تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: نصب ويندوز و هارد اكسترنال شدن يا نشدن مسئله اين است؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

راستي بعد نصب ويندوز بايد از داخل بايوس اولويت اول بوت شدن رو Usb يا Removble Device قرار بدي .

2. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

زماني که با سيدي ويندوز بوت ميشين و تو ليست ، درايو هاي هارد اکسترنال مشاهده ميشه بايد ويندوز نصب بشه . البته من تا بحال امتحان نکردم ولي براي نصب ويندوز بايد درايو مربوطه Active باشه . شما درايو هارد اکسترنال رو Active کردي ؟

براي اکتيو کردن بايد از بزنامه هاي تحت داس مثه Partition Magic استفاده کني . داخل مجموعه Hirens Boot Cd موجوده .
    ممنون دوست عزيز از راهنمايي تون
    البته گفتم من با سي دي ويندوز بوت ميشم و توي ليست درايوهاي اكسترنال اونجا مشاهده ميشه ولي وقتي
    ميخوام يكي از درايوهاي هارد اكسترنال رو انتخاب كنم و اينتر بزنم و بقيه ماجراها همون پيغام خطا رو ميده
    ولي منظورتون از ACtive شدن چيه؟!
    ميشه بيشتر توضيح بديد
    من بايد چيكار كنم كه درايوهاي هارد اكسترنال اكتيو بشه؟!

داره خودمونی میشه SMVV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    izeh

پيش فرض

البته دوستمون یه چیزو نگفتن.
    وقتی ویندوزو نصب کردین داخل setup هاردتونو برا بوت کردن مشخص کنید یعنی شما باید هارد اکسترنالتونو انتخاب کنید.

5. این کاربر از SMVV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

البته دوستمون یه چیزو نگفتن.
    وقتی ویندوزو نصب کردین داخل setup هاردتونو برا بوت کردن مشخص کنید یعنی شما باید هارد اکسترنالتونو انتخاب کنید.
    دوست عزيز من منظورتون رو از اين كه وقتي ويندوز نصب كردين رو متوجه نشدم؟!
    اگر منظورتون بعد از نصب ويندوز روي هارد اكسترنال هست كه من بايد بگم اصلا هنوز به اونجاها نرسيدم يعني
    اصلا نميشه روي هارد اكسترنال ويندوز نصب كرد يا حداقل من نتونستم
    اگر م منظورتون بايوس هست كه من گفتم مادربوردم قابليت بوت شدن از طريق USB رو داره و من هم هارد اكسترنال
    رو اولين گزينه بوت گذاشتم

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزيز از راهنمايي تون
    البته گفتم من با سي دي ويندوز بوت ميشم و توي ليست درايوهاي اكسترنال اونجا مشاهده ميشه ولي وقتي
    ميخوام يكي از درايوهاي هارد اكسترنال رو انتخاب كنم و اينتر بزنم و بقيه ماجراها همون پيغام خطا رو ميده
    ولي منظورتون از ACtive شدن چيه؟!
    ميشه بيشتر توضيح بديد
    من بايد چيكار كنم كه درايوهاي هارد اكسترنال اكتيو بشه؟!
    لازم نيست تمام داريواي هارد اکسترنال اکتيو بشه ، تنها درايوي که قصد نصب ويندوز دارين بايد اکتيو بشه . درايو اکتيو هم درايوي هست که MBR يا به عبارتي Master Boot Record روي اون ايجاد ميشه و به ويندوز اين قابليت رو ميده که بوت يا به اصطلاح بالا بياد . شما وقتي ويندوزي رو رو درايو C نصب ميکنين فايل بوت اون روي درايو C که اکتيو هست رايت ميشه و وقتي ويندوز ديگري هم مثه 7 به همراه ميزنين بوت ويندوز 7 هم روي بوت ويندوز اول روي درايو اکتيو ادغام ميشه و باعث بالا اومدن هر دو ويندوز ميشه . شايد ديده باشين که وقتي مثلا ويندوز xp که روي درايو C هست اگه پاک بشه ويندوز 7 روي درايو D هم ديگه بالا نمياد و اين به خاطر پاک شدن فايل بوت اکتيو روي درايو C هست .

شما ميتوني با نرم افزارهاي تحت داس مثه partition Magic که داخل مجموعه Hirens Boot CD هست يکي از درايواي هارد اکسترنال رو اکتيو کنين . تو منوهاش بگردي پيدا ميکني .

و اما چون هارد اکسترنال به عنوان هارد دوم شناسايي ميشه حتما يا بايد کل حجم هارد رو Primary کنين که در اينصورت اکتيو خواهد شد و يا مثه هارد داخلي پارتيشن بندي کنين و يه حجمي رو به عنوان پارتيشن Primary و بقيه رو به عنوان Logical معرفي کنين .

پيشنهاد ميکنم اگه آشنايي کافي نداريد به کسي که وارد هست بسپاريد . در صورت عدم آگاهي ممکنه به اطلاعات هر دو هارد آسيب يا به عبارتي پاک بشه .

در آغاز فعالیت s500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزيز من هم خودم راكشتم اما نشد
    2تا راه شدني هست
    1 هارد اصلي را جدا كرده وفقط هارد اكسترال وصل باشه
    2 از برنامهAcronis True Imageستفاده كني كه بهتري راه حله

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •