سلام
فلش منم این مشکلو داره. بازم ترنس سند 32 .اگه کسی میدونه چه جوری درست میشه به ما هم بگه ممنون میشیم. در ضمن من 4 تا گرفتم یکیش اینجوریه ولی من از بانه گرفتم.
سلام
فلش منم این مشکلو داره. بازم ترنس سند 32 .اگه کسی میدونه چه جوری درست میشه به ما هم بگه ممنون میشیم. در ضمن من 4 تا گرفتم یکیش اینجوریه ولی من از بانه گرفتم.
مشکل شما ها از جنس فلشتونه. فلش های تقلبی وقتی ویروسی میشن دیگه کار نمیکنن
دوستان عزيزي كه flash transcend دارند اگه يه موقع نتونستن فرمتش كنن به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه كرده و از نرم افزار online recovery موجود در سايت اصلي شركت براي فرمت كردن فلشهايي كه با write protect eror مواجه هستن استفاده كنن .![]()
شما برو تو قسمت management و بعد disk management روی درایو flash یه راست کلیک کن و عکسشو بذار
خب چی کار کنیم کار کنه ؟؟
اصلا فلش رو نمی شناسه سیستم. می گه فلش رو Plug کن در صورتی که وصله !!! واسه همین دیگه فرمت نمی کنه!
این هم عکس :
ولی اگه منظورت اینه که از اینجا فرمت کنم باید بگم که این هم فایده نداشت !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن چرا file system فلش رو نوشته RAW ؟ ؟
فلشتون قلابی هست . من از همین تهران 3 تا کینگستون خریدم که همین مشکل رو داره . برادرم هم از بانه خرید که همین مشکل رو داره
فرمتش رو exfat کندر ضمن چرا file system فلش رو نوشته RAW ؟ ؟
مشکل شما سخت افزاریه کار کردنشو نمی دونم ولی نقص هاش برطرف نمیشه![]()
ممنون درست شد !!! تشکر![]()
باید بی خیال فلشت بشی !!!!!
منم دوتا ازاین فلشا دارم ولی به هر دری زدم که درست بشن نشد که نشد که نشد
پست بالایی گفتم درست شد !
Last edited by venlo; 16-05-2010 at 00:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)