بریم شکایت بکنیم سرعتمون رو به سرعتی که توی قرار دادمون هست بر میگردونن :d من الان اینترنتم 128 هه روزانش روی 2 مگ بسته شده شبانش 512 شکایت بکنم سرعتم برمیگرده به همون 128 کیلوبیت :d
بریم شکایت بکنیم سرعتمون رو به سرعتی که توی قرار دادمون هست بر میگردونن :d من الان اینترنتم 128 هه روزانش روی 2 مگ بسته شده شبانش 512 شکایت بکنم سرعتم برمیگرده به همون 128 کیلوبیت :d
ازمخابرات به کجا باید شکایت کرد؟ شماها هنوز خبر ندارید که دفع فاسد به افسد شده؟
سه سوت سرکارتون میذارن
من قبلا از فن اوا سرویس میگرفتم خود شرکت اصلی بد نیست ولی نمایندگیشون تو کرج اصلا به درد نمیخوره 2 زار نمیارزه .یه سری ادم نادون نشستن تو یه اپارتمان 60 متری اسم خودشونو گذاشتن شرکت .نماینده فن اوا . رفتگر محل ما از این نمایندگی کرج بیشتر حالیشه .![]()
Last edited by DAVOOD24; 29-04-2010 at 12:52.
زنگ زدم مرکز میگم ارورهای هچل هفتی دارم
میگه بااتاق adsl تماس بگیرید
میگم چشم شماره رو بده
میگه فلان شماره
زنگ زمینم اونجا یارو میگه شما روی کانکشن شبکه ات repair رو بزن ( یکی نیس بگه چه ربطی داره !!! )
میگه منم نمیدونم والا میخواین با خود پشتیبانی تماس بگیرین که مسئولیت پشتیبانی رو گرفتند گفتم 1899 گفت نه این شماره
22464748
میگه مشترک گرامی تلفن شما به علت پرداخت نکردن بدهی قطع میباشداین هم یه مدلشه دیگه !
تلفن مخاربرات به علت پرداخت نکردن بدهی قطعه !
یکی زنگ بزنه به این شماره ببینه من راست میگم یا نه.
با با اینا الکیه دلتون را خوش نکنید
این شمارهایی که گذاشتی خونه مردمه برش دار.
مخابرات غول ترین شرکت موجود در ایران هست. هیچ کس به راحتی نمیتونه ازش شکایت کنه. فقط و فقط کسانی مثل رییس شرکتهای َADSL شاید بتونند یه کاری بکنند و گرنه از کسی کاری بر نمیاد.
نه بابا شماره مردم کدومه خوده یارو داد من این شماره 22464748 رو از این اقایی که در پشتیبانی به این شماره 22401111 هستند گرفتم مسئولیتش پای خودش خونه مردم نیست ظاهرا طبق گفته این یارو شماره خود مخابراته عزیز اگه شماره خونه مردم بود که یکی بر میداشت جوابمونو میداد
اپارتور میاد پشت گوشی میگه به علت نپرداختن بدهی خود دولت هم به خودش بدهکاره نمیدونم این چه مدلیه دیگه![]()
اقا اسپم نزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)