تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 68

نام تاپيک: یکی به من با منطق حرفه ای بگه Omnia HD یا Vivaz ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali8510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    در استان خراسان رضوی ساکنم.

پيش فرض

8910 دایوکس پخش می کنه که ویواز پخش نمی کنه،نگید با نرم افزار حل می شه چون من تمام نرم افزارای موجودو تست کردم همشون تو رزولیشن بالا همراه با تیک پخش می کردن و اصلا به مدیا پلیر خود گوشی نمیرسن.
    می تونی یه رم دو گیگ رو گوشی بذاری که راحت بتونی فایلاتو انتقال بدی،اینجوری حافظتم می شه 10 گیگ.
    گیرندگی فوق العاده جی پی اس 8910م نباید نادیده گرفت.
    Last edited by ali8510; 28-04-2010 at 14:58.

2. 4 کاربر از ali8510 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

البته دوست عزیز فیلم دیدن به سی پیو قوی هم نیاز داره و هر چی سی پیو قویتر باشه فیلم با کیفیت تر و راحت تر عقب جولو میشه.....
    در کل به نظره من اومنیا اچ دی تنها در بزرگیه ال سی دی برتری داره که این موردم با کیفیت بالاتر ال سی دیه ویواز تا حدودی رد میشه

4. 3 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

البته دوست عزیز فیلم دیدن به سی پیو قوی هم نیاز داره و هر چی سی پیو قویتر باشه فیلم با کیفیت تر و راحت تر عقب جولو میشه.....
    در کل به نظره من اومنیا اچ دی تنها در بزرگیه ال سی دی برتری داره که این موردم با کیفیت بالاتر ال سی دیه ویواز تا حدودی رد میشه
    سلام
    دوست عزیز فکر نمیکنم ویواز کیفیتش بهتر باشه تو ال سی دی.
    دیگه هرچی باشه امنیا amoled هست.

6. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز متاسفانه نمیدونم چرا از خودتون حرف در میارین
    میشه بگی چی شده که tft از amoled بهتر شده ؟
    بعدشم خیلی جالبه که نیم اینچ صفحه بزرگتر در برابر کیفیت بهتر ویواز نا دیده گرفته میشه
    یک بار دیگه هم یه اشتباه مشابه کردی و خودت بهش پی بردی
    در مورد ان86 و ان97 که هی گفتی ان97 به خاطر رزولوشن بالاتر کیفیت بالاتری داره ولی برعکسش ثابت شد
    انگار اصلاً به کلمه oled توجه نمیکنی
    من یک جای دیگه هم جواب شما رو دادم اما اصلاً توجه نمیکنی و حرف خودتو میزنی
    تاچ خازنی برتری نیست ؟
    اسپیکر استریو برتری نیست ؟
    مموری داخلی برتری نیست ؟
    فلش قویتر برتری نیست ؟
    تنظیمات دوربین امنیا اچدی که خیلی بیشتره برتری نیست ؟
    قطب نما و سنسور اتوماتیک برای غیر فعال کردن صفحه در هنگام مکالمه
    اینا همش الکیه فقط سی پی یو ویواز قویتره ؟!
    لطفاً تعصبو بزارید کنار دوست عزیز

میگم تا دوربین ویواز بهتر نشده یه چندتا عکس مقایسه بزارم :

Last edited by ~ARDESHIR~; 29-04-2010 at 00:42.

8. 3 کاربر از ~ARDESHIR~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    البته دوستان این عکس هایی هم که گذاشته شدن کاملا مشهوده غیر طبیعی هستن.از اتفاق من سایت رو هم چک کردم زیاد سایت جالبی نیست.
    ومورد دیگه خوشبختانه دوربین ویواز بسیار کنتراست عکس هاش بالاست به ویژه که من با یکی از بهترین های سامسونگ هم تستش کردم.
    من پیشنهاد میکنم کسایی که دوتا گوشی رو دیدن بیان نظرشون رو بگن.
    البته من آنچنان هم نمیگم دوربین ویواز هم مالیه ولی بدون شک از امنیا هم چیزی عقب نیست.
    در کل امیدوارم هرچی میخری مبارکت باشه و امیدوارمثله اقوام ما بسرت نیاد که با پیشنهاد من رفت امنیا خرید سر یکماه فروختش و من کلی جلوش شرمنده شدم
    اینم یه نمونه برا تضمین حرفم ئر مورد کنتراست:
    سامسونگ

ویواز

Last edited by total_overdose; 29-04-2010 at 02:48.

10. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بنده هم گفتم بیام نظراتم رو بگم
    1-ویواز کوچکتر و زیباتر هست و بسیار خوشدست تر و سبکتر (فکر کنم همه قبول داریم)
    2-ال سی دی امنیا کیفیتش عالیه و خازنیه ولی سایزش اصلا خوب نیست(هر چی بزرگتر باشه که بهتر نیست !) البته من نمیتونم با خازنی کار کنم چون دستم همیشه عرق میکنه ! در ضمن کیفیت ویواز هم در نوع خودش خوبه و مشکلی نداره و قطعا در بیرون و زیر نور آفتاب بهتر از امنیا هست
    3-سی پی یو ویواز بهتره و همه میدونیم
    4-حافظه ی امنیا 16 هست در مقابل 8 گیگ مموریه ویواز اما دیروز که پرسیدم گفتن ویواز 16 گیگش هم اومده ولی مموری هست نه حافظه ی داخلی (در کل امنیا بهتره )
    5-کیفیت عکس تقریبا برابر هست اما کیفیت فیلم همه میدونیم ویواز بهتره البته امنیا هم زیاد کم نمیاره
    6-درسته که امنیا قطب نما داره و صفحه ی خازنی ولی حدود 100 هزار تومن تا 150 هزار تومن
    گرونتره و این خودش عیب بسیار بزرگیه
    چون و قتی از مرز 500 تومن رد میکنین امنیا در مقابل گوشی های بالای 500 تومن اصلا حرفی برای گفتن نداره اما ویواز با رنج قیمت 400 تومن عالی هست و مثلا اگه با x6 مقایسش کنین خندتون میگیره پس ویواز نکات مثبت بیشتری داره نسبت به قیمتش

12. این کاربر از Milo.Metallboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    البته دوستان این عکس هایی هم که گذاشته شدن کاملا مشهوده غیر طبیعی هستن.از اتفاق من سایت رو هم چک کردم زیاد سایت جالبی نیست.
    ومورد دیگه خوشبختانه دوربین ویواز بسیار کنتراست عکس هاش بالاست به ویژه که من با یکی از بهترین های سامسونگ هم تستش کردم.
    من پیشنهاد میکنم کسایی که دوتا گوشی رو دیدن بیان نظرشون رو بگن.
    البته من آنچنان هم نمیگم دوربین ویواز هم مالیه ولی بدون شک از امنیا هم چیزی عقب نیست.
    در کل امیدوارم هرچی میخری مبارکت باشه و امیدوارمثله اقوام ما بسرت نیاد که با پیشنهاد من رفت امنیا خرید سر یکماه فروختش و من کلی جلوش شرمنده شدم
    اینم یه نمونه برا تضمین حرفم ئر مورد کنتراست:
    سامسونگ
    البته این سامسونگی که شما مقایسه کردی ربطی به 8910 نداره و یک سال قبل از 8910 تو بازار اومده و در عمل هم فرق آنچنانی با ویواز نداره
    پس 8910 حتماً پیشرفتهای زیادی نسبت به اون سامسونگه داشته و مطمعناً میتونه از ویواز بهتر باشه
    البته منم قصدم این نبود که بگم 8910 بهتره فقط گفتم یه وقت دوستان نیان بگن ویواز بهتره
    بعدشم چرا هر سایتی که سامسونگو بهتر دونسته معتبر نیست ؟!
    میشه بگید چرا اون آشنایی که بهش 8910 رو پیشنهاد دادی فروختش ؟ اونم نه با ضرر بلکه با سود
    تا جایی که من میدونم گوشی رو 470 خریدن و 500 تومن فروختن و علتش هم همین سودی بوده که روش کردن و بزرگیش بوده

به هر حال هر دو گوشی خوب هستند و از خریدشون پشیمون نمیشین

14. این کاربر از ~ARDESHIR~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

البته این سامسونگی که شما مقایسه کردی ربطی به 8910 نداره و یک سال قبل از 8910 تو بازار اومده و در عمل هم فرق آنچنانی با ویواز نداره
    پس 8910 حتماً پیشرفتهای زیادی نسبت به اون سامسونگه داشته و مطمعناً میتونه از ویواز بهتر باشه
    البته منم قصدم این نبود که بگم 8910 بهتره فقط گفتم یه وقت دوستان نیان بگن ویواز بهتره
    بعدشم چرا هر سایتی که سامسونگو بهتر دونسته معتبر نیست ؟!
    میشه بگید چرا اون آشنایی که بهش 8910 رو پیشنهاد دادی فروختش ؟ اونم نه با ضرر بلکه با سود
    تا جایی که من میدونم گوشی رو 470 خریدن و 500 تومن فروختن و علتش هم همین سودی بوده که روش کردن و بزرگیش بوده

به هر حال هر دو گوشی خوب هستند و از خریدشون پشیمون نمیشین
    1.دوست عزیز شما بهتر بل بل زبونی نکن که بازم کم کم به طرفه ب... شدن پیش میری.
    2.اگه من با 8910 کار کردم میگم هیچ پیشرفتی نسبت به قبلیش نداشته و شبشم به مراتب بخاطر فلش ضعیفش بدتره و در کل هم چیزی از ویواز جلو نیست.
    3.کسی نمیاد بگه ویواز بهتره البته عکس برداری.
    4.کسی همچین حرفی نزد.
    5.شما مشکلی داری با این موضوع؟
    6.بازم امدید و دروغ تحویل مردم بدید؟ باید بگم خودشون بیان جوابتون رو بدن؟
    بزرگترین دلیلی که ایشون فروختن این بود که فریم ور فارسی که حداقل باگاش کمتر از خوبی هاش باشه نبود.
    فریم ور کوک شده هم که مشکلات خودش رو داره.

16. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

1.دوست عزیز شما بهتر بل بل زبونی نکن که بازم کم کم به طرفه ب... شدن پیش میری.
    2.اگه من با 8910 کار کردم میگم هیچ پیشرفتی نسبت به قبلیش نداشته و شبشم به مراتب بخاطر فلش ضعیفش بدتره و در کل هم چیزی از ویواز جلو نیست.
    3.کسی نمیاد بگه ویواز بهتره البته عکس برداری.
    4.کسی همچین حرفی نزد.
    5.شما مشکلی داری با این موضوع؟
    6.بازم امدید و دروغ تحویل مردم بدید؟ باید بگم خودشون بیان جوابتون رو بدن؟
    بزرگترین دلیلی که ایشون فروختن این بود که فریم ور فارسی که حداقل باگاش کمتر از خوبی هاش باشه نبود.
    فریم ور کوک شده هم که مشکلات خودش رو داره.
    والا ما هر چی میگیم از روی شواهد و دلیله و مدرکم تا جایی که بتونیم اراعه میدیم
    مثلاً همین عکسای مقایسه نشون میده 8910 بهتره پس این مدرک معتبر تری هست نسبت به حرفهای شما
    پس بهتره بیشتر به حرفهای معتبر اهمیت بدیم تا اینکه بیایم دلیل آشناتون رو برای فروش بررسی کنیم
    من هدفم کل کل نیست فقط وقتی میبینیم یکی بدون هیچ دلیلی میاد میگه کیفیت صفحه ویواز بالاتره نمیتونم جواب ندم
    لطفاً دوباره شروع نکنید و توهین نکنید
    من واسه گفته هام مدرک دارم وقتی میگم دوربین امنیا اچدی بهتره مدرک اراعه میدم در کنارش
    Last edited by ~ARDESHIR~; 29-04-2010 at 12:08.

18. این کاربر از ~ARDESHIR~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

هر دو تا گوشی عالیه ،

یه سوال خارج از بحث این گزینه که وقتی یک شماره رو دو بار save کنی به یک اسم یا دو اسم مختلف تو نوکیا می دونم که شماره فقط می افته و اسم نمی افته. برای این دو گوشی هم همینطوره یا فرق می کنه؟

منظورم اینه که مربوط به سیمبین هست یا مربوط به نوکیا؟

20. این کاربر از DJ Fred بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •