تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: هفته 35 لیگ برتر انگلیس / هفته پرهیجان فوتبال جزیره

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تازه نوشته بود رایان گیگز گل رو زده که من اصلاحش کردم ... : دی
    واقعا؟؟؟!!!
    برای اولین بار دوست دارم لیورپول بازیش رو ببره!!! ببره تا واسه بازی برابر چلسی امیدوار به چهارمی باشه...

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

داورای لیگ برتر در حد سیب زمینی!

من کاری به این ندارم که تاتنهام چند تا موقعیت تک به تک رو بیرون زد و شایسته برد بود و اینا ... ولی اگه داور اون سوتی رو نمیداد بازی با همین شرایط 1-1 مساوی میشد!

کمک داور آفساید میلیمتری مالودا رو تشخیص میده اونوقت نیمه دوم عین همونو واسه تاتنهام آفساید نمیگیره!

اشکالی نداره بازی با تاتنهام در وایت هارت لین همیشه واسه چلسی شوم بوده ! گاس هیدینک پارسال با چلسی فقط یه بازی رو باخت که اونم در برابر همین تاتنهام در همین استادیوم بود! مورینیو هم تو این استادیوم کاری از پیش نبرده! فقط یادمه یه بار چلسی زمان آورام گرانت با سوپر گل شوچنکو تاتنهامو اینجا برد ( که تازه این بازی هم توی لیگ نبود!)

منم از باخت چلسی تعجب نکردم ... تازه خوب شد تفاضل چلسی به هم نخورد که کار خراب تر میشد!

در آخر فقط امیدوارم تاتنهام حداقل 50 درصد این بازیشو هفته دیگه جلوی منچستر هم انجام بده!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داورای لیگ برتر در حد سیب زمینی!
    واقعا ما میگیم لیگ خودمون خیلی داوری بده. توی انگلیس که فقط داورا شکمشون رو بزرگ می کنید و هیچی دیگه بلد نیستن
    اگه تاتنهام همین بازیو کنه مطمئنا از منچستر یه مساوی حداقل میگره و اونوقت هست که عدالت اجرا شده. در اون صورت اگه چلسی ببره به احتمال خیلی زیاد قهرمان میشه چون با یه بردم میتونه قهرمان بشه.
    Last edited by vahidgame; 17-04-2010 at 23:05.

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بدبختي اينجائه كه مسئولين جزيره هم كاري نميكنن. اخه داور كم دارين بياين مسعود مرادي يا تركي رو ببرين واسه بازياي حساس. نه اينكه داوراي كلفت خودتونو بندازين تو زمين الكي بدو بدو كنن٠

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اي بابا باختين ديگه جرزني نكنين تازه شانس اوردين تاتنهامي ها نيمه دوم توپارو گل نميكردن وگرنه 6 تا ميخوردين

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض الکس فرگوسن: اگر تاتنهام چلسی را شکست دهد، ما به رقابت قهرمانی باز خواهیم گشت

الکس فرگوسن: اگر تاتنهام چلسی را شکست دهد، ما به رقابت قهرمانی باز خواهیم گشت

مربی شیاطین سرخ امیدوار است که آبی ها در وایت هارت لین امتیاز از دست بدهند.

سایت گل - سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستر یونایتد، پس از پیروزی تیمش مقابل منچستر سیتی گفت که تیمش همچنان می تواند قهرمان لیگ برتر شود اما تاکید کرد که این مسئله به پیروزی تاتنهام در بازی امشب مقابل چلسی بستگی دارد.

گل دقایق تلف شده پل اسکولز موجب شد تا اختلاف یونایتدها با چلسی به یک امتیاز برسد و از سوی دیگر تاتنهام برای گرفتن جای سیتی در رتبه چهارم جدول، باید امشب چلسی را شکست دهد.

سرمربی اسکاتلندی منچستر پس از بازی امروز در گفتگو با اسکای اسپورتس تایید کرد که امیدوار به نتیجه گیری مردان هری ردنپ در بازی امشب در مقابل چلسی است.

"ما امیدواریم که امشب تاتنهام به پیروزی برسد و اگر این اتفاق رخ دهد، بار دیگر امیدهای ما برای رسیدن به جام قهرمانی زنده خواهد شد. پیروزی در بازی امشب مطمئنا برای اسپرز یک بمب روحی خواهد بود. آنها می توانند امشب به رتبه چهارم دست پیدا کنند."

اگرچه منچستری ها در دقایق تلف شده به گل پیروزی رسیدند اما فرگوسن تاکید کرد که تیمش را شایست قهرمانی می داند.

"من تیمم را شایسته قهرمانی می دانم. فکر می کنم که تردیدی در این مورد وجود ندارد. در دقایق پایانی سیتی کمی بازتر بازی می کرد و به همین دلیل ما اسکولز را به جلو فرستادیم و نتیجه گرفتیم."

فرگوسن همچنین به تحسین اسکولز پرداخت و گفت که او به دلیل نمایش خوبش، شایسته گلزنی بوده است.

"من فکر می کنم که او بهترین بازیکن زمین بوده است. به نظر من او فوق العاده بود، یک بازیکن ماهر و بی نظیر."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/17

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض روبرتو مانچینی: منچستر یونایتد خوش شانس بود

روبرتو مانچینی: منچستر یونایتد خوش شانس بود

سرمربی ایتالیایی همچنان به کسب رتبه چهارم امیدوار است.

سایت گل - روبرتو مانچینی، سرمربی تیم منچستر سیتی، گل دیرهنگام پل اسکولز که موجب پیروزی منچستر یونایتد در دربی شهر منچستر رشد را خوش شانسی توصیف کرد.

شاگردان مانچینی در نیمه دوم از چند موقعیت گلزنی خوب برخوردار بودند اما ضربه سر اسکولز در فاصله 17 ثانیه به انتهای بازی موجب شکست سیتی شد تا رقابت بر سر مقام چهارمی همچنان ادامه داشته باشد.

مانچینی در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت: "از نظر من، ما خوب بازی کردیم. بازی سخت و دشواری برای ما و همین طور برای یونایتد بود و گلزنی اسکولز در دقایق پایانی خوش شانسی بود. ما چند موقعیت گلزنی داشتیم و مستحق شکست نبودیم اما این فوتبال است. فوتبال شگفت انگیز است اما برای ما این بازی هیچ چیز را تغییر نداد. ما هنوز چهار بازی دیگر در پیش داریم. از این شکست بسیار ناامید شدیم اما باید به بازی های آینده فکر کنیم."

مانچینی همچنان مطمئن است که تیمش می تواند بالاتر از تاتنهام، مجوز حضور در لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد و از بازی رودرروی تیمش مقابل تاتنهام در خانه، به عنوان مهمترین بازی فصل شان یاد کرد.

"این شکست هیچ چیز را تغییر نداد. هنوز چهار بازی دیگر در پیش است و باید با تاتنهام در خانه بازی کنیم. ما باید تلاش کنیم در همه بازی به پیروزی برسیم. من همیشه خوش بینم."

کد:
    2010/4/17

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تاتنهام 2- چلسی 1؛ تاتنهام برنده داربی لندن

تاتنهام 2- چلسی 1؛ تاتنهام برنده داربی لندن

تاتنهام موفق شد تا با نتیجه 1-2 از سد میهمانش چلسی عبور کند.

سایت گل - در تنها دیدار باقی مانده از رقابتهای شنبه شب لیگ برتر، تاتنهام موفق شد تا با نتیجه 1-2 از سد میهمانش چلسی عبور کند.

اولین گل این دیدار را جرامین دفو در دقیقه 15 از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و بیل در دقیقه 44 برای دومین بار برای تاتنهام گلزنی کرد.

این دیدار که دیدار پر برخوردی نیز بود یک اخراجی هم داشت و در جریان بازی، بازیکنان دو تیم چندین بار با یکدیگر درگیر شدند. در دقیقه 67 بازی بود که جان تری، کاپیتان آبی پوشان با دریافت دومین کارت زرد و در نتیجه کارت قرمز مجبور به ترک زمین مسابقه شد و چلسی از دقایق میانی نیمه دوم بازی را ده نفره دنبال کرد.

تلاشهای شاگردان آنچلوتی برای رسیدن به گل خیلی دیر ثمر داد و فرانک لمپارد در دقیقه 90 موفق شد تا اولین گل تیمش را به ثمر برساند. گلی که فایده چندانی برای چلسی نداشت و نتوانست امتیازی را برای این تیم به ارمغان بیاورد.

بدین ترتیب فاصله تیمهای صدرنشین فوتبال جزیره نیز کاهش یافت و نتیجه داربی لندن باعث شادمانی یونایتدی ها نیز شد، چرا که بدین ترتیب فاصله در صدر جدول به یک امتیاز رسید.

در حال حاضر چلسی با 77 امتیاز صدرنشین است. یونایتد با 76 امتیاز در رده دوم قرار دارد و تیمهای آرسنال، تاتنهام و سیتی با یک بازی کمتر، به ترتیب با 71، 64 و 62 امتیاز در رده های بعدی هستند.

شکست سیتی و پیروزی تاتنهام در دیدارهای هفته سی و پنجم رقابتهای لیگ برتر باعث شد که سیتی جایگاهش در رده چهارم جدول را به تاتنهام تقدیم کرده و به رده پنجم سقوط کند و در این هفته های پایانی مانچو و شاگردانش می بایست برای کسب سهمیه حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا نهایت تلاش خود را به کار گیرند.

کد:
    2010/4/18

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

واقعا باورم نمیشد امید قهرمانی منچستر دوباره زنده بشه، ولی مطابق معمول نمیشد تاتنهامو دست کم گرفت، با این حال فکر میکردم این دفعه دیگه مقابل چلسی تسلیم میشه.
    به هرحال با وجود فراهم کردن یه همچین موقعیت خوب برای منچستر، خودش تو بازی بعدی تهدیدی برای قهرمانی منچستره، امیدوارم با پیروزی منچستر مقابل اون، مسیر قهرمانی منچستر هموار بشه، منچستر به غیر از این بازی، بازی دشوار دیگه ای نداره، ولی چلسی یکی از سه بازی آینده ش در خانه لیورپوله که میشه امیدوار بود اونجا امتیاز از دست بده.
    منچستر سیتی هم تیم خیلی با کیفیتی شده، بنظرم بهتر از تاتنهام میتونه در لیگ قهرمانان سال آینده حضور داشته باشه، من فکر میکنم موفق میشه سهمیه رو کسب کنه.

پ.ن: فکر میکنم مربی دیگه ای جز مورینیو در اروپا به خوش تیپی مانچینی نباشه : دی

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

نمیشه شانس منچسترو زیاد دونست ؛ چون هم بازیهاش سخته و هم روحیش پایین اومده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •