تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 57

نام تاپيک: کدوم موتور برای ما مناسبه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه همسايه هاي جهنمي 3 بعديه نه سوپر ماريو
    کاراکتر سه بعدی هست

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه همسايه هاي جهنمي 3 بعديه نه سوپر ماريو
    کاراکترشون سه بعدیه.

پروفشنال armin_555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Minas Tirith

پيش فرض

شما به دل نگیرید این کیان جون خودشو کشته با گیم میکر!!!!!!!
    کیان جون تو هم به دل نگیر گاهی اوقات خیلی با مزه میشم!!!!!!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

1.2 این بازی حرف نداشت با اینکه 2 بعدی بود!کرکر خنده بود مخصوصا 2
    جذابیت بازی به دو بعدی بود یا سه بعدی بودن نیست!برای مثال قلعه 1 طرافدار بیشتر به 2 و 3 داره با اینکه 2 بعدیه ( می تونه دلیل افت شدید سرعت بازی باشه)

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این آقا مهیار خیلی وقته دنبال موتور خوب میگرده ، لطفا یکی کمکش کنه.......
    بیا، اینم فقط به خاطر تو

سلام
    برای سبک های بازی مثل همسایه جهنمی یا سوپر ماریو چی مناسبه.؟ (امید وارم گیم میکر رو معرفی نکنید سه بعدی باش)
    و آخر اینکه با کدوم موتور ها میشه صحنه دو بدی رو با کاراکتر سه بعدی تلفیق کرد یعنی دو و نیم بعدی ساخت؟
    سلام

بازی دو و نیم بعدی اونی که شما گفتی نیست. دو و نیم بعدی به بازی گفته می شه که توش با همون دو بعد، بعد سوم رو شبیه سازی کنن. بیشتر قدیم استفاده می شد که کارت های گرافیکی شتابگر سه بعدی نداشتن و فقط می تونستن پردازش های دو بعدی انجام بدن.

همسایه ی جهنمی دو بعدی بود، این که می بینی خیلی طبیعی به نظر میاد، از دو متد توی دو بعدی ها استفاده می کنن:

1. یه فتوشاپ کار حرفه ای تک تک فریم ها رو طراحی می کنه، بعد موتور بازی اونارو مدیریت می کنه که یه سری انیمیشن از توشون در بیاد، اکثر شرکت های بازی سازی بزرگ چندیدن نفر با یه همچین توانایی استخدام دارن.

2. مدل کاراکتر ها رو داخل یه نرم افزار مدلینگ طراحی می کنن، و بعد از هر حالت کاراکتر یه رندر می گیرن. تا اینجا تعداد زیادی فریم به دست میاد، که از اینجا به بعد مثل حالت قبل باهاش برخورد میشه. حواست باشه، همسایه ی جهنمی خود مدل رو استفاده نمی کنه.

با این همه به نظر من شما به جای این دو راه که زمان بر هستن، بیا یه بازی سه بعدی طراحی کن، که طبیعی ترین حالت هم میشه، فقط دوربین رو باید Side Scrolling تنظیم کنی، اونوقت چون دوربین توی دو بعد حرکت می کنه، همون چیزی می شه که شما می خوای.

اگه اهل کار هستی، می تونی با UDK به راحتی این کار رو انجام بدی. برای نمونه دو تا بازی زیر رو ببین که همین مشخصاتو دارن، 3 بعدین ولی دوربین Side Scrolling هست، اینا با UDK پیاده سازی شدن، و می تونی کیفیت خیلی بالا و افکتها رو داخل شات ها شون ببینی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    در ضمن می تونی از همونجا هر دو رو دانلود و نصب کنی و خودت ببینی چه جوریه. اولیش رو سورسش هم واسه دانلود گذاشته.

اگه تصمیم گرفتی با UDK کار کنی، بیا تاپیک زیر رو بخون:

کد:
    سوالی داشتی همونجا بپرس. تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 26-04-2010 at 14:22.

6. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

نباید بگیم گیم میکر چون هشت مگه و گیم میکره بده. گیم میکر ساده ست. این خودش کمه؟ تازه حالا مگه سه بعدی هم بشه باهاش ساخت چی میشه؟

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

کاراکترشون سه بعدیه.
    كلا دو بعديه و رندر گرفته شده از يك برنامه سه بعديه

9. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

در ک حرف اول و آخر من: گیم میکر

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بازی دو و نیم بعدی اونی که شما گفتی نیست. دو و نیم بعدی به بازی گفته می شه که توش با همون دو بعد، بعد سوم رو شبیه سازی کنن. بیشتر قدیم استفاده می شد که کارت های گرافیکی شتابگر سه بعدی نداشتن و فقط می تونستن پردازش های دو بعدی انجام بدن.

همسایه ی جهنمی دو بعدی بود، این که می بینی خیلی طبیعی به نظر میاد، از دو متد توی دو بعدی ها استفاده می کنن:

1. یه فتوشاپ کار حرفه ای تک تک فریم ها رو طراحی می کنه، بعد موتور بازی اونارو مدیریت می کنه که یه سری انیمیشن از توشون در بیاد، اکثر شرکت های بازی سازی بزرگ چندیدن نفر با یه همچین توانایی استخدام دارن.

2. مدل کاراکتر ها رو داخل یه نرم افزار مدلینگ طراحی می کنن، و بعد از هر حالت کاراکتر یه رندر می گیرن. تا اینجا تعداد زیادی فریم به دست میاد، که از اینجا به بعد مثل حالت قبل باهاش برخورد میشه. حواست باشه، همسایه ی جهنمی خود مدل رو استفاده نمی کنه.

با این همه به نظر من شما به جای این دو راه که زمان بر هستن، بیا یه بازی سه بعدی طراحی کن، که طبیعی ترین حالت هم میشه، فقط دوربین رو باید Side Scrolling تنظیم کنی، اونوقت چون دوربین توی دو بعد حرکت می کنه، همون چیزی می شه که شما می خوای.

اگه اهل کار هستی، می تونی با UDK به راحتی این کار رو انجام بدی. برای نمونه دو تا بازی زیر رو ببین که همین مشخصاتو دارن، 3 بعدین ولی دوربین Side Scrolling هست، اینا با UDK پیاده سازی شدن، و می تونی کیفیت خیلی بالا و افکتها رو داخل شات ها شون ببینی:

کد:
    سوالی داشتی همونجا بپرس. تا بعد.
    سلا ممنون

فکر کنم برای ما حالات دوم یعنی رنرد از حالات مختلف راحت تره.
    اما این ها رو توی یونیتی تورکو و آنریل میشه به هم چسبوند(مثل همون همسایه مزاحم)
    من بازی دوبعدی فقط با تورکو دیدم.
    (خواهشا بحث گیم میکر نکنید)
    از نظر من یا شما شاید سه بعدی یا دوبعدی بودن مهم باشه ولی یه بچه که داری بازی میکنه و اصلا سه بعدی نمیفهمه چیه و کامپیوترش معمولیه چی؟
    ما قراره برای اون بازی بسازیم پس مهمه خروجی سبک باشه با گرافیک 64 هم کار بکنه. (خروس دیوانه و همسایه مزاحم) . پس همون سبک دو بعدی که با کلک سه بعدی میشه مناسب تره.
    حالا بحثی که هست اینه که یونیتی و آنریل میتونن این فرم رو ساپورت کنن؟ آموزشی سراغ دارید؟

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلا ممنون

فکر کنم برای ما حالات دوم یعنی رنرد از حالات مختلف راحت تره.
    اما این ها رو توی یونیتی تورکو و آنریل میشه به هم چسبوند(مثل همون همسایه مزاحم)
    من بازی دوبعدی فقط با تورکو دیدم.
    (خواهشا بحث گیم میکر نکنید)
    از نظر من یا شما شاید سه بعدی یا دوبعدی بودن مهم باشه ولی یه بچه که داری بازی میکنه و اصلا سه بعدی نمیفهمه چیه و کامپیوترش معمولیه چی؟
    ما قراره برای اون بازی بسازیم پس مهمه خروجی سبک باشه با گرافیک 64 هم کار بکنه. (خروس دیوانه و همسایه مزاحم) . پس همون سبک دو بعدی که با کلک سه بعدی میشه مناسب تره.
    حالا بحثی که هست اینه که یونیتی و آنریل میتونن این فرم رو ساپورت کنن؟ آموزشی سراغ دارید؟

سلام

خواهش می کنم، قابلی نداشت.

جوابتو همونجا که پست داده بودی، دادم:

کد:
    فعلا بای.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •