بله برای دوستان مشهد اینجوره بستگی به موقعیت جغرافیایی هم داره ولی ایشون هدفشون آپلوده آپلود pol سرعتش اصلا مناسب نیست
بله برای دوستان مشهد اینجوره بستگی به موقعیت جغرافیایی هم داره ولی ایشون هدفشون آپلوده آپلود pol سرعتش اصلا مناسب نیست
صبانت برای آپلود بدرد نمی خوره ولی برای دانلود خوبه
در ضمن صبانت شبها هر یه ساعت DC میشه و فکر کنم برای آپلود به مشکل بخوره
ولی برای وب گردی و دانلود صبانت بهترین گزینه می تونه باشه
واسه ما که اصلا جالب نیست... خوبه باز یکی راضیه...
البته توی مشهد خیلی بازدهی بالایی داره.
منم پارس دارم شما راست میگی بستگی زیادی به شلوغی مرکز تلفن داره گاهی تا 4 برابر!!!!
من بر خلاف دوستمون شبا از 50 بیشتر نمی زده!!!
OnLy مخابرات دوستم گرفته میگه آپلودش قویتر از دانلودشه حدود 3 ساعت میشه 1 گیگ آپلود کرد شب و روز هم نداره از دم مجانیه![]()
سلام
ممنون از راهنماییتون
من بیشتر فایل هایی که اپلود می کنم تصویری(ویدئو) هست و حجمشون از 150 مگ تجاوز نمی کنه .
ولی بعضی وقت ها دانلود هم دارم ... دانلودحجم بین 1 تا 2 گیگ .
تو تاپیک صبانت یه دوستی نوشته بود شبانه صبانت شانسی هست ، واسه یکی خوبه و سرعت بالا و واسه یکی دیگه خراب . خدا کنه واسه من خوب در بیاد .
شبانه صبانت جواب گوی نیاز من هست ؟
معمولا این موقع شب چون همه میدونن که ترافیک حساب نمیشه ؛ سعی می کنن که فیلم چیزی دانلود کنن
و به خاطر همین سرعت ممکن پایین بیاد.. طرف کامو روشن میذاره ؛ فیلم دانلود می کنه فردا با صبحانش
فیلمو نگاه میکنه..!
من نمی دونم کی داره میگه شاتل مزخرفه؟
من الان حدود 2 سال دارم از شاتل استفاده می کنم.اولاش یکم ضعیف بود اما الان همه جوره خوب شده.نمی گم عالی ولی خوبه.
صبا نت هم شنیدم تازگیا افت کرده ولی بدک نیست.
در مورد پارس انلاین هم متوسط.
اگه شاتل داری باید قید دانلود و وبگردی شبانه ( 1 تا 7 ) بزنی . چون خیلی کند میشه ( از دیال آپ کمتر )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)