تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: مهاجرت؟ به کدام یک از سیستم عامل های بر پایه لینوکس

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

حالا به جز اوبونتو و مینت کودوماشون رو میشه در کنار ویندوز نصب کرد که نیاز به تغییر فرمت پارتیشن نباشه؟..اخه اوبونتو راحت با ntfs مچ میشه...

داره خودمونی میشه takman_236's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این تجربه منه
    با یک لپ تاپ با این خصوصیات Opensuse 11 رو اجرا کردم و خوب جواب داده
    Ram:1GB
    CPU:1.5Ghz
    VGA:64mb
    خیلی خوبه محیط روهم Gnome بذار میشه مثله جت!

داره خودمونی میشه eaw_Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تقاطع هنر، دات نت و ایساتیس

پيش فرض

در مورد دوست خوبمون که خواستن
    یه پلیر
    یه آنتی ویروس
    یه آفیس و اینجورچیزا داشته باشه

پیش فرض اصولا بجز آفیس دراو که شبیح به محیط پاور پوینته چیز دیگه ای نداره یه پلیر ساده هم داده که حتی ام پی تری پخش نمی کنه

شما در کنار هر کدومش باید یه اینترنت پر سرعت داشته باشی تا هر چی نیاز پیدا کرد مثلاٌ پلوگین پخش ام پی تری یا همون نرم افزارKMPlayer رو نصب کنی

در ضمن معادل برنامه ها هست ولی خودشون نیستن
    شما برای دیدن و حتی ویرایش فایلهای PDF می تونی برنامه بگیری

راستی آنتی ویروسم داره اما احتمالا به کارت نیاد

فایروالم داره

در کل معادل زیاد داده

اما مهم اینه که ای خدا
    کسی درست جواب مارو نداده
    این که می گین یارو اگه لینوکس کار باشه (Fedora) خوبه منطقی نیست
    چون
    همه این سیستم ها هستشون لینوکسه بنابراین پوری فرقی نداره

هر کدومشون رو یه چیز وقت گذاشتن
    گرافیک
    امنیت
    سرور
    دسکتاپ

کدومشون بیشتر نزدیک به Desktop هست ؟

ماشاالله چون پدر مادر نداره نسخش زیاده
    Debian
    Fedora
    Kubuntu
    Ubuntu
    Max Os که فقط روی سخت افزار Apple جواب میده
    Mandriva
    OpenSuse
    کدومش بیشتر بدرد کامپیوترهای رومیزی می خوره + راه اندازی یه LAMP و Samba سرور در حد کار با PHP و شبکه
    البته فعلاٌ دارم از سایت OpenSuse ورژن 11.2 رو میگیرم اما یه دلیل یا یه پیشنهاد خوب لازمه
    Last edited by eaw_Master; 19-04-2010 at 10:54. دليل: زیرا

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

کدومشون بیشتر نزدیک به Desktop هست ؟

ماشاالله چون پدر مادر نداره نسخش زیاده
    Debian
    Fedora
    Kubuntu
    Ubuntu
    Max Os که فقط روی سخت افزار Apple جواب میده
    Mandriva
    OpenSuse
    ک
    سلام.
    ببین اول اینکه mac os اصلا لینوکس نیست، و سیستم عاملی جدا بر پایه یونیکس هست. پس بحث اون جداست.
    ولی در مورد کدام توزیع، راحت بگم سلیقه ای هست بیشتر تا حرفه ای، شما هر توزیعی رو می تونید مانند توزیع دیگری بکنید! چون بشتر این توزیع ها(یا بهتر بگم همشون) از کرنل لینوکس استفاده می کنند و فرقی نمی کنند، برای همین من به شما اوبونتو رو پیشنهاد می کنم، خودم خیلی از توزیع ها رو حتی اگه شده برای 2-3 ساعت تجربه کردم، ولی تا به امروز با دو توزیع موندم، دبیان ( که خیلی دوستش دارم! نمی دونم هم چرا!) و اوبونتو که توزیع اصلی من هست و دیگه کم کم داریم به پنجمین سالگرد آشناییمون نزدیک میشیم برای همین از جانب من اوبونتو خوبه! مشکلات دبیان رو هم نداره هر 6-7 ماه یکبار هم یک نسخه منتشر می کنه که خیلی عالی هست.
    ولی باز ممکن هست شما از اوبونتو خوشتون نیاد و به مثلا فدورا گرایش داشته باشید، همه رو نصب کنید و ببنیند سلیقتون به کدام نزدیکتره!
    از نظر من، سابایون هم توزیع خوبی هست، گرچه من 1 هفته فقط برای تست باهاش کار کردم!

5. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dodor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست من!
    شما هر توزیعی رو می تونید مانند توزیع دیگری بکنید!
    اگر منظورتون از لحاظ ظاهری باشه حرفتون درسته ولی اگر بخواهیم یک کم دقیقتر به موضوع نگاه کنیم تفاوت های فاحشی بین انواع لینوکس وجود داره. مثلا تو نصب هر پکیج تو هر لینوکس هر کدوم متد مخصوص به خودش رو داره مثلا یکی از rpm یا یکی از سورس و یا ... .
    شما هیچ وقت نمی تونید مثلا توزیع تون رو براساس فدروا بکنید و یا توزیعتون رو براساس توزیع های دیگه بکنید و ساختار هر لینوکسی الزاما به کرنل اون وابسته نیست. ابته نقش کرنل رو نمیشه نادیده گرفت.
    گاهی کامپایلر و گاهی زبان برنامه نویسی استفاده شده در یک لینوکس بسیار مهمه. اینها همه فاکنور هایی هستند که تو هر توزیع مهم اند. وگرنه اونجوری اصلا توزیع ها همشون یکیی میشند و مثلا همشون میشدند اوبونتو!
    راحت بگم سلیقه ای هست بیشتر تا حرفه ای
    نمی دونم منظورتون دقیق از سلیقه چیه؟ اما کم کم همین سلیقه ها شخص باعت میشه که حرفه ای بشه. مثلا همین توریع یوبونتو واقعا نمیشه گفت بر اساس سلیقه است زیرا به نظر من توزیعی است که کار کردن باهاش راحته و کاربر دردسر کمتری در برابر مشکلاتش داره . یک مثال می زنم :
    اگر یک زمانی gui یا همون واسط کاربری لینوکس رو بر دارند و یا لینوکسی همه قسمت هااش درست نباشه چقدر از کاربرای لینوکس اون وقت به اون پایبند میشند؟
    موفق باشید.
    Last edited by dodor; 19-04-2010 at 17:18.

7. این کاربر از dodor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eaw_Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تقاطع هنر، دات نت و ایساتیس

پيش فرض

میشه یه رای گیری کنیم بالاخره اینجا کاربر سیستم عامل های اپن سورس زیاد داره اگه لطف کنین و تنها رای بدین خیلی ممنون میشم

1- Ubuntu
    2- Kubuntu
    3- Debian
    4- OpenSuse
    5-Fedora

خواهش می کنم شرکت کنید.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام دوست من!
    اگر منظورتون از لحاظ ظاهری باشه حرفتون درسته ولی اگر بخواهیم یک کم دقیقتر به موضوع نگاه کنیم تفاوت های فاحشی بین انواع لینوکس وجود داره. مثلا تو نصب هر پکیج تو هر لینوکس هر کدوم متد مخصوص به خودش رو داره مثلا یکی از rpm یا یکی از سورس و یا ... .
    شما هیچ وقت نمی تونید مثلا توزیع تون رو براساس فدروا بکنید و یا توزیعتون رو براساس توزیع های دیگه بکنید و ساختار هر لینوکسی الزاما به کرنل اون وابسته نیست. ابته نقش کرنل رو نمیشه نادیده گرفت.
    گاهی کامپایلر و گاهی زبان برنامه نویسی استفاده شده در یک لینوکس بسیار مهمه. اینها همه فاکنور هایی هستند که تو هر توزیع مهم اند. وگرنه اونجوری اصلا توزیع ها همشون یکیی میشند و مثلا همشون میشدند اوبونتو!
    نمی دونم منظورتون دقیق از سلیقه چیه؟ اما کم کم همین سلیقه ها شخص باعت میشه که حرفه ای بشه. مثلا همین توریع یوبونتو واقعا نمیشه گفت بر اساس سلیقه است زیرا به نظر من توزیعی است که کار کردن باهاش راحته و کاربر دردسر کمتری در برابر مشکلاتش داره . یک مثال می زنم :
    اگر یک زمانی gui یا همون واسط کاربری لینوکس رو بر دارند و یا لینوکسی همه قسمت هااش درست نباشه چقدر از کاربرای لینوکس اون وقت به اون پایبند میشند؟
    موفق باشید.
    ببینید در مورد نصاب ها و فرمت ها درسته، اوبونتو بر پایه ی دبیان هست پس .deb رو می گیره، فدورا، زوزه و ... همه بر یک پایه ای نهاده شدند یا خودشون توزیع پایه هستند، ولی شما نام یک برنامه رو بگو که در فدورا نصب بشه و در اوبونتو نه! تمام این برنامه ها یک کد سورس دارند که درسته شاید در برخی مواقع با مشکل همراه باشه ولی نصبش حتمی است.
    بنابراین بله، شما نمی تونید اوبونتو نصب کنید و بعد بکنیدش فدورا! اینکه واضح هست، ولی تمام برنامه ها و کارهای که در اوبونتو میشه انجام داد در فدورا هم میشه، اینکه نصاب و فرمت نصب فرق می کنند، که نمیشه دلیل اختلاف! پروژه ی Gnu/linux اصلا هدفش واحد سازی بود.
    گفته میشه فلان توزیع مخصوص امنیت هست، درسته ولی در نگاه اول، وگرنه شما دبیان رو نصب کن و بعد سیستم رو تنظیم کن از اون امن ترین توزیع امن تر خواهد شد، کما اینکه رقابتی که بین ویندوز اکس پی، مک و اوبونتو 2 سال پیش بود رو فکر کنم هنوز در یادها باشه! اوبونتو 2 روز دوام آورد!
    اتفاقا من منظورم ظاهر نبود، البته اونقدر هم باطن نبود! چون من دولوپر نیستم که برام مهم باشه کدام زبان نقش اساسی رو بازی می کنه، من یک کاربر هستم و نهایتا برام مهم باشه که چطوری می تونم سیستم رو خودم کامپایل کنم، و بعد از اون هم فکر کنم دیگه مساله روشن هست.
    در مورد سلیقه، خوب حرف شما خودش سلیقه هست! یک کاربر از راحتی خوشش می آد، می ره جنتو نصب می کنه به سلیقه اش نمی اد پس می ره به سمت مثلا فدورا، یک کاربر سلیقه اش درگیری و کنجکاوی توی سیستم هست اوبونتو نصب می کنه می بینه خیلی راحت کرده همه چیز رو، پس می ره به سمت مثلا جنتو! این سلیقه هست دیگه، نیست؟
    در مورد اون مثالتون، چرا لینوکس، ویندوز با داشتن بیش از 90 درصد بازار سیستم عامل ها، به نظر شما اگر رابط کاربریش رو برداره! به نظر شما کسی ویندوز استفاده می کنه؟!
    Last edited by taia; 20-04-2010 at 14:22.

داره خودمونی میشه DHT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میشه یه رای گیری کنیم بالاخره اینجا کاربر سیستم عامل های اپن سورس زیاد داره اگه لطف کنین و تنها رای بدین خیلی ممنون میشم

1- Ubuntu
    2- Kubuntu
    3- Debian
    4- OpenSuse
    5-Fedora

خواهش می کنم شرکت کنید.

fedora
    fedora
    fedora

11. 2 کاربر از DHT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 10:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

1- Ubuntu
    2- Kubuntu
    3- Debian
    4- OpenSuse
    5-Fedora

خواهش می کنم شرکت کنید.
    البته فدورا

14. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •