صحنه هایی از بازی گرشاسپ( به نظرتون ترسناک نیست؟)
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
![]()
صحنه هایی از بازی گرشاسپ( به نظرتون ترسناک نیست؟)
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
![]()
بازیه قشنگی باید باشهولی حین که چون سازنده اش ایرنیه مردم نمی خرن
![]()
چرا نخرن ؟!به این بازی میگن خدای جنگ ایرانی
مخصوصا که خدای جنگ کامپیوتر نداره!
سلام دوستان
نمی دونم چرا کسی حواسش نیست. این عکسهایی که می بینین گرافیک بازی نیست. اینها Concept Art هستند، مرحله ای از ساخت مدل هست که یه جورایی برای تصمیم گیری های کارگردان و ... استفاده می شه و اصلا ربطی به گرافیک بازی نداره. این عکسا که می بینینو یه Concept Artist طی یه هفته توی فتوشاپ درست کرده. گرافیک بازی به اون فریم هایی گفته می شه که 60 بار در ثانیه باید رندر ریل-تایم بشه. این دوتا حتی قابل قیاس هم نیستن.
یعنی می خواین بگین مشخص نیست که اینا طراحیه فتوشاپه؟
تا بعد.
خوب اینا که ضایع است طراحی فتوشاپه .... امیر رضا ، پرویز خان واقعا که از شوما بعیده ... بابا چرا می خواهید بگید ایران خوب بازی می سازه در حالی که در برابر دنیا -0 هم نیست ؟... این می دونی چی میاره .. غرور بی جا .. تکبر الکی ... = پس رفت .. بگید بلد نیستسم تا دنبالش بریم یاد بگیریم ....
ببینید اصلا قضیه این نیست.
درسته که این مسائل هست ولی کجا این مسائل فقط در بعضی جاها وجود داره مثلا بازی گرشاسپ باید بگیم که یکی از ترسناکترین بازیهای ایرانی هست . پس چرا مسئولین اجازه دادن ساخته شه؟؟
من حرفای مدیر بنیاد رو شنیدم که میگه فقط بازی ساز کم داریم!!!!!!!!! به همین دلیل پیشرفتی نداریم!!!!!!!!
و حرفای مدیر کانون پرورشی هم شنیدم که میگه بازیها نباید مثلا ترسناک باشه ( دقیقا همون چیزی که شما گفتید)
بحث آزادی بیان نیست ، بحث ایده ی جدیده و ربطی به این چیزا نداره .
البته من به تنها چیزی که بیشتر از همه اعتقاد دارم اینه که بازی سازهای مستقل با ساخت یک بازیه کامل و درجه یک می تونند هم خودشون رو نشون بدند و هم نظر مسئولین رو جلب کنند و از این راه بازیها رو هم به فروش برسونند.![]()
Last edited by SevenART; 21-04-2010 at 05:17.
من خودم عقلم می رسه که با فتوشاب درست شدهراستش رفیقم می گفت من ترلیر این بازی دیدم ترلیر GOD OF WARفرق نمی کنه 2.
تازه همین که گرافیکی تو اسکرین شات بالایی که سه بعدی می بنیید گرافیک بازی نیست!چرا این تصویر در 3D MAX یا MAYA رندر شده نه در یک موتور گرافیکی!!!!
اینقدر پخمه نیستم که فرق تصویر دو بعدی با سه بعدی رو نفهمم
Last edited by parvizamd; 21-04-2010 at 05:52.
نمی دونم منظورت با منه که مغرورم؟می کی کلاس گذاشتم مگر.دلیل دیگه داشته که من از گروه رفتم چرا بازی سازی فقط تو گروه کنارشی امکان پذیره! بعدش من کی گفتم گرافیک بازی اینقدر بالاست شما اصلا چند بازی قدیمی در نظر مال 2001-2
حالا برو تو اینترنت WALLPAPER گیر بیار. عکس همچنین گرافیکی داره که باور نمی کنی مال اون بازی باشه منظور من پیشرفت قابل بازی نسبت بازی های قدیمی بود
من از تعریف رفیفم حرف زدم نه از این عکس ها . خودم اینقدر پخمه نیستم نفهم سه بعدی یا دو بعدی
راستی سید رضا بهتره اینقدر خودمون تحقیر نکنیم! بازی سازی آنها به دلیل حمایت پیشرفت می کنه!
برای مثل شما می ره مثل عملیات بیت مقدس رو با COD:MW2 مقایسه می کنی!
Last edited by parvizamd; 21-04-2010 at 05:55.
سلام خدمت شما دوستان گل.
من نظر خودم و درباره این بازی یعنی گرشاسب می گم.
من یکی دو سال پیش شنیده بودم که این بازی داره ساخته می شه و کار سازندگانش خوبه.
ولی مثل خیلی از دوستان این بحث فکر نمی کردم چیز فوق العاده و به اصطلاح دندون گیری باشه.
بعدش یه بار تو سایت بودم گفتم بریم ببینیم بازی قضیش چیه بعد با یه جستجو رفتم تو سایت
به نظر من این عکس هایی که از داخل بازی تو این سایت گذاشته شده زیاد خوب نیست و خیلی بد انتخاب شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر من همچنان زیاد امیدوار کننده نبود.
بعد رفتم تو قسمت دریافت ویدئو و فیلم گیم پلی بازی که قرار داده شده بود رو با کیفیت عالی دانلود کردم.
بعد شب تو خوابگاه گفتم بچه ها کلیپ گرفتم بازی ایرانی بیاین ببینیم چیه.
آقافیلم و زدیم و با کیفت خوب هم بود دهن همه ما باز موند و همش می گفتیم آفرین ای ول بابا دمت گرم عجب گرافیکی چه حرکاتی داره داستانش اساطیری و ایران باستانه بعدش هم یک ساعت نشستیم در موردش بحث کردیم ما هم گفتیم که ما فکر می کردیم فقط بازی های سیاسی مذهبی می تونن عرض اندام کنن پس این قضیش چیه؟! مخصوصا که موضوع اون اساطیری و مربوط به شاهنامه و ایران باستانه.
اگه سرعت خوبی دارید و تا حالا این کلیپ بازی گرشاسپ رو دانلود نکردین حتما حالا این کارو بکننین.
دانلود با کیفیت خوب 88 مگ:
البته قبول دارم به گرافیک بازی های شرکت های غول با بودجه های هنگفت نمی رسه(این انتظار نابجاییه) ولی گرافیک قابل قبول و خیلی خوبی داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد دیدن این فیلم بود که تو امضام نوشتم:
گرشاسپ بازی اساطیری و افتخار ایرانی
تنها دليلي كه باعث ميشه اين بازي رو من بخرم وجود اقاي سهيل دانش تو اين گروه هست . به نظرم بهترين كاراي گرافيكي رو در ايران ارائه ميده
حرف درست رو martin زدند ، ما نمیتونیم قدرت بازی سازهای کشور رو زیر سوال ببریم!
ممکنه کار فتوشاپ باشه ولی مطمئنا یه کم شباهت با کار سه بعدی داره. این طور نیست؟؟
من همه ی هدفم از زدن این تاپیک فقط این بود که امید رو به بازی سازها برگردونم ، فقط همین.
حالا هر کی میخواد بگه ایرانی ها اصلا هیچی بلد نیستن
خود دانید........................................
**خواستن توانستن است**
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)