حال شما خودتو ناراحت نکن. بازم هر چی باشه از خیابانی که بهتره![]()
حال شما خودتو ناراحت نکن. بازم هر چی باشه از خیابانی که بهتره![]()
دوستان لطفا یه جوری به اطلاع پیمان یوسفی برسونید بازیکن 3 تاتنهام گرت بیل هستش (Bale) نه باله و مهاجم این تیم هم دفو هست نه دفوئه تا بیش از این اسباب خنده ما رو فراهم نکنه![]()
در تائید حرفات، سوتی یوسفی در گفتن نام داور آخر خنده بود...
برداشته میگه: داور این مسابقه اندره میلنر... عذر میخوام... آندره مارینر... داور 37 ساله و آینده داره انگلیسی، آندره میلنر...!!!![]()
عادل خودش رو میگیره...باوجود اینکه خیلی هم عقده ای تشریف داره، اما به شخصه در حال حاضر گزارش های مزدک رو به همه ترجیح میدم...یکی نیست گزارشگران رو در یابه ( البته به غیر از فردوسی پور و تا حدودی مزدک)
چون مزدک روی ایتالیا تعصب عجیبی داره اما در اکثرم مواقع، واقعا جانب داری نمیکنه و هر تیمی خوب باشه، ازش تریف میکنه...
اما عادل تازگیها یه حرکت ساده بازیکن تیمی که خوشش میاد رو فوق العاده میدونه و حرکت بهتر بازیکن تیم حریف رو ساده!
در مورد یوسفی هم بقول دوستمون، از جواد خیلی بهتره! مردیکه نمیدونم نمیخواد بیخیال گزارش گری شه؟! قبلا خوب بود اما بعد از عملی که انجام داد و اون مدتی که تو بیمارستان بود، غیر قابل تحمل شده!
تبریک به همه منچستری ها!
ایشالا این فصل هم قهرمانیم!
برد شیرینی بود ! شیرین !!
اما
همچنان باید منتظر نتایج چلسی بود !
واقعا یه نفر راست می گفت که باید اسم منچستر عوض کنن جاش شانس چستر بذارن.
یکی میتونه بگه تاکتیک منچستر چی بود؟ تاکتیکش فکر کنم استفاده بهینه از پیرمردها بود.
چیزی هنوز مشخص نشده ولی اگه منچستر قهرمان بشه آبروی لیگ انگلیس میرهبا این بازی هایی که منچستر می کنه و از زمین و آسمون براش شانس می ریزه واقعا برای لیگ انگلیس افت داره. تاتنهام که تیم چهارمه حتی از منچستر بهتر بازی می کنه. داورا هم که مثل همیشه به منچستر لطف دارن.
به نظر من حتی تیم دوم چلسی هم از منچستر بهتر بازی می کنه.شما متکی به بازیکنان مسن هستید!
امیدوارم اینایی که گفتم به هیچ کی برنخوره ولی باید اینارو قبول کنید(کل کل کلید خورد)
صدر نشینی منچستر رو برای فقط یه روز بهتون تبریک میگم. امیدوارم در آینده هر چی بیشتر شانس براتون از زمین و آسمون بریزه![]()
آمار بازی:
بازم حرفای تکراری...واقعا یه نفر راست می گفت که باید اسم منچستر عوض کنن جاش شانس چستر بذارن.![]()
ربط به شانس داره ولی برد منچستر شانسی نبود ... خوب بازی کردن و البته تاتنهام ری* با این بازیش!![]()
یک صدم بازیش با چلسی و آرسنال رو نتونست انجام بده! همون بهتر که من سیتی چهارم بشه !
البته همچنان سرنوشت قهرمانی دست چلسیه و اگه سرنوشت رو بده دست منچستر دیگه باید قید لیگ رو زد چون فقط 2 بازی مونده!
حال کردم این کراوچ (لیورپولی سابق) رو هو می کردن!!!
![]()
تعویضای ردنپ هم خیلی ضایع بود ... جرمین دفو رو نمیدونم واسه چی کشید بیرون! این گودیانسن رو آورد تو زمین .... گودیانسن الان که دیگه بازیکن نیست پنج سال پیش تو چلسی خوب بود که با همکاری داف و لمپارد تا دقیقه 20 سه تا به بارسا زدن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)