موقع ایمپورت توی مکس برنامه قفل میکنه بسته میشه مشکل از پلاگینه؟ کسی پلاگین سالمشو نداره
موقع ایمپورت توی مکس برنامه قفل میکنه بسته میشه مشکل از پلاگینه؟ کسی پلاگین سالمشو نداره
درود
من این نرم افزار رو دانلود کردم ولی کرک میخواد
میشه عزیز هم کرک و هم پلاگین رو لینک دانلودشو بدید برای مکس 2010 میخوام![]()
RealFlow 4.3.8 + Plugins 2010
RealFlow is a stand-alone application for fluid and dynamics simulation that allows easy, intuitive control and visualization of the behaviour of fluids and rigid bodies, and their interaction with a surrounding environment. RealFlow was the first, and remains the definitive tool for creating impressively accurate and realistic fluid simulation effects in the Computer Graphics market. It has been used in movies like "The Lord of the Rings: Return of the King”, "Sweeney Todd” and "The Curious Case of Benjamin Button” as well as a wide range of advertisements, short films and animations
Plugins:
3Ds Max v.7.0 up to 2010 Windows 32-64 Bits
Maya v.7.0 (32bits only) 8.0, 8.5, 2008, 2009, 2010
Houdini 10.0.374, 10.0.295 and 9.5.379 Windows 64 Bits
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NICOLAS CAGE عزیز File size: 127,95 Mb اذیت میشم دان کنم با این نت نفتی !!!!میشه Plugins و کرک رو بذارید ممنون میشم
![]()
من آپش کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ئه دستت درد نکنه پلاگینو گذاشتی
ممنون از p30worldapm جان که زحمت کشید و پلاگین رو آپ کرد ولی همونطوری که گفتم پلاگینش نیاز به کرک نداره و میتونید جدید ترین ورژنش رو از سایت :
دانلود کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینی که من آپ کردم 4.3.8.0124 بود. رو اون کار نمی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)