بعد از جام جهانی فوتبال، جام جهانی بسکتبال ترکیه هم در شهریور ماه برگزار میشه و تیم ملی ایران هم حضور داره و باید پوشش کامل داشته باشن.
بعد از جام جهانی فوتبال، جام جهانی بسکتبال ترکیه هم در شهریور ماه برگزار میشه و تیم ملی ایران هم حضور داره و باید پوشش کامل داشته باشن.
کلآ اگه مغزشون کار کنه میتونن شبکه خوبی راه بندازن. از مسابقه های حضوری و تلفنی بگیر تا میزگرد و مباحث کارشناسی و ...
پخش کشتی و فوتبال و بسکتبال و تنیس و حتی اتومبیل رانی و F1 !!
پخش این برنامه های ورزش صبحگاهی
برنامه های پزشکی ورزشی و تناسب اندام !
کلآ خیلی چیزا میشه نشون داد به جز فوتبال
آقا نامردیه مسابقات گل بال رو نشون نده من که طرفدار پرو پا قرصش هستم!![]()
در ضمن مسابقات ليگ جهاني واليبال هم كه طي سال برگزار مي شه و خيلي هم پرطرفداره .
تناسب اندام؟ همون بدن سازی خودمون رو اگه میگی که کلا بخیالبا چادر طرف باید حرکت بزنه
جالب لباس کشتی و وزنه برداری خیلی بدتر هست، اما اینا...
حالا یه چیزی گفتم که برنامه های شبکه پُر بشه !![]()
ببینم حالا شبکه ورزش افتتاح بشه باعث میشه که اینا بازی های بایرن و بوندسلیگا رو هم پخش کن یا نه میرن امتیاز لیگ محلات انگلیس و اسپانیا رو میخرن به جاش؟!!
میخرن شوخی می کنیببینم حالا شبکه ورزش افتتاح بشه باعث میشه که اینا بازی های بایرن و بوندسلیگا رو هم پخش کن یا نه میرن امتیاز لیگ محلات انگلیس و اسپانیا رو میخرن به جاش؟!!
منظورم از خریدن همون دزدیدن بود
اینا ظاهرا فقط لیگ برتر انگلیس رو میخرن بقیه رو میدزدن از شبکه های دیگه البته همون لیگ برتر هم مطمئن نیستم شاید هونم کش یرن از جای دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)