سلام داداش منم تا دیروز همین مشکل تورو داشتم ولی دیروز که رفتم پاییتخت یه چیزه توپ پیدا کردم
مدل F11-NFX کارت گرافیکش 1گیگه رم 4 گیگ روشه cpu :core i7 2.8 این یه چیزه توپیه
یه تحقیق در مورد این مدل خودت بکن نظرت عوض میشه
سلام داداش منم تا دیروز همین مشکل تورو داشتم ولی دیروز که رفتم پاییتخت یه چیزه توپ پیدا کردم
مدل F11-NFX کارت گرافیکش 1گیگه رم 4 گیگ روشه cpu :core i7 2.8 این یه چیزه توپیه
یه تحقیق در مورد این مدل خودت بکن نظرت عوض میشه
ولی باز سی پی یو f11ggx قدرتمندتره! اینم در نظر داشته باش!
سامان جان هم گفتن که این مدل آمریکاییه
خوب درست سی پی یو بالاتره ولی تو گرافیک کم نمیاره؟
دوست عزیز من نمیگم گرافیکش بهترینه ولی واسه بازی در حد معمولی کافیه! در ضمن لپ تاپ که واسه بازی نیست! پس desktop pc واسه چیه؟
f11ggx مثلا evil5 رو با رزلوشن بالا و آخرین جزییات رو 24.5 فریم اجرا میکنه...
سلام دوست عزيز
اگه از سري اف ميخواي من 1 پيشنهاد خوب برات دارم كامل ترين لپ تاپ هاي سرس اف اين دو تا هستند كه قيمت خوبي هم در بازار ايران دارن از نظر كيفيت و قطعات سخت افزاري مطمئن باش ، كم نمياره هر كاري بخواي برات انجام ميده بهترين بازي ها را هم برات اجرا ميكنه ( منبع موثق -- سايت نوت بوك چك ) حالا اگه بازم امري بود در خدمتم . راستي بعضي ها ميگن نميدونم لپ تاپ خيلي داغ ميكنه صداي تراكتور ميده اينا همش حرفه الكيه من خودم كار كردم صداش در نمياد حتي صداي فنش
Sony F117
Sony F11MFX
Last edited by You Were Mine; 05-05-2010 at 21:42.
بابا هرچي ميخري مباركت باشه
ولي از فكر خريد vaio f و dell 1558 بيا بيرون هر كدوم فعلا جز نوت بوك هاي خوب هستن ولي جواب نداده خيلي خرابي داره فعلا !!!!
(سري f از منبع تغديه و 1558 هم از گرافيك و هم هنگ كردن ، صبر كن يا يه چيز ديگه بخر )
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
هرچي ميخري مباركت باشه
ولي از فكر خريد vaio f و dell 1558 بيا بيرون هر كدوم فعلا جز نوت بوك هاي خوب هستن ولي جواب نداده خيلي خرابي داره فعلا !!!!
(سري f از منبع تغديه و 1558 هم از گرافيك و هم هنگ كردن ، صبر كن يا يه چيز ديگه بخر )
سلام
آخرش f11ggx خریدم بچه ها
مبارک باشه
میشه تستش کنی ببینی این چیزهایی که شنیده میشه درسته یا نه ؟
1- در حالت کارهای سنگین چقدر داغ میکنه ؟
2- صدای فن محسوس و اذیت کننده هست ؟
3- گرافیک در کارهای گرافیکی مشکل داره یا نه ؟
4- کیفیت صدای اسپیکر چطوره ؟
ممنون میشم دوست عزیز
عزیز.. این مدل F11 - NFX قیمت بهت نداد ؟
اگه میشه واسم پیغام خصوصی کن قیمت رو بده....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)