کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
only install a good antivirus and then update it!
دوستان 1 هفته هست سیستم من کند شده برنامه رجیستری و آنتی ویروس و آنتی اسپی ور روش نصب بود حتی 3 ویندوز عوض میکنم باز وقتی میاد ویندوز بالا رو آیکون ها کلیک کنید عمل نمیکنه تا 2 دقیقه بعد کند شده ؟؟؟؟؟؟؟
کمک فوری![]()
عزیزم کامپیوتر شما ویروس اوتوران گرفته انتی ویروستون رو ابدیت کنید و بعد ویروس کشی کنید و مشکل 100% حل میشه
---------------------------------------nod آپدیت میکنم هر روز و آنتی اسپی ور هم آپ هست اما باز کنده![]()
سلام دوستان مشکل من اینه که اصلا یکی از پارتیشنهام باز نمی شه نه با اکسپلور نه با چیز دیگه انگار درایو فرمت نشده و توسط آنتی ویروس هم شناسائی نمیشه تا کاری کنم توش کلی اطلاعات دارم
سلام
اگر پیغام خطای هنگام ورود به ویندوز رو میذاشتید اینجا بهتر میشد راهنمایی کرد.
اگر پیغام خطای Access Denied رو مشاهده میکنید طبق پست زیر عمل کنید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
برنامه هاي پوشه زيرو اجرا کن :
جواب نداد برنامه زيرو اجرا و کليد Auto... رو بزن و يکبار Log OFF کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون واقعا از پاسخ سریعتون ذوق زده شدم ولی متاسفانه افاقه ای نکرد هر دو رو اجرا کردم و نشد
هارد اکسترنال من دارای 2 پارتیشن که ویروس گرفته بودن اونها رو پاک کردم اتفاقی که افتاد اینه که هر دو درایو ( پارتیشن ) رو نشون میده ولی یکشون رو نه سایز نه فضای خالی و نه هیچ چیز دیگه -و وقتی هم روش کلیک یا هر کاری میکنی میگه
l:\is not accessible
با برنامه R-studio یا سی دی های بوت میشه فایلها و درایو دید ولی توی اکس پی متاسفانه نه مسئله جالب اینه با ویندوز 7 هم میشه فایلها رو دید و هم قابل استفاده هستن یکی از دوستان پیشنهاد تهیه یه هارد 500 کپی اطلاعات با وین 7 بعد فرمت کردن هارد رو داد ولی خوب کار مهندسی نیست و هزینه بر هم هستش لطف دوستان و راهنمائی برای حل این مشکل موجب سپاس و تشکر بنده هستش
هارد اکسترنال شما زمانی که برنامه ها رو اجرا کردید به سیستم وصل بود ؟
نرم افزار پست زیرو هم اجرا کن ضرری نداره :
قبلش حتما هارد به سیستم وصل باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)