البته سالید 2010 حتی روی یه لپتاپ دو هسته ای ساده کار میکنه . توی رندرای خیلی سنگینه که قطعات این طوری می خواد .
البته سالید 2010 حتی روی یه لپتاپ دو هسته ای ساده کار میکنه . توی رندرای خیلی سنگینه که قطعات این طوری می خواد .
احسان جان من فقط کیس میخوام پول مانیتور و بذار روی کیس لطفا
در ضمن آیا بهتر نیست که من از پردازندهای اینتل استفاده کنم تا بعدا بتونم با داشتن مادربورد مناسب اون به 8 هسته اینتل ارتقا بدم؟
در ضمن لطفا مادربورد از یه برند معتبر مثل ایسوس یا گیگا معرفی کن که ساتا 3 و یو اس پی 3و هم ساپورت کنه
در ضمن چرا سی پی یو کولر دادیدی مگه فن خودش جواب نمیده؟
نیکان جان میشه بهم بگی چه فرقی میکنه بین این سریها با سریهای معمولی ؟و میشه اینهارو باکارتهای معمولی SLI یا کراس فایر کنی تا از ویزگی اونها هم استفاده کنم اصلا اینها چه تفاوتی در کار ایجاد میکنند
Last edited by SNOWLEOPARD; 16-05-2010 at 22:35.
البته من خودم با این نرم افزار کار نکردم و گفتم اگر کار حرفه ای با این سیستم دارید حداقل از سمت کارت گرافیک دچار مشکل می شید اما اگر کار حرفه ای ندارید بعید می دونم دچار مشکل بشید
من خودم زیاد با سری حرفه ای آشنایی ندارم ولی می دونم برای رندر تصاویر سه بعدی سنگین استفاده میشه و مثلا در گیم فریم خوبی رو نمی تونه بده چون برای رندر تصاویر 3 بعدی ساخته شده ولی مدل های معمولی در فریم دادن در بازی خوب عمل می کنند ولی در رندر تصاویر 3 بعدی خوب عمل نمی کنند
در مورد تفاوت این دو بهتره بقیه ی دوستان که در این زمینه اطلاعات دارند کمکتون کنند چون همونطور که دیدید من در مورد تفاوت این دو سری کارت اطلاعات چندانی ندارم
Last edited by nikaan; 16-05-2010 at 21:28.
خوب اگر ما مانیتور را از لیست شما حذف کنیم میشه گفت که بودجه خوبی برای شما جور میشه تا یک سیستم خوب بگیرید :
میشه بودجه مانیتور را حذف کرد و بجاش یک مادربرد بهتر مثل مدل GIGABYTE 890GPA-UD3H خرید و ضمنا رمها را به 8 گیگ ارتقا داد یا مثلا یک کارت کوادرو مثل FX580 خرید
به نظر من برای کاربرد شما بهترین کار این هست که با همون سیستم یک کارت کوادرو بگیری
خود سالید ورکس برای طراحی قطعات سه بعدی صنعتی استفاده میشه ( بیشتر توسط ما مهندسان مکانیکالبته من خودم با این نرم افزار کار نکردم و گفتم اگر کار حرفه ای با این سیستم دارید حداقل از سمت کارت گرافیک دچار مشکل می شید اما اگر کار حرفه ای ندارید بعید می دونم دچار مشکل بشید
من خودم زیاد با سری حرفه ای آشنایی ندارم ولی می دونم برای رندر تصاویر سه بعدی سنگین استفاده میشه و مثلا در گیم فریم خوبی رو نمی تونه بده چون برای رندر تصاویر 3 بعدی ساخته شده ولی مدل های معمولی در فریم دادن در بازی خوب عمل می کنند ولی در رندر تصاویر 3 بعدی خوب عمل نمی کنند
در مورد تفاوت این دو بهتره بقیه ی دوستان که در این زمینه اطلاعات دارند کمکتون کنند چون همونطور که دیدید من در مورد تفاوت این دو سری کارت اطلاعات چندانی ندارم) و روی همین حساب قطعات خاصی نمیخواد مخصوصا من ندیدم کسی گرافیک کوادرو مثلا براش استفاده کنه و یه 4 هسته ای راحت جوابشو میده البته خیلی دیر بالا میاد و هارد سریع و ترجیحا رید میخواد .
یه نرم افزار همراه سالید هست cosmos که اون شبیه سازی تحلیلی میکنه و کمتر کسی ازش استفاده میکنه چون به کتیا نمیرسه منتها این سنگینه . ولی بازم کوادرو نباشه کار میکنه .
بابک عزیز میشه بگی چرا این گرافیکو پیشنهاد دادی ؟و پاور
چون گفتین اهل بازی نیستین و بودجه هم که به Quadro و ATI Fire Pro نمی رسیدبابک عزیز میشه بگی چرا این گرافیکو پیشنهاد دادی ؟و پاور
پاور هم از بی صدا ترین و با کیفیت ترین پاورهای بازار هست
مرسی. چیزی معادل این که از دایریکس 11 هم ساپورت کنه چقدر در می آید ؟و گرافیک پیشنهادی شما فیلم و با کیفیت full hd نمایش میده؟
MSI 5670 1Gb حدود 110مرسی. چیزی معادل این که از دایریکس 11 هم ساپورت کنه چقدر در می آید ؟
بلهو گرافیک پیشنهادی شما فیلم و با کیفیت full hd نمایش میده؟
فیلم که سهله!
برای بازی هم گزینه نسبتا بدی نیست
M.B:GIGABYTE P55A-UD4P 265000
CPU:INTEL CORE i5 750 2.66 GHz 219000
RAM:PATRIOT 4GB(2&2GB) DDR3 1600 155000
VGA:GIGABYTE ATI 5770 1GB GDDR5 220000
POWER:GREEN GP585B 88000
O.D.DVD R/W HP 1260i sata 2.0 24x 34000
H.D.D: SAMSUNG SPINPOINT F3 500GB SATA 2.0 52000
CASE:GREEN ORBIT 53000
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
Last edited by sasan816; 17-05-2010 at 18:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)