بنده به شخصه خیلی با مزدا 3 حال کردم!
اپتیما رو نروندم، شاید جای تامل داشته باشه..
یه جورایی بنظرم تقلید از کانسپت مزدا 3 باشه!!
بنده به شخصه خیلی با مزدا 3 حال کردم!
اپتیما رو نروندم، شاید جای تامل داشته باشه..
یه جورایی بنظرم تقلید از کانسپت مزدا 3 باشه!!
سلام
سوالی داشتم اینکه مزدا 3 2010 که میاد وارداتی هست یا مونتاژ ؟/
و اینکه یکم کلا مزدا3 زیاد نشده که بعد بخریم ... ؟؟
ممنون
دوست دارم نظره دوستان در مورده suv نیسان قشقایی هم بدونم
پرقدرت هست و شیک ؟
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
و یا همچنین نیسان آلتیما
مزدا 3 و رونیز و ماکسیما و سرانزا و پروتون و پاجرو ( مدل قدیم ) و موسو و هر مدل قدیمی
متعلق به سرزمین عزیزمان ( البته برای بنده به هیچ عنوان عزیز نیستش ) ایران هستش .
و متخصصین دولتی مونتاژ و عرضه می کنند .
مزدا 3 تیپ 3 جدید بهترین رنگ 34/000/000 الی 35/000/000 البته مونتاژ داخل هستش .
----------------------------------
پیشنهاد :
از مدل های جدید هیوندا ( وارداتی ) و تویوتا یکی رو انتخاب کن و بخر واقعا ماشین های خوبی هستند .
ماشین های خیلی خیلی تمیزی هستند و از هر نظر عالی هستند .
--------------------------------
Last edited by wantedvan; 24-04-2010 at 18:45.
البته اگر منظورت چهار مورد زیر هستش که توسط مزدا در بازارهای جهانی عرضه شده و بخواهند به ایران بیاورند
اون وارداتی هستش .
2010 Mazda 3
2010 Mazda 3 MPS
2010 Mazda 3 Sedan
2010 Mazda 3 i-stop
------------------------------------
سری اول و دوم وارداتی هستن که دست شما نخواهد رسید!(چون ثبت نام نکردید!) از سری سوم با نظارت مهندسان ژاپنی که همین الان هم در خط تولید گروه بهمن حضور دارند تولید خواهد شد!سلام
سوالی داشتم اینکه مزدا 3 2010 که میاد وارداتی هست یا مونتاژ ؟/
و اینکه یکم کلا مزدا3 زیاد نشده که بعد بخریم ... ؟؟
ممنون
منظورتون رو از پرقدرت متوجه نشدم! برای یکی 50 اسب بخار هم قدرت خوبی محسوب میشه! یکی رو با 500 اسب هم نمیشه راضیش کرد! و مورد دوم که شیک بودنه بسته به سلیقه خودتونه! از نظر من نیسان زشت یا غیر شیک نداریم!دوست دارم نظره دوستان در مورده suv نیسان قشقایی هم بدونم
پرقدرت هست و شیک ؟
این اتومبیل اجازه ثبت سفارش و ورود رو نداره! اما اگه منظورتون تینا هستش از بودجه شما میزنه بالاتر!و یا همچنین نیسان آلتیما
من این قسمت رو متوجه نشدم!پیشنهاد :
از مدل های جدید هیوندا ( وارداتی ) و تویوتا یکی رو انتخاب کن و بخر واقعا ماشین های خوبی هستند .
ماشین های خیلی خیلی تمیزی هستند و از هر نظر عالی هستند .تمیز یعنی چی؟؟
واردات و تولید مزدا 3 فقط در انحصار گروه بهمن هستش و هیچکس نمیتونه مدل هایی از این ماشین رو وارد کنه! گروه بهمن هم فقط مزدا 3 استاندارد رو در دو مدل هاچبک و سدان و در 3 تیپ عرضه میکنه که هیچ فرقی از لحاظ موتوری و فنی با هم ندارند!البته اگر منظورت چهار مورد زیر هستش که توسط مزدا در بازارهای جهانی عرضه شده و بخواهند به ایران بیاورند
اون وارداتی هستش .
2010 Mazda 3
2010 Mazda 3 MPS
2010 Mazda 3 Sedan
2010 Mazda 3 i-stop
اینا مال کدوم مدل مزدا 3 هستن ؟ آخه متفاوتند ...!
سلام ممنون از راهنمایی همتون
واقعا بینه انتخاب سراتو 2010 / مزدا3 2010 و هیوندای توسان 2010 مرددم
مخصوصا مزدا3 و توسان
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
شاسی بلند و سواری هم فرق نداره فقط دیگه همه چیزش خوب باشه و گارانتی هم خوب باشه . جنس و کیفیت قطعات هم خوب باشه
بنظر من مزدا 3 دیگه بدرد نمی خوره!!چون ماشین های مثل کیا سراتو 2010 و ماشین های جدید وارداتی که اومده جایی واسه مزدا 3 نگذاشته
![]()
دوست من لطفا یک جانبه قضاوت نکنید هر کدومش خصوصیات و برتری به یکدیگر دارن مثلا خصوصیات اسپرت ، هندلینگ و لذت رانندگی و از همه مهم تر کیفیت ساخت مزدا 3 رو در کیا سراتو نمیتونید پیدا کنید.بنظر من مزدا 3 دیگه بدرد نمی خوره!!چون ماشین های مثل کیا سراتو 2010 و ماشین های جدید وارداتی که اومده جایی واسه مزدا 3 نگذاشته
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)