6700 Classicنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
77 تومان
-------------------
6720 Classis
89 تومان
------------------
6220
؟؟؟؟؟؟
6700 Classicنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
77 تومان
-------------------
6720 Classis
89 تومان
------------------
6220
؟؟؟؟؟؟
سلام
تو سايت gsm زده بود 200 و خرده
بگذريم اين دو تا گوشي آيا وقتي داري با يك سيم كارت حرف مي زني و كسي زنگ سيم كارت ديگه بزنه آيا مي گه در دسترس نيست يا مياد پشت خطي؟؟؟
با تشكر
باي
دوست عزیز این گوشی ها طرح اصل هستند وگرنه اصل اونها که تک سیم کارته هستند...نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه قلم جنس و نمی دونم !!! باید از دوستم بپرسم بهتون بگم ....
امروز بالاخره مجبور شدم زنگ زدم ازش پرسیدم می گه میاد پشت خط اگه زنگ بخوره ...نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سه تا گوشی رو هم پرسیدم واسه خودم :
Nokia 6700 CLASSIC :
(طرح اصل )
2 سیمکارت همزمان فعال درگوشی
دوربین 3.2 مگاپیکسل
دارای سنسور حرکت
ساپورت مموری تا 8 گیگ
لمسی + کیبوردی
شارژ با شارژر اصلی نوکیا
قیمت : 79000 تومان
Nokia 6220 :
(طرح اصل)
2 سیمکارت همزمان فعال درگوشی
دوربین 1.3 مگاپیکسل
با تغییر صدا به انواع صداهای: زن - مرد - کودک - پیرزن - پیرمرد
و....
طرح مدل 6220 کلاسیک نوکیا با ھمان منو و کیفیت ال سی دی
دارای منو فارسی با فونت بسیار درشت
قابلیت پخش فایل ھای صوتی و تصویری
شارژ با شارژر اصلی نوکیا
قیمت : 77000 تومان
Nokia 1200 : (البته واسه خودم پرسیدما دو سیم نیست )
(اصل )
قیمت : 25000 تومان
Last edited by djbagoor; 03-05-2010 at 17:22.
سلام دوست عزيز
ممنون از زحمتت
الان شما مي گيد كه دو تا گوشي نوكيا 6700 و 6220 كه معرفي كرديد و چيني هستن كه دو سيم كارت هست
اين دو تا گوشي يعني اگر با يك سيم كارت در حال مكالمه هستي يكي زنگ اون سيم كارت دومي بزنه آيا مي ره پشت خط يا در دسترس نمي زنه ، اين خيلي واسم مهمه لطفا دقيق و درست بگيد كه مثل k900 نشه كه رفتم خريدم ديدم اينطوري نيست
با تشكر
باي
من خودم چون پیگیرش بودم و بازم پرسیدم حتی نخواستم حرف تو دهن طرفم بذارم که میاد پشت خطی یا نه فقط پرسیدم اگه با یک خط صحبت می کنی به خط دیگه زنگ بخوره چی می شه؟ گفت میاد پشت خط ...نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)