تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: Ovi , GPS , Navigatpr در یک نگاه !

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اینطور که پیداست 5800 خوبه
    X6 خوبه
    جی پی اس HTC خوبه جی پی اس بد هم وجود نداره شاید این چیزی که ما بهش میگیم بد دیر کانکت شدن به ماهواره باشه که اونم به شرایط جغرافیایی مربوط میشه.
    توصیم اینه یه گوشی بخری که بتونی از GPS به نحو احسنت استفاده کنی
    دیر کانکت شدن هم با استفاده از نرمافزار های دیگه تا حد زیادی بهتر میشه، ولی مشکل کلی GPS ها در ایران چیز دیگه ای هست!
    امواجی که ایران بعنوان نوعی سپر "ضد موشک" ازش استفاده میکنه باعت تداخل در کار GPS ها میشه!
    (تا جایی که میدونم موشک های کروزی هست که GPS دارند و با GPS مسیر حرکت رو تشخیص میدن و در ارتفاع کم از سطح زمین حرکت میکنن در حد چند متر بالاتر از زمین و مداوم در حال تغیر ارتفاع هستند، به همین دلیل نمیشه با سیستم های رهگیری موشک و پدافند هوایی باهاشون درگیرد شد! این سیستم این موشک هارو زمین گیر میکنه! مثلا من وقتی با ماشین در مسیر تبریز---ارومیه سفر میکنم همیشه در نزدیکی تبریز و خود تبریز امواج ناپایدار میشه! ولی در طول جاده هیچ مشکلی براش پیش نمیاد! همچنین در شهر ارومیه، ولی کمتر!

به همین دلیل در خارج از شهر خیلی خیلی سریعتر و بهتر جواب میده! حتی در موقیت جغرافیایی نامناسب و در حال حرکت!

2. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام اگه ممکنه آموزش کامل راه اندازی و نصب نقشه تهران روی گوشی e62 بزارین ممنون

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

من یه c3 خریدم امروز بعد واسه ovi میزنم روش منو ها باز میشه اما همش خالیه هیچی توش نیس که من مثلا یاهو مسنجری چیزیو انتخاب کنم :( چی کار کنم ؟:(

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •