تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 50

نام تاپيک: بهترین lcd با قیمت 800 تا 850 هزار تومن که میتونم بگیرم چیه؟؟

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

شايد حق با دوستمون باشه ولي از نزديك دو پتل رو ببينيد رنگ مشكي و كنتراست b650 خيلي به چشم مياد
    در ضمن 200 هرتز بودن اونقدر تاثيري نداره بيشتر جنبه تجاري داره شايد توي پلاسما اين هرتز بالا به چشم بياد
    b650 که خیلی گرونتر از b570 و lh500 هستش

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

همينطوره شايد قبل هر مقايسه اي بايد جيبتون رو نگاه كنيد

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اقا نمیدونم خریدی یا نه ! فقط خداکنه سامسونگ رو نگرفته باشی.

من خودم 32 اینچ v550 سونی رو دارم الان قیمت حدود 690 هست واقعا ازش راضیم. یکی از دوستام چند روز پیش یه سامسونگ b570 اتفاقا 37 اینچ خرید. واقعا نسبت به سونی افتضاحه. من تصویرش رو مقایسه کردم اصلا به پای سونی نمیرسه.

از نظر امکانات و راحتی منو هم واقعا v550 سرتره.

یه چیز دیگه. شما ببین چقدر فضا داری! یعنی متوسط فاصله ای که با TV داری چقدره. به نظر من تا 6 متر 32 اینچ کاملا جوابگو هست. به حرف فروشنده هم نکن اونا فقط میخوان جنس گرونتر و با سود بیشتر بفروشن. من با همین رفیقم رفته بودم که بخره ، من بهش مبگفتم 32 سونی خوبه اما فروشنده ازش پرسید فاصله چقدره رفیق ما گفت 6 متر فروشنده هم با اطمینان و خیلی جدی گفت شما باید حتما 46 بخری!!!! اقا این ر فیق ما هم داشت خر میشد که بخره

اما بالاخره 37 گرفت و وقتی تو خونه نصب شد تازه فهمید که ای بابا این چقدر بزرگه و 32 هم خوب بود

ضمنا اصلا سراغ ال جی و مارکهای دیگه نرو.

اگر سامسونگ میخوای فقط b690 وگرنه پیشنهاد من با توجه به بودجه شما همون مدل سونی 32 اینچ v550 هست. البته مدل w550 هم هست با قیمت حدود 850 تومن که فرقش با v550 توی 100 هرتز بودنش هست اما درعوض usb نداره و منوش قدیمی تره. v550 از طریق usb فیلم mpg و اهنگ و عکس پخش میکنه و منوی خیلی راحتی داره

درنهایت اگرهم واقعا 32 اینچ برات کوچیکه و حتما باید 37 باشه برو سراغ b580 که البته فکر کنم 40 اینچ باشه

امیدوارم پرحرفیام به درد بخوره
    Last edited by moriss; 03-05-2010 at 22:57.

4. این کاربر از moriss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

[QUOTE=moriss;4911238]اقا نمیدونم خریدی یا نه ! فقط خداکنه سامسونگ رو نگرفته باشی.

من خودم 32 اینچ v550 سونی رو دارم الان قیمت حدود 690 هست واقعا ازش راضیم. یکی از دوستام چند روز پیش یه سامسونگ b570 اتفاقا 37 اینچ خرید. واقعا نسبت به سونی افتضاحه. من تصویرش رو مقایسه کردم اصلا به پای سونی نمیرسه.

از نظر امکانات و راحتی منو هم واقعا v550 سرتره.

یه چیز دیگه. شما ببین چقدر فضا داری! یعنی متوسط فاصله ای که با TV داری چقدره. به نظر من تا 6 متر 32 اینچ کاملا جوابگو هست. به حرف فروشنده هم نکن اونا فقط میخوان جنس گرونتر و با سود بیشتر بفروشن. من با همین رفیقم رفته بودم که بخره ، من بهش مبگفتم 32 سونی خوبه اما فروشنده ازش پرسید فاصله چقدره رفیق ما گفت 6 متر فروشنده هم با اطمینان و خیلی جدی گفت شما باید حتما 46 بخری!!!! اقا این ر فیق ما هم داشت خر میشد که بخره

اما بالاخره 37 گرفت و وقتی تو خونه نصب شد تازه فهمید که ای بابا این چقدر بزرگه و 32 هم خوب بود

ضمنا اصلا سراغ ال جی و مارکهای دیگه نرو.

اگر سامسونگ میخوای فقط b690 وگرنه پیشنهاد من با توجه به بودجه شما همون مدل سونی 32 اینچ v550 هست. البته مدل w550 هم هست با قیمت حدود 850 تومن که فرقش با v550 توی 100 هرتز بودنش هست اما درعوض usb نداره و منوش قدیمی تره. v550 از طریق usb فیلم mpg و اهنگ و عکس پخش میکنه و منوی خیلی راحتی داره

درنهایت اگرهم واقعا 32 اینچ برات کوچیکه و حتما باید 37 باشه برو سراغ b580 که البته فکر کنم 40 اینچ باشه

امیدوارم پرحرفیام به درد بخوره[/QUOTE

سلام همشهري حرفاتون درست و صحيح ولي نبايد اينطور در مورد برند خاصي جانب داري كرد همه برندها چيزي ومدلي براي ارائه دارند
    سوني اگه W و طX FULL RGB داره كه ساطان ال اي دي هاست
    پاناسونيك هك V25 ‌داره كه شاهكاره
    پايونير هم سلطان كيورو رو داره
    سامسونگ هم مدلهاي متنوع و فوق العاده اي داره
    نهايت سليقه و جيب كه حرف ميزنه
    با تشكر

6. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام همشهري حرفاتون درست و صحيح ولي نبايد اينطور در مورد برند خاصي جانب داري كرد همه برندها چيزي ومدلي براي ارائه دارند
    سوني اگه W و طX FULL RGB داره كه ساطان ال اي دي هاست
    پاناسونيك هك V25 ‌داره كه شاهكاره
    پايونير هم سلطان كيورو رو داره
    سامسونگ هم مدلهاي متنوع و فوق العاده اي داره
    نهايت سليقه و جيب كه حرف ميزنه
    با تشكر

اقا حق با شماست. صرفا تجربیاتم رو گفتم

اخه با 4 مدل سامسونگ ( از 32 تا 46 یا شایدم 47 ) و 3 مدل سونی (32 اینچ ) و x vision و حتی JVC 47 اینچ کارکردم و تصاویرش رو مقایسه کردم. هم تصویر تلویزیون هم -----
    Last edited by moriss; 03-05-2010 at 23:17.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

اخه با 4 مدل سامسونگ ( از 32 تا 46 یا شایدم 47 ) و 3 مدل سونی (32 اینچ ) و x vision و حتی JVC 47 اینچ کارکردم و تصاویرش رو مقایسه کردم. هم تصویر تلویزیون هم -----

کلا نمیدونم چیه ولی کیفیت صفحات نمایش سونی یه سر و گردن از تمامی صفات نمایش دیگه بالاتره. این نشون میده که تکنولوژی خاصی داره که دست خودشه.

9. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

در خوب بودن مارك سوني شكي نيست ولي بايد تعصب رو گذاشت كنار شما حتما صفحه دوست داشتني b650 ‌رو ديديد
    تكنولوژي صفحات سوني همچنان از موتورهاي پيشرفته پردازش تصوير سوني براويا بهره ميبره كه تاكيد خاصي بر اشباع رنگها داره
    شما نيم نگاهي به b650 ‌سامسونگ بكنيد ميبينيد غلظت رنكها و عمق مشكي رو كاش b750 ‌هم بود تا بيشتر احساس ميكرديد با رفرش ريت 200 هرتز

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

دوستان آخرش چی شد این b570 خوبه یا نه چون منم دقیقا بودجم همینقدره و الان میخام انتخاب کنم
    پلاسما با همین بودجه چه مدلیش خوبه کلا پلاسما یا ال سی دی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان آخرش چی شد این b570 خوبه یا نه چون منم دقیقا بودجم همینقدره و الان میخام انتخاب کنم
    پلاسما با همین بودجه چه مدلیش خوبه کلا پلاسما یا ال سی دی؟
    1- نهخير خوب نيست. 570 به قيمتش نمي ارزه
    2- پلاسما فقط پاناسونيك بگير. من تصوير پلاسماي ال جي رو ديدم خيلي بده.

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بازم میگن بدون تعصب... من دقیقا دو مدل سامسونگ 37 B570 و سونی 32 v550 رو تست کردم. کنار هم با شراطی یکسان و هم تصویر انتن و هم تصویر -----.

بین این دو مدل مطمئن و با جرات میگم که v550 هم از نظر تصویر و هم از نظر راحتی منو و کارکردن با TV

بازم خوددانی

بخدا من رو سونی تعصب ندارم که اگر داشتم سینمای خانگی هم سونی میگرفتم نه فیلیپس. یا مثلا دوربین عکاسی و ... اما کیفیت و شفافیت تصویر سونی واقعا محشره. توی لپ تاپها هم سونی از نظر تصویر lcd از همه سرتره
    Last edited by moriss; 05-05-2010 at 14:38.

15. این کاربر از moriss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •