبل پوشه کامپایلر جاوا رو تو متغییر های سیستمی تعریف نکرده باشی...! اونوقت ارور میده...!

بهترین کار اینه که از یه IDE استفاده کنی...!

بهترین IDE واسه شما... JCreator هست...! (وقتی خواستی دالود کنی... کرکش رو هم دانلود کن...!)

اون دستور Java HelloWorld هم برنامه رو اجرا میکنه...! (یعنی اول باید کامپایلش کنی و بعد اجراش کنی...! )

اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم...!

موفق باشی...!

9. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه worm_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من از Netbeans استفاده می کنم، نمی دونم چی شد الان که دستور رو وارد کردم کار کرد!
    قبلا فقط تو خود IDE مجبور بودم برنامه رو اجرا کنم.
    آقا دستت معجزه می کنه ها
    من تو درس برنامه نویسی تو دانشگاه یه کم جاوا یاد گرفتم. الان می خوام یه برنامه بنویسم می خوام برنامه یه فایل text درست کنه و یه چیزایی هم توش بنویسه.هر چی میرم تو توضیحات I/O از جاهای مختلف نگاه می کنم هیچی نمی فهمم. مثلا کد زیر قراره این کارو بکنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی نمیفهمم a.txt کجا درست می شه؟ می شه بهش یه آدرس داد؟ آدرسش کامل باشه یا نسبی؟

در آغاز فعالیت parisaaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام آقایون
    من توی install مشکل دارم
    واسه jdk
    java
    کسی با error های java آشنا هست؟
    help me

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام آقایون
    من توی install مشکل دارم
    واسه jdk
    java
    کسی با error های java آشنا هست؟
    help me
    خوب مشکلم می‌گفتی.
    البته می‌دونی که از خوده سرور سان و جاوا نمی‌تونی مستقیم JDK رو بگیری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •