اصلا راه فهمیدن پیکسل سوخته بعد از خرید چیه؟
اصلا راه فهمیدن پیکسل سوخته بعد از خرید چیه؟
اگه صفحه یه رنگ خالص مثل سیاه بشه پیکسل های سوخته خودشونو نشون میدناصلا راه فهمیدن پیکسل سوخته بعد از خرید چیه؟
نرم افزار هم برای تشخیص موجوده که کل صفحه رو به رنگهای مختلف در میاره
اصلاً Brightness چی هست مگخ بالاترش بهتر نیست یا برای چی پایین ترش بهتره یه چیزی بگو ما هم بفهمیم دستت درد نکنه
روشنایی و یا درخشش صفحه بر حسب کاندلا بر متر مربعاصلاً Brightness چی هست
من خودم روشنایی بالا رو ترجیح میدممگخ بالاترش بهتر نیست یا برای چی پایین ترش بهتره یه چیزی بگو ما هم بفهمیم دستت درد نکنه
ولی بعضیا هم هستند که میگن روشنایی بالاتر چشم رو اذیت میکنه و روشنایی پایین تر رو ترجیح میدن
بیشتر سلیقه ای هست
پس اگه این جور هست باید دونست که طی مدت عمری که لوازم دارن کم کم قطعات اونها ضعیف میشه و روشنایی کم تر پس بهتره نیست مانیتوری رو که روشنایی بیشتری داره بخریم؟؟؟؟؟
مرسی ممنون میشم اسم نر افزارو بگین؟میشه جواب اون یکی سوالمو بدین که گارانتی تعویض میکنه یانه؟
Dead Pixel Locatorمرسی ممنون میشم اسم نر افزارو بگین؟
اینم لینک دانلودش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه پیکسل سوخته بیشتر از 3 تا باشه تعویض میکنهمیشه جواب اون یکی سوالمو بدین که گارانتی تعویض میکنه یانه؟
دوستان ببخشید.من دیروز رفتم p22500 بخرم گفتن چون full hd هست فیلمهایه dvd توش افت کیفیت میکنه.درسته؟
سلام
خیر مساله افت کیفیت بیشتر به سایز صفحه بر میگرده.
مانیتور های 22-23 هم در این زمینه مشکلی ندارند.
آقایون سلام چیکار کنم
یه 22700 گرفتم وقتی رزولیشن رو می زارم روی 1920 در 1080 و با DVI وصل میکنم تصویر بزرگ میشه و به عبارتی جا نمی افته چیکار کنم تو تاپیک خودش هم پست زدم ولی فکر کنم کسی اونجا رو بازدید نکنه چه برسه بخواد جواب بده لطفاً کمک کنید ممممممنننننننوووننننننننن نننننننننننن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)