شاید مشکل از ویندوزه چون یه بنده خدای دیگه ای هم همین مشکل رو داشت سیستمشم I7 860 بودبا ویندوز XP امتحان کنید
![]()
شاید مشکل از ویندوزه چون یه بنده خدای دیگه ای هم همین مشکل رو داشت سیستمشم I7 860 بودبا ویندوز XP امتحان کنید
![]()
سلام دوستان ، من شرمنده ام از این شات ها رو نتونستم بذارم ایراد از من بود . وقت یک نکته راجبه به رم ها این که وقتی تو bios اونها رو روی حالت xmp می گذارم 800 مگاهرتز کامل می شه اما الان روی حالت auto هستش به همین دلیل 500 تا 600 مگاهرتزه . ولی در هر دو صورت این مشکل هنگ رو دارم. من عکس ها رو آپلود کردم اینم لینکش امیدوارم این سری درست باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان نظرتون راجبه ویندوز چیه ممکنه اشکال از اون باشه اگه اورجینال تهیه کنم خوبه ،تاثیری داره . vista یا 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد ویندوز xp اون هم نصب کردم اما سیستم خیلی خیلی کند بود .
راستی دوستان شاتی هم از gpu-z و شاتی هم گذاشتم که نرم epu-6 در حالت turbo هستش و همچنین دمای سی پی یو هم روی 49 .. یک شات هم از نرم افزار turbo v گذاشتم تا فرکانس های سی پی یو رو هم ببینید ولی همونطور که گفتم به فرکانس رم ها دست نزدم.
و یه نکته دیگه این که راجب هارد با یک نرم افزار تست امتحانش کردم تماما سالم نشونش می ده ولی هاردم تویه رنکینگ ویندوز پائیین ترین امتیاز رو داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه باز هم لینکهای شما مشکل داره و باز نمیشه
لطفا در سایت زیر آپلود کنید که هنوز بدست برادران محترم فیلتر نشده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
EPU-6 رو بگذارید رو حالت HIGH PERFORMANCE اگه رو توربو باشه یعنی رو حالت اورکلاکه![]()
آقا باز هم سلام دیشب که عکس ها رو گذاشتم چک کردم درست بود . اما باز هم گذاشتم به آدرسی که فرمودید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم عکس ها فقط باز هم می گم به فرکانس رم ها دست نزدم و نرم epu هم روی turbo هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان راستی فراموش کردم بگم سیستم بعضی وقت ها در طول روز که روشنه ممکنه 1 بار هم هنگ نکنه و لی بعضی وقت ها ممکنه دو با 3 بار هنگ کنه . مثلا وقتی دارم کار می کنم با باز کردن مثلا یک مدیا پلیر سیستم هنگ می کنه ، این هم بگم مثلا توی گیم های سنگین با روزولوشن بالا لودش می کنم اما تا حالا تو این موارد هنگ نداشتم . و دیگه این که مثلا توی نرم افزار فوتو شاپ بعضی وقتا یک کارو با دی پی آی خیلی بالا باز می کنم تو ابعاد خیلی بزرگ و تو تنظیمان نرم افزار فوتوشاپ هم میزان استفاده مموری ها رو بالا بردم و خوب کار می کنه اما بعضی وقتها با باز کردن یک فایل کوچیک یکدفعه هنگ می کنه ..![]()
من در تنظیمات سیستم شما مشکل خاصی نمی بینم
شما در بایاس گزینه TURBO را غیر فعال کن و با سیستم یکبار دیگه این مواردی را که دچار مشکل میشید را امتحان کنید
ضمنا ممکنه هست که شما اشکال نرم افزاری هم داشته باشید و مثلا اگر از سیستم عامل 64 بیت استفاده می کنید نرم افزار های شما برای کار با 32 بیت بهینه شده باشند
Last edited by ess_1362; 02-05-2010 at 11:20.
خوب در هر دو حالت این مسئله بوده یعنی در حالت turbo و در حالت auto . ولی در مورد نرم افزار ها بگم که خوب مدیا پلیر که جز ویندوزه اون دیگه چرا ؟
یه سوال دیگه وقتی من نرم افزار epu رو در ویندوز تغییر می دم و حالت ها رو عوض می کنم مثلا turbo یا high performance این مشکلی برای سخت افزارم به وجود نمیاره؟
سعی کن از درون بایاس تغییرات را انجام بدی چون اگر اونجا به مشکل برخورد کنی یا سیستم بوت نمیشه یا باید جامپر ست آپ انجام بدی ولی توی این نرم افزار حساب کار از دستت در میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)