اين دفعه براي من هم زياد اومد ، هميشه 10-11 ماکزيمم 13 ، اين سري شده بود 21
اين دفعه براي من هم زياد اومد ، هميشه 10-11 ماکزيمم 13 ، اين سري شده بود 21
کلا هزینه تلفن که بالاست، ولی برای تلفن یارانه ای پرداخت نمی شود.
در ضمن اگر از اینترنت هوشمند استفاده کنید، حتما قسمت هوشمند شهری رو توجه کنید که چقدر هزینه اضافه شده.
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------
کلا هزینه تلفن که بالاست، ولی برای تلفن یارانه ای پرداخت نمی شود.
در ضمن اگر از اینترنت هوشمند استفاده کنید، حتما قسمت هوشمند شهری رو توجه کنید که چقدر هزینه اضافه شده.
یعنی 16 هزار تومن به شما برگردوندن بخاطر آبونمان ADSL که دوره های قبلی از شما گرفتن ؟ مطمئنی ؟!!!![]()
اگه براتون خیلی عجیبه.. برین دفتر خدماتی و ریز پرینتو بگرین... بعضی موقع ها ممکنه اشتباه بشه..
واسه ما هم همیشه میومد 20 تومن
این سری شده 34 !!!!
Last edited by pooria.rio; 20-04-2010 at 17:54.
ما که یه زمانی دفتر خدماتی بودیم ؛ یکی اومد گفت چرا پول تلفنمون اومدره این همه..!
به هر حال با کلی بدبختی فهمید یکی دیگه داره از خظش کش میره...!
اگه ماه بعد همین مشکل پیش اومد شما می تونی به این مورد خاص فکر کنین..!
امین جان پرینت گرفتی داداش ؟ مشکل حل نشد ؟
من تو اتاق خودم که با اون به اینترنت وصل میشدم نزدیک 80 اومد که همیشه 20 میومد (این فرق میکنه)که به حمدالله رفتمADSL گرفتم ولی خط خونه که همیشه 12 -11 تومن میومد 25 تومن اومده
بالایی رو بیخیال چون حرفم زدم ولی پایین رو چی مطمعانا گرون شده
حالا من زیاد نگران قبض تلفن نیستم من نگران قبض برقم چون برقو خود دولت گفته گرون میشه خدا به خیر کنه!
راستی من اخر سر نفهمیدم اگه adsl داشته باشیم بازم پول تلفن مییاد یا نه؟ اخه من تازه adsl خریدم
آخی چه ادمهای بدی
نه ADSL پول تلفن نداره. چون تازه خریدین طبیعیه که حساس باشین.راستی من اخر سر نفهمیدم اگه adsl داشته باشیم بازم پول تلفن مییاد یا نه؟ اخه من تازه adsl خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)