آخه من توی سایت coolermaster یا OCZ که قطعاتم رو وارد می کنم پاور مورد نیاز رو می زنه 1000W!!
آخه من توی سایت coolermaster یا OCZ که قطعاتم رو وارد می کنم پاور مورد نیاز رو می زنه 1000W!!
بیخیال اون سایت ها شو! برای منم خیلی بالاتر میزنه، ولی من راحتم!
اونها معمولا توان مصرفی قطعات رو هنگامیکه هه شون در اوج مصرف باشن حساب میکنن، شما برنامه یا بازی میشناسی که از همه ی توان همه قطعاتت استفاده کنه؟! نه!
پس همون 600 ocz کافیه
سلام. من می خوام برای خرید یکی از این دو مادربورد (Asus P6X58D Premium یا Giga X58A-UD5 ) برم تهران. کسی می تونه منو راهنمایی کنه بگه از کجا می تونم پیداشون کنم؟
این مدل Asus پیدا نمیشه!سلام. من می خوام برای خرید یکی از این دو مادربورد (Asus P6X58D Premium یا Giga X58A-UD5 ) برم تهران. کسی می تونه منو راهنمایی کنه بگه از کجا می تونم پیداشون کنم؟
گشتم نبود،نگرد نیست(به تعداد خیلی محدود وارد بازار شده بود)
ولی گیگا رو احتمال خیلی زیاد بشه از نمایندگی های آواژنگ پیدا کرد
یعنی فکر می کنید داشته باشن؟
نمایندگیش کجاست دقیقا؟
قیمت دقیقش چنده؟
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
بعد رم CORSAIR TRIPLE CHANNEL(6GB) DOMINATOR رو هم پیدا نمی کنم. نظرتون راجع به A-DATA یا KINGSTON HYPERX چیه؟
دوست عزیز اختلاف قیمت UD5 با UD7 حدود 35 تومنه و به نظر من برو UD7 بگیر شما که این همه داری هزینه میکنی برو آخرین مدلشو بگیر که امکانات دیگری هم بهش اضافه شده. تو بازار ایران یا رضا در تهران به سهولت میتونی گیر بیاری.
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
دوست عزیز رم 6 گیگ کورسیر رو میتونی تو بازار تهران پیدا کنی.حالا چه مدل دامینیتور معمولی یا مدل دامنیتور جی تی که باید حدود 310 تومن قیمت داشته باشه.
اگر احیانا پیدا نکردی برای اولویت دوم به شما OCZ سریه گلد رو پیشنهاد میدم که باز هم معتبر تره.
x58a-ud5 : 380
x58a-ud7: 460
تا اونجاییکه من اطلاع دارم اختلافشون 80 تومنه نه 35 تومان.
فکر نمیکنم UD5 380 تومن باشه.تا 10 روز پیش که از بازار ایران قیمت داشتم حدود 425 تومن بود.
توی چندتا سایت دیدم این قیمت رو. این سایت ها اگه گرون نگن قیمتو ارزون نمی گن
نمیدونم والا....
شما العان سایت رایان صبا هم نگاه کنید فکر کنم قیمت رو 440 تومن زده.حالا این سایت ها چی میگن خدا میدونه.شاید مدل رو تو سایت اشتباه زدن.شاید مدل X58A-UD3R بوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)