آدرس اشتباه است.کمممممممممممممممممک
آدرس اشتباه است.کمممممممممممممممممک
دوست عزيز خب پيش مياد ديگه نيازي به زدن سه تا پست پشت سر هم نيست صبر كن تا دوستان ببينن كمكت كنن يا مي توني به انجمن درخواست نرم افزار مراجعه كني اگه خيلي عجله داري
دوست عزيز من اين لينك كه قبلا داده بودم را الان تست كردم سالم بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد :
با این حجم چگونه از Rapidshare دانلودکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
اینrapidshareمارا بیچاره کرده یکبار95درصد ویکبار 37 درصد دانلود شد ولی قطع شد ونیمه کاره ماند کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککک
سلام
دوست خوبم من الان دارم آفلاين مي شم. فردا مي تونم برات در جاي ديگه آپلود كنم كه به راحتي دانلود كني.
دوست عزيز اگر اين كار را بكني خيلي لطف كردهاي درضمن توضيح بدهيد كه :
پسورد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظور چيست چون من در اين سايت رفتم ولي چيزي نديدم.
فكر مي كنم اين سريال برا باز كردن فايل باشه و اصلا موقع دانلود نيازي بهش نيستپسورد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظور چيست چون من در اين سايت رفتم ولي چيزي نديدم.
راستي
فكر مي كنم مهدي امروز فوق العاده سرش شلوغه پس يه كم ديگه بايد صبر كنيفردا مي تونم برات در جاي ديگه آپلود كنم كه به راحتي دانلود كني
مهدی جان
چند روز است قول داده ای فایل درخواستی راجای دیگری بگذاری ولی دیگر از تو خبری نیست مارا هم فراموش نکن منتظرم.
دوست خوبم سلام
شرمنده از اينكه زودتر جواب ندادم.
متاسفانه هر چه تلاش كردم موفق به آپلود در پرشين گيگ نشدم. يا پرشين گيگ موقتا دچار مشكل شده يا اينترنت من فعلا مشكل داره. اگه سايت ديگه اي كه مي توني راحت ازش دانلود كني سراغ داري بگو كه همونجا آپلود كنم.
در ضمن اين لينك مستقيم از رپيد شير است كه تا چند ساعت آينده مي توني ازش دانلود كني. با اين لينك ريزيوم هم ساپورت مي شه و مشكلي نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)