b650 که خیلی گرونتر از b570 و lh500 هستش
b650 که خیلی گرونتر از b570 و lh500 هستش
همينطوره شايد قبل هر مقايسه اي بايد جيبتون رو نگاه كنيد
اقا نمیدونم خریدی یا نه ! فقط خداکنه سامسونگ رو نگرفته باشی.
من خودم 32 اینچ v550 سونی رو دارم الان قیمت حدود 690 هست واقعا ازش راضیم. یکی از دوستام چند روز پیش یه سامسونگ b570 اتفاقا 37 اینچ خرید. واقعا نسبت به سونی افتضاحه. من تصویرش رو مقایسه کردم اصلا به پای سونی نمیرسه.
از نظر امکانات و راحتی منو هم واقعا v550 سرتره.
یه چیز دیگه. شما ببین چقدر فضا داری! یعنی متوسط فاصله ای که با TV داری چقدره. به نظر من تا 6 متر 32 اینچ کاملا جوابگو هست. به حرف فروشنده هم نکن اونا فقط میخوان جنس گرونتر و با سود بیشتر بفروشن. من با همین رفیقم رفته بودم که بخره ، من بهش مبگفتم 32 سونی خوبه اما فروشنده ازش پرسید فاصله چقدره رفیق ما گفت 6 متر فروشنده هم با اطمینان و خیلی جدی گفت شما باید حتما 46 بخری!!!!اقا این ر فیق ما هم داشت خر میشد که بخره
اما بالاخره 37 گرفت و وقتی تو خونه نصب شد تازه فهمید که ای بابا این چقدر بزرگه و 32 هم خوب بود
ضمنا اصلا سراغ ال جی و مارکهای دیگه نرو.
اگر سامسونگ میخوای فقط b690 وگرنه پیشنهاد من با توجه به بودجه شما همون مدل سونی 32 اینچ v550 هست. البته مدل w550 هم هست با قیمت حدود 850 تومن که فرقش با v550 توی 100 هرتز بودنش هست اما درعوض usb نداره و منوش قدیمی تره. v550 از طریق usb فیلم mpg و اهنگ و عکس پخش میکنه و منوی خیلی راحتی داره
درنهایت اگرهم واقعا 32 اینچ برات کوچیکه و حتما باید 37 باشه برو سراغ b580 که البته فکر کنم 40 اینچ باشه
امیدوارم پرحرفیام به درد بخوره
Last edited by moriss; 03-05-2010 at 22:57.
[QUOTE=moriss;4911238]اقا نمیدونم خریدی یا نه ! فقط خداکنه سامسونگ رو نگرفته باشی.
من خودم 32 اینچ v550 سونی رو دارم الان قیمت حدود 690 هست واقعا ازش راضیم. یکی از دوستام چند روز پیش یه سامسونگ b570 اتفاقا 37 اینچ خرید. واقعا نسبت به سونی افتضاحه. من تصویرش رو مقایسه کردم اصلا به پای سونی نمیرسه.
از نظر امکانات و راحتی منو هم واقعا v550 سرتره.
یه چیز دیگه. شما ببین چقدر فضا داری! یعنی متوسط فاصله ای که با TV داری چقدره. به نظر من تا 6 متر 32 اینچ کاملا جوابگو هست. به حرف فروشنده هم نکن اونا فقط میخوان جنس گرونتر و با سود بیشتر بفروشن. من با همین رفیقم رفته بودم که بخره ، من بهش مبگفتم 32 سونی خوبه اما فروشنده ازش پرسید فاصله چقدره رفیق ما گفت 6 متر فروشنده هم با اطمینان و خیلی جدی گفت شما باید حتما 46 بخری!!!!اقا این ر فیق ما هم داشت خر میشد که بخره
اما بالاخره 37 گرفت و وقتی تو خونه نصب شد تازه فهمید که ای بابا این چقدر بزرگه و 32 هم خوب بود
ضمنا اصلا سراغ ال جی و مارکهای دیگه نرو.
اگر سامسونگ میخوای فقط b690 وگرنه پیشنهاد من با توجه به بودجه شما همون مدل سونی 32 اینچ v550 هست. البته مدل w550 هم هست با قیمت حدود 850 تومن که فرقش با v550 توی 100 هرتز بودنش هست اما درعوض usb نداره و منوش قدیمی تره. v550 از طریق usb فیلم mpg و اهنگ و عکس پخش میکنه و منوی خیلی راحتی داره
درنهایت اگرهم واقعا 32 اینچ برات کوچیکه و حتما باید 37 باشه برو سراغ b580 که البته فکر کنم 40 اینچ باشه
امیدوارم پرحرفیام به درد بخوره[/QUOTE
سلام همشهري حرفاتون درست و صحيح ولي نبايد اينطور در مورد برند خاصي جانب داري كرد همه برندها چيزي ومدلي براي ارائه دارند
سوني اگه W و طX FULL RGB داره كه ساطان ال اي دي هاست
پاناسونيك هك V25 داره كه شاهكاره
پايونير هم سلطان كيورو رو داره
سامسونگ هم مدلهاي متنوع و فوق العاده اي داره
نهايت سليقه و جيب كه حرف ميزنه
با تشكر
سلام همشهري حرفاتون درست و صحيح ولي نبايد اينطور در مورد برند خاصي جانب داري كرد همه برندها چيزي ومدلي براي ارائه دارند
سوني اگه W و طX FULL RGB داره كه ساطان ال اي دي هاست
پاناسونيك هك V25 داره كه شاهكاره
پايونير هم سلطان كيورو رو داره
سامسونگ هم مدلهاي متنوع و فوق العاده اي داره
نهايت سليقه و جيب كه حرف ميزنه
با تشكر
اقا حق با شماست. صرفا تجربیاتم رو گفتم
اخه با 4 مدل سامسونگ ( از 32 تا 46 یا شایدم 47 ) و 3 مدل سونی (32 اینچ ) و x vision و حتی JVC 47 اینچ کارکردم و تصاویرش رو مقایسه کردم. هم تصویر تلویزیون هم -----
Last edited by moriss; 03-05-2010 at 23:17.
کلا نمیدونم چیه ولی کیفیت صفحات نمایش سونی یه سر و گردن از تمامی صفات نمایش دیگه بالاتره. این نشون میده که تکنولوژی خاصی داره که دست خودشه.
در خوب بودن مارك سوني شكي نيست ولي بايد تعصب رو گذاشت كنار شما حتما صفحه دوست داشتني b650 رو ديديد
تكنولوژي صفحات سوني همچنان از موتورهاي پيشرفته پردازش تصوير سوني براويا بهره ميبره كه تاكيد خاصي بر اشباع رنگها داره
شما نيم نگاهي به b650 سامسونگ بكنيد ميبينيد غلظت رنكها و عمق مشكي رو كاش b750 هم بود تا بيشتر احساس ميكرديد با رفرش ريت 200 هرتز![]()
دوستان آخرش چی شد این b570 خوبه یا نه چون منم دقیقا بودجم همینقدره و الان میخام انتخاب کنم
پلاسما با همین بودجه چه مدلیش خوبه کلا پلاسما یا ال سی دی؟
1- نهخير خوب نيست. 570 به قيمتش نمي ارزه
2- پلاسما فقط پاناسونيك بگير. من تصوير پلاسماي ال جي رو ديدم خيلي بده.
دوستان آخرش چی شد این b570 خوبه یا نه چون منم دقیقا بودجم همینقدره و الان میخام انتخاب کنم
بازم میگن بدون تعصب... من دقیقا دو مدل سامسونگ 37 B570 و سونی 32 v550 رو تست کردم. کنار هم با شراطی یکسان و هم تصویر انتن و هم تصویر -----.
بین این دو مدل مطمئن و با جرات میگم که v550 هم از نظر تصویر و هم از نظر راحتی منو و کارکردن با TV
بازم خوددانی
بخدا من رو سونی تعصب ندارم که اگر داشتم سینمای خانگی هم سونی میگرفتم نه فیلیپس. یا مثلا دوربین عکاسی و ... اما کیفیت و شفافیت تصویر سونی واقعا محشره. توی لپ تاپها هم سونی از نظر تصویر lcd از همه سرتره
Last edited by moriss; 05-05-2010 at 14:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)