خودمم غید ان97 را زدم و انتخابم بین ان86 و یی72 میباشد.
در مورد ایکس2 هم ما توافق کردیم که 400 بش بفوروشم ولی گفتم بعد از این که گوشی را خریدم گوشی هم نیمه ی اول خرداد میگیرم بنا براین ایکس2 هنوز دستمه ولی با حرفایی که شما میزنید ادمو وادار میکنید بزنه زیر حرفش و به طرف بگم پشیمون شدم ولی فکر نکنم بشه اینو بش بگم دیگه......
---------- Post added at 09:08 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
دوستان پست اول را ادیت کردم و انتظارات اصلیمو نوشتم که اینا هستن:
1)داشتن کیبرد کامل چون زیاد تایپ میکنم و بدون کیبرد واقعن کار کردن با گوشی برام سخته(ان86 چون کیبردی کامل مثل یی72 یا ان97نداره من باش مشکل دارم و نمیتونم به همین راحتی ها با کیبرد ان86 کنار بیام)
2)باطریه قوی
3)سرعت خوب و بالایی داشته باشه که این مورد نیاز مند سخت افزار خوب میباشد که فکر کنم یی72 در این مورد خوب باشه
4)گوشیه مقاومی باشه چون هم من زیاد اهل نگه داری نیستم همین که گوشی را خیلی جاها با خودم میبرم و به یک گوشی مقاوم نیاز دارم(که در این مورد فکر کنم ان97 به دلیل تاچ بودن مقاومت کمتری نسبت به دو تای دیگه داشته باشه)
5)با گوشی اهنگ زیاد گوش میدم و به جک 5/3 نیاز دارم
6)از نظره نرم افزار و بازی قابل قبول باشه و بتونه ادم را سرگرم کنه(در این مورد تقریبن یکی هستن ولی ایا هر سه ان-نگابایت را پشتیبانی میکنن؟)
7)گوشیه خوب و با کلاسی باشه و نخوام به این زودی ها عوض کنم
اینا انتظرات اصلیم هستن و هر چی گوشی کامل تر و بهتر باشه و فرا تر از انتظارات من باشه بهتر