تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: نرم افزارهای معروف با فرمت Kgb را در مدت کمتر از یک دقیقه دانلود کنید

پروفشنال hp1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام

من سي پي يو 3.2 (سه هزارو دويست ) با يه گيگ رم دارم اما در حالت ماكزيمم هيچ كاري نكرد

بي خود سي پي يو و هاردم ( توجه كنيد هارد نه رم ) رو اشغال مي كنه ( البته رم رو هم اشغال ميكنه اما 70 درصدش رو
    يه شب تا صبح سيستمم رو روشن گذاشتم و كاري نكرد

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    منم میگم اونایی که سیستمشون خوبه فشرده کنن
    فقط جون من مثل آفیس نباشه که برای اکستراکتش باید 12 ساعت صبر کنیم
    مثلا یه نرم افزار که حجمش 30 - 40 مگ هست رو فشرده کنید تا راحت تر از حالت فشرده در بیاد و هم شما راحت تر فشردش کنید
    ممنون

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

به نظر من این نرم افزار خوبی برایه فشرده سازی نیست
    اول برایه اینکه سخت افزار واقعا بروز میخواد مخصوصا برایه فشرده کردن
    دوم چون وقت زیادی میگیره مثلا برایه ده مگ سی تا چهل و پنج دقیقه وقت که در حالت ماکس بیشترم میشه
    سوم چون در همه این مدت طولانی رم تا خرخره و سی پی یو صد در صد اشغال که فشار زیادی رو سیستم میاد اونم در بازه زمانی زیاد كه اگه رم کم داشته باشی هارد هم در این مدت استفاده میشه
    چهارم چون نمی شه به این نرم افزار اعتماد کرد یه دفعه دیدی ده ساعت وقت گذاشتی بعد شم درست فشرده نکرده و قابل استفاده نیست

نتیجه این که چه اسراری در مورد استفاده از این نرم افزاره تا حالا خودم جایی ندیدم استفاده کنن خوب میشه یه کاره راحت تر انجام داد که هم در وقت و هم در هزینه صرفه جویی کرد به قول معروف بریم مغازه سر کوچه بگیم برام رایت بزن(البته اين برايه دوستانه داخل ايران كه از خطوط كم سرعت استفاده ميكنن فك ميكنم خوبه)

(اينايي كه گفتم نظر شخصي من بود و شايد بعضي از دوستان نظر ديگه اي داشته باشن كه البته نظرشون محترمه)
    Last edited by MARTIN; 15-04-2006 at 02:20.

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط martin
    به نظر من این نرم افزار خوبی برایه فشرده سازی نیست
    اول برایه اینکه سخت افزار واقعا بروز میخواد مخصوصا برایه فشرده کردن
    دوم چون وقت زیادی میگیره مثلا برایه ده مگ سی تا چهل و پنج دقیقه وقت که در حالت ماکس بیشترم میشه
    سوم چون در همه این مدت طولانی رم تا خرخره و سی پی یو صد در صد اشغال که فشار زیادی رو سیستم میاد اونم در بازه زمانی زیاد كه اگه رم کم داشته باشی هارد هم در این مدت استفاده میشه
    چهارم چون نمی شه به این نرم افزار اعتماد کرد یه دفعه دیدی ده ساعت وقت گذاشتی بعد شم درست فشرده نکرده و قابل استفاده نیست

نتیجه این که چه اسراری در مورد استفاده از این نرم افزاره تا حالا خودم جایی ندیدم استفاده کنن خوب میشه یه کاره راحت تر انجام داد که هم در وقت و هم در هزینه صرفه جویی کرد به قول معروف بریم مغازه سر کوچه بگیم برام رایت بزن(البته اين برايه دوستانه داخل ايران كه از خطوط كم سرعت استفاده ميكنن فك ميكنم خوبه)

(اينايي كه گفتم نظر شخصي من بود و شايد بعضي از دوستان نظر ديگه اي داشته باشن كه البته نظرشون محترمه)
    تائید میشه نظر منم همینه

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان من اين برنامه چون وقت زيادي رو جهت تحليل و فشرده كردن فايلها استفاده ميكنه به همين خاطر فايلها يك يا حداكثر 10 مگ فشرده تر از كار با Winrar ميكنه.
    پس زياد به اين جور مسائل فكر نكنيد
    ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •