لنزشون تا حدود 300 متر رو راحت بزرگنمایی میکنه ...
من تو کنترل ترافیک دیدم زوم میکنه راحت پلاک معلوم میشه
لنزشون تا حدود 300 متر رو راحت بزرگنمایی میکنه ...
من تو کنترل ترافیک دیدم زوم میکنه راحت پلاک معلوم میشه
یعنی تا 300 مترو پوشش میده..؟ اخه من شنیدم تا 2 کیومترو ؛ یعنی این مبالغست..؟
ئوربین های سرعت سنج منظورشون هست
دوربین های کنترل ترافیک رو گفتن ایشون
-----------------------------------
بستگی به طرفش داره!گواهینامه اگر نداشته باشی عزیز جان میزنند فاقد مدارک ماشین میره پارکینگ
من یه بار به علت نبستن کمربند جلومو گرفتن
گفت گواهی نامه
گفتم همراهم نیست
جریمه رو پارک ممنوع نوشت و روی برگه جریمه هم نوشت الصاقی
گفت برو خدا نگهدارت
یه بار هم یکی دیگه گرفتم داشتم با گوشی حرف میزدم کمربند هم نبسته بودم
گواهی نامه هم همراهم نبود
گفت پارکینگ
سربازی که باهام بود رو تا در خونه بردم و گواهی ناممو آوردم(با هزار بدبختی سربازرو راضی کردم چون ترخیص ماشین یه خورده دردسر داره) دادم به افسر راهنمایی ، بازم قبول نکرد یه خورده سربازه باهاش حرف زد بیخیال شد
اینارو گفتم که بگم بستگی داره آدم دست کی بیفته
البته این مبالغ یکم قدیمی هستن و الان خیلی بیشتر از این شدن (حداقل توی تهران)
اگه تا الان بیشتر نشده باشه، تا سال گذشته سرعت 20 تومن، سبقت 20 تومن، کمربند 12 تومن و نداشتن مدارک در جاده =جریمه دلخواه + خوابوندن ماشین.
اگه چند تا از اینا رو با هم داشته باشین بیشتر هم میشه، مثلاً سرعت و کمربند و مدارک با هم میتونه 70 تومن بیافته پاتون!
در ضمن اون افسری که در داخل ماشین نشسته و جریمه میکنه، همونطور که گفته شد کاملاً با چک و چونه میشه نظرش رو تغییر داد، مثلاً من خیلی وقت پیش که هنوز یه سال از گواهینامم نگذشته بود سه بار پشت سر هم جریمه شدم ولی نه ماشین رو خوابوندن و نه گواهینامم باطل شد. یا مثلاً یه بار جریمه 20 تومن رو تونستم 4 بنویسم و یا یه بار دیگه جریمم 20 تومن بود و من اومدم بکشمش پائین ولی تاثیر عکس داد و 30 تومن جریمه شدم!!!!
چه مطالب آموزنده ای بهم یاد می دین .
وقتی توی یه فرعی پشت یه پارک دوبله گیر کردید ، یا یکی با سرعت دور برگردون کرد و برای اینکه بهش نزنید به جدول خیابون زدید و ...
دیگه به کسی خرده نگیرید که چرا فرهنگشون فلان و بهمان
ما همیشه متوقع رفتار درست از دیگرانیم و در همون حال هم متوقع و طلبکار و توجیه گر رفتار خودمون
مارو تو اتوبان (تهران زنجان)گرفتن واسه سرعت تابستون سال پیش بود
بعدش بابام گفت میخوام دستگاتون رو ببینم،یارو هم آدم باحالی بود نشون داد،از همینا که کنار جاده وایمیستن و چشمشون رو مثل دوربین میکنن توش \
نشون داد سرعت ما 131 کیلومتر بوده،بعد یه کم دستگاهش رو نگاه کردم،دیدم روش آلمانی نوشته، پشتشم نوشته بود MADE IN GERMANY ،از یارو پرسیدم چقدر برد داره،گفت 500 متر
Last edited by pooria.rio; 19-04-2010 at 21:25.
اوهوم دنبال این بودم... اینش برام خیلی جالب بود......
فکر میکنم شما متوجه نیستی که توی چه کشور قانونمند و بر پایه ضوابط زندگی میکنی که این حرف رو میزنی! اگه یه بار کارت گیر یه اداره دولتی بیفته، یا به خاطر جریمه خلافی که نکردی تهدید به جریمه بیشتر بشی، یا یه نفر بهت بزنه و در بره و شما بیمه بدنه داشته باشی ولی هیچ پولی گیرت نیاد، یا یه ماشین کارتکسی گرفته باشی و سر موعد بهت تحویل ندن و هیچ مرجعی برای شکایت نداشته باشی و طرف هم بعد از 6 ماه ماشین رو بده، و ..... اون موقع هم آیا فرهنگ سازی معنی پیدا میکنه؟چه مطالب آموزنده ای بهم یاد می دین .
وقتی توی یه فرعی پشت یه پارک دوبله گیر کردید ، یا یکی با سرعت دور برگردون کرد و برای اینکه بهش نزنید به جدول خیابون زدید و ...
دیگه به کسی خرده نگیرید که چرا فرهنگشون فلان و بهمان
ما همیشه متوقع رفتار درست از دیگرانیم و در همون حال هم متوقع و طلبکار و توجیه گر رفتار خودمون
اینها فقط در مورد ماشین بود، بماند روزانه چه قدر از این اتفاقات توی سراسر کشور میفته!
به هر حال شما به عنوان یه شهروند نمونه هیچ وقت خلاف نکن و همیشه از راهنماهات استفاده کن، ولی بذارید این تاپیک هم منحرف نشه!
Last edited by MehranVB; 19-04-2010 at 19:28.
سلام....یه سوال اونجا چطوریه مثلا زوم میکنه.....خوب مشخصه که سرعت رو میزنه....پلاک ماشین چی..؟؟مشخصه...بعدش بابام گفت میخوام دستگاتون رو ببینم،یارو هم آدم باحالی بود نشون داد،
تو پست های قبل اشاره شد که رویت میشه پلاک...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)