چه تاپیک جالبیه : راحت اسم ببرین بابا ، منظورتون استقلال و پرسپولیسه که میگین بعضی از تیما ...
چه تاپیک جالبیه : راحت اسم ببرین بابا ، منظورتون استقلال و پرسپولیسه که میگین بعضی از تیما ...
این روزا سر آتش نشانی خیلی شلوغه!
فولادگستر 0 - پرسپوليس 1 / پرسپوليس خوششانس (!) در يك قدمي فتح جام
گرچه بازيكنان فولاد بابت هدر رفتن پنالتي دقيقه 90 محسن خليلي خوشحال بودند اما واقعيت اين بود كه آنها تيم برتر ميدان بوده و اين پرسپوليس بود كه از نظر فوتبالي خوششانسي (!) آورد. آنها در يك قدمي فتح جام حذفي و حضور در آسيا هستند.
ورزشگاه يادگار امام، تماشاگر بيش از 40 هزار نفر
داور: خداداد افشاريان
اخطار: عليعسگر، خليلي، حوارملامحمد (پرسپوليس)، خطيبي (فولادگستر)
پرسپوليس: عليرضا حقيقي، شيث رضايي، ابراهيم شكوري، سپهر حيدري، عليرضا محمد، حسين بادامكي، تياگو فراگو، حميدرضا عليعسگر (مجتبي زارعي)، حوارملامحمد، مهدي شيري، محسن خليلي
سرمربي: علي دايي
فولادگستر: حامد رياحي، علي انصاريان، ميثم حسيني، مرتضي قربانپور، احدشعباني، عباس آقايي، اميد نظاميپور، روحالله عبدالهي، پيتوسا، ناصر آذركيوان، رسول خطيبي
سرمربي: فرهاد كاظمي
شرح بازي:
به نظر ميرسد پرسپوليس فاتح جام حذفي بشود آنها امروز با وجود انجام يك بازي ضعيف، با خوششانسي (!) با همان يك گل زده از تبريز گريختند (!) تا با خيالي آسوده بازي برگشت فينال جام حذفي را در تهران برگزار كنند. اين يكي از دو نود دقيقه باقيمانده پرسپوليس در اين فصل است كه نشان ميدهد اخراج زلاتكو كرانچار كار چندان درستي نبود. پرسپوليس امروز هم مقابل فولادگستر و هواداران پرشور تبريزي خوششانس بود كه بدون گل خورده زمين را ترك كرد. حريف حداقل سه فرصت صددرصد گل را از دست داد و داور در دقايق پاياني پنالتي مسلم اين تيم را نگرفت.
فولاد كه در ابتداي بازي روي شوت غافلگيركننده و زيباي شيث عقب افتاده بود در اكثر بازي توپ و ميدان را در دست داشت تا جايي كه تبريزيها كه دايي را دوست دارند او را متهم به ضدفوتبال كردند. با اين حال، پرسپوليس از زمين برنده بيرون آمد تا دايي براي نوددقيقه باقيمانده اين فصل سخت خيال آسودهتري داشته باشد و حالا به مرور وقت دوبارهسازي قرمزهاست. تيمي كه البته هنوز فاتح جام حذفي نشد. با نگاهي به گذشته متوجه خواهيم شد كه هرگز نبايد تيمهاي فرهاد كاظمي را دست كم گرفت.
شرح گل:
1ـ0(پرسپوليس): در دقيقه 12 شوت از راه دور و زيباي شيث رضايي تنها گل بازي را رقم زد.
اتفاق ويژه: در دقيقه 90 مجتبي زارع با سماجت از دفاع فولادگستر پنالتي گرفت، اما ضربه به دست آمده را رياحي دروازهبان فولاد مهار كرد. محسن خليلي آقاي گل سابق ليگ اين توپ را واقعاً بد شليك كرد.
بهترين بازيكن: رسول خطيبي مهاجم تيم فولادگستر بارها و بارها از دفاع پرسپوليس گذشت و براي همتيميها ايجاد موقعيت كرد. اگر قدر پاسهاي او دانسته ميشد ممكن بود اتفاق ديگري در ورزشگاه رخ بدهد.
2010/5/12کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دايي: اين تماشاگران به درد تيم ملي دووميداني ميخورند
فارس: سرمربي پرسپوليس گفت: بايد از فدراسيون دووميداني نمايندهاي حاضر ميشد تا تماشاگراني كه سنگهاي بزرگ را با قدرت پرتاب ميكردند براي پرتاب ديسك و نيزه انتخاب ميكرد.
علي دايي پس از برتري يك بر صفر برابر گسترش فولاد تبريز در ديدار رفت فينال جام حذفي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه درباره اتفاقات پايان بازي پرسيد، گفت: نميدانم بايد اينجا در مورد فوتبال صحبت كنم يا حاشيههاي آن. در آخر مسابقه اتفاقهايي افتاد كه من به عنوان يك آذري انتظارش را نداشتم. براي تمام آذريها احترام قائل هستم و همه آنها را دوست دارم.
وي ادامه داد: آذربايجانيهاي اصيل ميهمان را با سنگ نميزنند و به او بد و بيراه نميگويند. به نظرم امروز آذربايجانيها در ورزشگاه نبودند و افراد ديگري حضور داشتند.
دايي اظهار داشت: بايد امروز از فدراسيون دو و ميداني نمايندهاي در اين ورزشگاه حاضر ميشد تا اين نفراتي كه سنگهاي بزرگ را با قدرت تا ميانه زمين پرتاب ميكردند براي پرتاب ديسك و نيزه انتخاب ميكرد. يكي از اين سنگها به پاي سامان آقازماني بازيكن پرسپوليس خورد و او مصدوم شد.
سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: در مورد فوتبال هم بايد بگويم از گسترش فولاد شناخت خوبي داشتيم. بازيكنان در اين مسابقه زحمت زيادي كشيدند و مستحق اين پيروزي بوديم اما هنوز كار براي ما تمام نشده است. ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم. ما حتي ضربه پنالتي را هم از دست داديم.
دايي عنوان كرد: اكنون نصف راه قهرماني را طي كرديم اما بازي سختي در مسابقه برگشت داريم. اميدوارم با حضور هواداران پرشور پرسپوليس به مراتب بازي بهتر از امروز انجام دهيم تا قهرماني را در تهران با برد جشن بگيريم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه شيوه بازي اين تيم مانند بحرين بود و بازيكنان پرسپوليس وقت كشي ميكردند گفت: اين نظر شما است. من براي آن احترام قائلم اما اين نظر را قبول ندارم. پرسپوليس امروز ضعيف بازي نكرد. ما برد ميخواستيم كه آن را به دست آورديم. زماني كه بازيكن من مصدوم ميشود داور بايد براي حفظ سلامتي بازيكن بازي را متوقف كند كه يك بار اين كار را نكرد اما من شكوري را به دليل مصدوميت تعويض كردم. پرسپوليس به دنبال وقت كشي نبود.
دايي در مورد اينكه چرا امروز فقط به او بياحترامي شد گفت: من تمام آذريها را دوست دارم و آنها را برادر بزرگ و كوچك خود ميدانم و تا آخر عمر هم مديون آنها هستم.
دايي در مورد بازي گسترش فولاد گفت: فوتبال همين است. زماني پرسپوليس نيز برابر حريفان خوب بازي ميكند اما به واسطه خوب بازي كردن به ما 3 امتياز نميدهند. فولاد با توجه به بازيكنان قد بلندي كه داشت به بازي هوايي روي آورد و چند فرصت گلزني هم به دست آورد كه به دليل بد شانسي و يا علت ديگر آن را از دست داد. روزي هم تيم من 15 فرصت گلزني را از دست ميدهد و امروز خدا را شكر ميكنم كه گل نخورديم.
وي يادآور شد: گسترش فولاد موقعيت گل داشت اما كمك داور هم خيلي اشتباه كرد و آفسايد 2 متري مهاجم اين تيم را نگرفت. من منكر بازي خوب اين تيم نيستم اما پرسپوليس منطقي تر و عقلاني تر بازي كرد و برنده شد.
سرمربي پرسپوليس در مورد تغييرات در فصل آينده اين تيم اظهار داشت: دو بازي ديگر داريم كه فينال جام حذفي براي من بسيار مهم است. پس از فينال در مورد تقويت و تغييرات تيم فكر ميكنم اما تغييرات زيادي در تيم ايجاد نخواهم كرد. پس از گذشت دو سوم از فصل به پرسپوليس آمدم و فصل آينده اين تيم بهتر كار خواهد كرد.
تبریک به همه قرمز ها!ایشالا سال بعد آسیا قهرمان شید!
![]()
دايي: اين تماشاگران به درد تيم ملي دووميداني ميخورند![]()
اعتراض شديد تماشاگران تبريزي به تلويزيون
فارس: تماشاگران تبريزي به شدت به خبرنگاران و تصويربرداران تلويزيوني اعتراض كردند.
در پايان ديدار دو تيم پرسپوليس و گسترش فولاد تبريز در حالي كه گزارشگر مسابقه وعده داد با سرمربيان دو تيم مصاحبه ميكند اين مصاحبهها پخش نشد. اين مسئله به دليل اعتراض شديد شماري از تماشاگران تبريزي به خبرنگاران و تصويربرداران تلويزيوني بود.
شماري از اين تماشاگران حتي اشيايي را به طرف خبرنگار و تصويربرداران تلويزيوني پرتاب كردند. ظاهرا اين عده معتقد بودند صدا و سيما در پخش صداي تماشاگران در جريان مسابقه از تلوزيون گزينشي عمل كرده و صداي طرفداران گسترش فولاد بر خلاف صداي طرفداران پرسپوليس از تلويزيون پخش نشده است.
اين ديدار با نتيجه يك بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد.
تبريك ميگم با اينكه تيم خوب بازي نكرد ولي نتيجه رو گرفت وحال بغضيا رو اساسي ناجور كرد
تيم به اين ميگن با اين همه مشكلي كه انصاري فرد اول فصل براي پرسپوليس بوجور اورد اين تيم بدون ستاره وپر حاشيه داره با شايستگي يه جام ميبره
دم پرسپوليس گرم
ماشالله اینقدر فحش میدن به عنایت و پرسپولیس توقع دارن صداشون با وضوح بالا پخش شه؟!
خاک تو سر خلیلی که بازم رو اعصابمون پیاده روی کرد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)