دوست عزیز من رو اینتل تعصب ندارم بلکه شما هستین که رو amd تعصب دارین از امضا تون هم معلومه دلیل نمیشه سیستمی که شما دارین بهترین باشه
بله من هم 775 هم 1156 هم 1366 پیشنهاد میدم اصولا سیستمی که بهترین باشه رو پیشنهاد میدم و رو پایه قیمتی که دوستان نظر دارند
فقط اون 6 تا تست نیست و تستهای تکراری زیادی تو اون بنچ مارک وجود داره که در اصلی ترین تستها 7500 برتره به طور تجربی هم خودم تست کردم و برتری با 7500 بوده حالا شما اگه 630 دارین یا روش تعصب دارید اون دیگه حرف دیگست
سلام
دوست عزیز اگر به ریویوی زیر از سایت معتبر تامز نگاه کنید می بینید که 4 هسته ای 620 رو با 4 هسته ای 8200 و دو هسته ای 8600 مقایسه کرده و به قول تامز هاردور در واقع این پردازنده های 620 و 630 در برابر سری 8000 اینتل زده شدند
البته 620 بسیار نزدیک به 4 هسته ای 8200 ظاهر شده اما نتونسته نسبت به اون برتری پیدا کنه اما از لحاظ قیمت قابل قیاس نیستند و 620 بسیار قیمت پایین تری نسبت به 8200 داره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام صحبت هایی که من کردم در قسمت جمع بندی این ریویو موجوده
ضمن اینکه آینده ای که یک 4 هسته ای میتونه داشته باشه قطعا یک دوهسته ای نخواهد داشت چون برنامه ها به سمت اجرا شدن چند نخی پیش میرن و بنابراین تعداد هسته ی بیشتر در این نوع برنامه ها تاثیر گذارتره