چرا خانمها اینجا سوال نمیکنن؟اونها خیلی بیشتر نیازمند یادگیری هستن!مخصوصا در مورد کار با فرمان که دیدم بیشتر اونو مثل شیر فلکه آب میچرخانند تا فرمان ماشین..!!
چرا خانمها اینجا سوال نمیکنن؟اونها خیلی بیشتر نیازمند یادگیری هستن!مخصوصا در مورد کار با فرمان که دیدم بیشتر اونو مثل شیر فلکه آب میچرخانند تا فرمان ماشین..!!
شاید خیلی بیشتر از ما بلد هستن
![]()
ولی فکر کنم ما هم درست فرمون رو نگیریم من به شخصه همیشه فرمون رو با یک دست میگیرم که کار اشتباهی هست ولی نمیدونم چرا انجام نمیتونم بدم درستش رونحوه درست گرفتن فرمان به صورت ساعت 9 و 3 بود یا 12 و 3 ؟>!!!
گردفتن درست فرمون با اخرین استاندارد هایی که داره تدریس میشه ساعت 3-9 هست
من که همه جوره فرمان را گرفتم و مشکلی نبوده و در شرایط سخت هم از عهده اون بر آمدم و تا تونستم از دست رانندگان ناشی که فرمان را 10.10 میگیرن فرار کردم..شغلم جوریه که با ماشین زیاد سر وکار دارم و رانندهای زیادی هم دیدم از همه جور..هم کسایی که تا آخرین پیچ و مهره ماشین را میتونن تنهایی باز کرده و ببندند و هم کسایی که حتی سر و ته یه آچار را هم بلد نیستند...
اینو اگر گفتم میدونم که میگم و دیدم خانمها موقع رانندگی چه کارها که نمیکنند البته خوب هم توی اونها دیدم اما خیلی کم..
نمی دونم کسی گفت یا نه اما به آینه توجه کن
هميشه يادت باشه كه به اينه خيلي توجه كني
راستي فرمون تو شهر فرقي نداره كه گرفتنش
10.10 و هه اينا تو سرعت بالا به درد مي خورن به نظر من كه با يه دست هم ميشه تو سرعت زير 110 تا ماشينو جم كرد
خودم يا بار بعد از اينكه از ايست بازرسي فرار كردم انقد سرعتمو بالا بردم تا نيان دنبالم .
بعد يه دفه ديدم به وانت آبي (نيسان ) بيشور زده رو ترمز اونم تو لاين سرعت جاده ساوه مجبور شدم برم رو بولوار وست جاده و بعد از اينكه اين موجود ابلح رورد كردم برگردم
خيلي چيز سختي بود اما با يه دست انجام شد احتياجي به تمركز رو حالت گرفتن صحيح فرمون نداشت
حالا مگه خسته میشدی از اون دست دیگتم استفاده کنی؟
به آینه توجه کنید
بالاخره 10.10 یا 3 و 9 ؟ من خودم ساعت 12 رو میگیرم
یه چیزی دیگه هم هست برای ماشینایی که ایربگ دارن اشتباه گرفتن فرمون میتونه خطرناک باشه . باز شدن ایربگ با اون سرعت اگه دستتون جلوش باشه به سر صدمه میزنه
گرفتن فرمون 10 و 10 دقیقه بسیار صحیح هست.اما ببینید انا قانون نیست! فرمون ماشینها هم معمولا تکیه گاه داره که از اونجا بگیرین.
در کل برای اینکه دست فرمون و در کل رانندگی در هر شرایط خوب بشه باید 1- حواس کاملا جمع به رانندگی خود، دیگران و وضعیت جاده 2- استفاده درست و به موقع از آینه ها 3- تسلط بر چهارگوشه خودرو از طریق نشان گذاری و قلق گیری 4- تمرین دنده عقب چه در راه مستقیم - چه سنگ چین و چه پارک دوبل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)