تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با پخش بازی های بایرن مونیخ و بوندسلیگا در تلویزیون

راي دهنده
66. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

31 46.97%
  • خیر

31 46.97%
  • بدون نظر

4 6.06%
صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 67

نام تاپيک: نگرش صدا و سيما به فوتبال آلمان

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من نمی دونم چرا اینها از بازی المان و تیم های المانی بدشون میاد ....ولی من حال می کنم ...

یادمه تو 2002 کره جنوبی ... حاج رضایی می گفت المان حتی شانس نداره از گروه خودش بالا بیاد ولی دیدیم که اومد تو فینال ...المان همیشه تو جزئ 4 تیم بوده
    حاج رضایی!!!!! خاک بر سر فوتبال ایران که حاج رضایی کارشناسش باشه .
    2002 رو یادمه ، همه بازیهاش قبل فینال رو 1-0 برد ، اومد بالا!
    اکثر گلهاش هم به این ترتیب بود که از جناحین سانتر میکردن ، با ضربه سر گل میزدن!
    بازیهایی کاملا نفرت انگیز!
    البته 2006 تماشاگرپسند تر بازی میکردن ولی اونجا هم مقابل آرژانتین شانس آوردن!
      محتوای مخفی: بایرن 
    بایرن هم با شانس بالا اومده!

آخه کی میخواد بوندس لیگا رو ببینه؟
    از سر تعصب چه حرفایی که نمیزنن!
    آلمان فقط یه بایرن مونیخ داره و تمام!
    از لیگ انگلیس که بهتره که کلا 4 تا تیم داره . من یو -4030 . آرسنال و لیورپول . بقیه که کلا تعطیلن . بعد تازه از این 4 تا هرسال 2 تاشون لنگ میزنن. یعنی قهرمانیه لیگ برتر از اواسط نیم فصل اول!!!! بین دو تا تیم محتمل میشه .
    بعدش ... از اواسط نیم فصل دوم جدول اینجوری میشه : مثلا امسال :
    چلسی 85 ----منچستر 84.5 ----- آرسنال 65 -----لیورپول 55 ----تاتنهام و آستون ویلا و اینا هم که مترسک های هر سال هستن این وسط مسطا با 36 -37 32 و....... آخرهای جدول هم ولولولر هامتون 10 امتیاز ---استوک 9 ---
    بارنلی 8---- پورسموث 7 ----هال 6 و .....
    خوب بابا بیاین مثل اسکاتلند یه لیگ 8 تیمی بذلرین بعد یه 6-7 باری رفت و برگشت بازی کنین تا فصل تموم شه .

بعدش شما برو یه کتاب تاریخ ونتایج فوتبالو گیر بیار افتخارات بایرن و آلمان رو یه مطالعه بکن بعد بگو شانس بوده یا نه

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

[COLOR="Red"]از لیگ انگلیس که بهتره که کلا 4 تا تیم داره . من یو -4030 . آرسنال و لیورپول . بقیه که کلا تعطیلن . بعد تازه از این 4 تا هرسال 2 تاشون لنگ میزنن. یعنی قهرمانیه لیگ برتر از اواسط نیم فصل اول!!!! بین دو تا تیم محتمل میشه .
    چلسی 85 ----منچستر 84.5 ----- آرسنال 65 -----لیورپول 55 ----تاتنهام و آستون ویلا و اینا هم که مترسک های هر سال هستن این وسط مسطا با 36 -37 32 و....... آخرهای جدول هم ولولولر هامتون 10 امتیاز ---استوک 9 ---
    خوب بابا بیاین مثل اسکاتلند یه لیگ 8 تیمی بذلرین بعد یه 6-7 باری رفت و برگشت بازی کنین تا فصل تموم شه .

بعدش شما برو یه کتاب تاریخ ونتایج فوتبالو گیر بیار افتخارات بایرن و آلمان رو یه مطالعه بکن بعد بگو شانس بوده یا نه
    الان شما میخوای بگی که کیفیت لیگ انگلیس پایینه ؟! اگه منظورت اینه نزن این حرفو خداوکیلی! الان فولام تیم دوازدهم لیگ انگلیس رسیده به فینال یورولیگ و دو تا تیم مطرح آلمانی ( وولفسبورگ قهرمان پارسال بوندس لیگا و هامبورگ ) رو حذف کرده!!

اما اگه منظورت تیمهایی هستن که هر سال برای قهرمانی تو لیگ میجنگن حرفت کاملا درسته ... این پنج سال فقط چلسی و منچستر واسه قهرمانی لیگ برتر رقابت دارن! ( البته منهای پارسال که لیورپول هم مدعی جدی بود و دوم شد)

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الان شما میخوای بگی که کیفیت لیگ انگلیس پایینه ؟! اگه منظورت اینه نزن این حرفو خداوکیلی! الان فولام تیم دوازدهم لیگ انگلیس رسیده به فینال یورولیگ و دو تا تیم مطرح آلمانی ( وولفسبورگ قهرمان پارسال بوندس لیگا و هامبورگ ) رو حذف کرده!!

اما اگه منظورت تیمهایی هستن که هر سال برای قهرمانی تو لیگ میجنگن حرفت کاملا درسته ... این پنج سال فقط چلسی و منچستر واسه قهرمانی لیگ برتر رقابت دارن! ( البته منهای پارسال که لیورپول هم مدعی جدی بود و دوم شد)
    نه نه نه . منظورم همون هیجان بازیها و هیجان قهرمانیه .
    خدا وکیلی اکثر بازیها یه طرفس و برنده 99 درصد معلومه . منظور کلیم اینه که اختلاف طبقاتی !!!!!!!!! شدیدا زیاده .

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

در تائید حرفات باید بگم که فقط جدول رده بندی مسابقات که ملاک نیست... برای مثال فرضا اگه جی لیگ طوری باشه که فاصله امیتیازش 4 تیم اولش 6 امتیاز باشه، باید بازی های اون لیگ رو تو ایران پخش کنن؟ بحث طرفدار هم هست... من قبول دارم طرفدار تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ تو ایران کم نیستند... ولی به نظرت از طرفدارای تیم های لیگ برتر، لالیگا یا سری آ بیشتراند؟ اگه میدیدی یه دوره ای بازی های بوندسلیگا رو پخش می کردن، فقط و فقط به خاطر لژیونر های ایرانی بوده... همین الانش هم اگه نهایتا یکی دو بازی حساس بایرن رو برابر تیم های المانی که درکورس قهرمانی بوندسلیگا هستند رو پخش می کنن، فقط به خاطر سرنوشت ساز بودن اون بازی هاست...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خدا وکیلی اکثر بازیها یه طرفس و برنده 99 درصد معلومه . منظور کلیم اینه که اختلاف طبقاتی !!!!!!!!! شدیدا زیاده .
    نه... لیگ برتر به اون شدت نیست... اسپانیا رو قبول دارم ولی لیگ برتر رو نه... فرضا الان پورت موس رسیده فینال جام حذفی... یا دو هفته پیش ویگان سه دو آرسنال رو شکست داد (در حالی که دو هیچ عقب بود)... همین الانش طرفدارای چلسی بدجور امیدوارن که این هفته منچستر تو خونه‏ی تیم رده دهمی انگلستان (ساندرلند) نتونه سه امتیاز رو بگیره...
    تازه اینم باید در نظر بگیره که لیگ آلمان 18 تیمست و لیگ انگلیس 20 تیمه... در حالی که هر دو لیگ دو هفته به پایان بازی هاشون مونده... باید مد نظر بگیری که بازیکن های تیم های آلمانی اصلا مشکل ریکاوری ندارن و البته جامی به نام جام اتحادیه هم ندارن... همه اینا کمک میکنه که لیگشون تا هفته های آخر مرموز باشه!

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دقیقآ دو سه روز بعد از این مقاله , امروز یه تبلیغ توی تلویزیون دیدم که خیلی جالب بود ! 3 تا جوون توی ماشین نشستن و دارن از LCD ماشین فوتبال میبینن. نتیجه گیری تبلیغ هم این هست که موقع رانندگی حواستون به جلوتون باشه نه تلویزیون و ... !
    حالا بگین توی LCD چی نشون میداد ؟! بازی بایرن - یوونتوس ! دقیقآ لحظه ای که یوونتوس به بایرن گل میزنه و گزارشگر (فکر کنم یوسفی) داره صحنه گل رو تفسیر میکنه تصادف رخ میده !!
    من از توهم توطئه بیزارم ولی برام جالبه که این مقاله رو خوندم و دو روز بعدش هم همچین چیزی رو دیدم ! به محض اینکه گزارشگر میگه بایرن 0 - یوونتوس 1 تصادف اتفاق می افته lol

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

قبول دارم لیگ آلمان خیلی غیرقابل پیش بینیه و غیر از بایرن بقیه تیما افت و خیز شدیدی دارن، نمونه ش عملکرد وردربرمن در فصل گذشته نسبت به چند فصل گذشته ش که همیشه در کورس قهرمانی بود
    یا وولفسبورگ پارسال با امسال
    ولی تو انگلیس غیر از چهار تیم برتر یه سری تیمهای دیگه هم هستن که جایگاهشون در لیگ همیشه مشخص و تضمین شده س و میشه حدس زد همیشه در پایان فصل کجا هستن، مثل استون ویلا، تاتنهام، اورتون که همیشه هم در جام اروپا (یوفا) حضور دارن
    ولی مثلا تیمی مثل فولام در یکی از معدود موقعیتهایی که ممکنه در لیگ برتر رخ بده فصل قبل سهمیه اروپایی گرفت و در اولین فصل حضورش در جام اروپا (یوفا) به فینال رسید که واقعا دستاورد بزرگیه برای این باشگاه و فوتبال انگلیس، چون میشه گفت 10، 12 تیم هر سال تو لیگ برتر فقط دارن برای بقا دست و پا میزنن، که این تیم از یه همچین موقعیتی به اینجا رسید.

ضمنا اون شب حرفای دکتر صدر رو شنیدم که واقعا قشنگ حرف میزد، من هروقت اون بیاد زمان رو حس نمیکنم و محو شنیدن حرفاش میشم، تنها کارشناسیه که حرفاشو گوش میکنم و کلا هر وقت میاد سطح اطلاعات آدمو بالا میبره. (مثلا از قبل نمیدونستم قیمت بلیط مسابقاتش در مقایسه با انگلیس کمتره)
    ضمنا خیلی خوشحال شدم که فهمیدم قراره آلمان جای ایتالیا رو در داشتن چهار سهمیه لیگ قهرمانان بگیره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط sina1415 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من نمی دونم چرا اینها از بازی المان و تیم های المانی بدشون میاد ....ولی من حال می کنم ...

یادمه تو 2002 کره جنوبی ... حاج رضایی می گفت المان حتی شانس نداره از گروه خودش بالا بیاد ولی دیدیم که اومد تو فینال ...المان همیشه تو جزئ 4 تیم بوده

2002 رو یادمه ، همه بازیهاش قبل فینال رو 1-0 برد ، اومد بالا!
    اکثر گلهاش هم به این ترتیب بود که از جناحین سانتر میکردن ، با ضربه سر گل میزدن!
    بازیهایی کاملا نفرت انگیز!
    البته 2006 تماشاگرپسند تر بازی میکردن ولی اونجا هم مقابل آرژانتین شانس آوردن!

برو بابا اینو نگی چی بگی .....کجاهاش نفرت انگیز بود ....اگه عرضه داشیتن تیم های دیگه می اومدن فینال ... فینال هم شانسی برزیل زدش ..............

تو 2006 هم ارژانتین رو لوله کرده بودن مگه یادت رفته

فعلا که هم بایرن سروره و هم المان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حاج رضایی!!!!! خاک بر سر فوتبال ایران که حاج رضایی کارشناسش باشه .

از لیگ انگلیس که بهتره که کلا 4 تا تیم داره . من یو -4030 . آرسنال و لیورپول . بقیه که کلا تعطیلن . بعد تازه از این 4 تا هرسال 2 تاشون لنگ میزنن. یعنی قهرمانیه لیگ برتر از اواسط نیم فصل اول!!!! بین دو تا تیم محتمل میشه .

من از جام جهانی 98 به این طرف رو یادمه و نظرم همونیه که توی پست قبل گفتم
    برو بابا اینو نگی چی بگی .....کجاهاش نفرت انگیز بود ....اگه عرضه داشیتن تیم های دیگه می اومدن فینال ... فینال هم شانسی برزیل زدش ..............

تو 2006 هم ارژانتین رو لوله کرده بودن مگه یادت رفته

فعلا که هم بایرن سروره و هم المان
    منظور از لوله کردن همون ضربات پنالتیه دیگه؟؟

در هر صورت من نظرمو گفتم ، اگه شما و دیگر دوستان تحمل ندارید و تعصب دارید ، مشکل من نیست
    به نظرم بهتره یه نظرسنجی به تایپیک اضافه بشه ، تا محبوبیت بوندس لیگا مشخص بشه

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نه نه نه . منظورم همون هیجان بازیها و هیجان قهرمانیه .
    حرف ایشون 100 درصد تایید میشه
    نه... لیگ برتر به اون شدت نیست... اسپانیا رو قبول دارم ولی لیگ برتر رو نه... فرضا الان پورت موس رسیده فینال جام حذفی... یا دو هفته پیش ویگان سه دو آرسنال رو شکست داد (در حالی که دو هیچ عقب بود)... همین الانش طرفدارای چلسی بدجور امیدوارن که این هفته منچستر تو خونه‏ی تیم رده دهمی انگلستان (ساندرلند) نتونه سه امتیاز رو بگیره...
    تازه اینم باید در نظر بگیره که لیگ آلمان 18 تیمست و لیگ انگلیس 20 تیمه... در حالی که هر دو لیگ دو هفته به پایان بازی هاشون مونده... باید مد نظر بگیری که بازیکن های تیم های آلمانی اصلا مشکل ریکاوری ندارن و البته جامی به نام جام اتحادیه هم ندارن... همه اینا کمک میکنه که لیگشون تا هفته های آخر مرموز باشه!
    اختیار دارید! لیگ انگلیس کلا نقدهای منفی زیادی بهش وارد کردن.
    اصلا این لیگ برتر که از 1992 تاسیس شد با اهداف اقتصادی و اینکه تیمهای لیگ برتری حسابشونو از تیمای لیگ دسته پایینتر جدا کنن بوده که تا قبل از اون چهار دسته فوتبال انگلیس همگی با هم Football League محسوب میشد از Division 1 تا Division 4
    در حال حاضر هم حق پخش تلویزیونی تیمای لیگ برتری یکی از مهمترین منابع درآمدیشونه که مبلغ دریافتی تیمهای لیگ برتری در مقایسه با تیمهای یه دسته پایینتر بطور متوسط 45 میلیون به یک میلیون پونده! (تفاوت رو ببینید!)
    واسه همین تیمایی که به لیگ برتر صعود میکنن بیشتر هراس از سقوط و از دست رفتن این منبع مهم درآمدی دغدغه شون هست و برای نباختن بازی میکنن تا پیروزی...
    بعد از اون طرف لیگ برتر به تیمایی که به دسته پایینتر سقوط میکنن بخشی از درآمد پخش تلویزیونی رو که حدود 6.5 میلیون پوند هست برای دو سال اول حضورشون در دسته پایینتر پرداخت میکنه، کمک مالی ای که تیمهای دسته پایینتر از اون بی بهره ن و همین باعث میشه در همون دسته هم این تیمها از شانس و قدرت بیشتری برای صعود مجدد به لیگ برتر برخوردار باشن، واسه همینه که میبینیم تیمی مثل West Bromwich Albion هر سال یا داره به لیگ برتر صعود میکنه یا داره ازش سقوط میکنه (امسال که صعود کرد، سال دیگه همین موقع فکر کنم سقوط کرده)
    شکافی که بین Big Four و بقیه تیمای لیگ برتر هست هم که دیگه همتون میدونید.
    دیگه مثلا نفرین کریسمس هست که میگن هر تیمی که تو کریسمس در قعر جدول باشه صد درصد انتهای فصل سقوط میکنه که فقط یه سال این اتفاق نیفتاد.(فصل 2005-2004)
    در همه دوره های گذشته حداقل یک تیم تازه صعود کرده سقوط کرده (بجز فصل 2002-2001 که هیچکدوم سقوط نکردن)
    آمار تیمهای سقوط کرده که هم در بین بقیه لیگها افتضاحه، بدترینش هم دربی کانتی در پایان فصل 2008-2007 تنها با 1 برد و 11 امتیاز بود که بی سابقه بود.
    second season syndrome رو هم میشه به اینا اضافه کرد
    یعنی اینکه تیمی در اولین فصل حضورش در لیگ برتر به جایگاه قابل قبولی میرسه ولی فصل بعد دچار مشکل میشه و به دست و پا زدن برای بقا میرسه.

در یک کلام اینکه لیگ برتر از دسته پایینترش خیلی فاصله گرفته در حالی که در اسپانیا، آلمان و ایتالیا دسته برترشون با حداقل یک دسته پایینتر اتحاد (یکپارچگی) داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •