ممنون اون مشکل ساخت جدول حل شد ولی در مورد unicode این eror رو می ده:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in C:\wamp\www\request\page.php on line 30
از این دو کد دقیقاً باید کجا استفاده بشه؟
با تشکر
ممنون اون مشکل ساخت جدول حل شد ولی در مورد unicode این eror رو می ده:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in C:\wamp\www\request\page.php on line 30
از این دو کد دقیقاً باید کجا استفاده بشه؟
با تشکر
این دو تا کد نه! فقط یکیش کافیه.
این دو تا کوئری هستن برای مشخص کردن انکودینگی که در اتصال به دیتابیس بایداستفاده بشه. باید با mysql_query به mysql فرستاده بشن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من متوجه نمیشم یعنی شما یه فرم ساختی و میخای بوسیله ی اون فرم هر وقت اجرا میشه یه تیبل بسازی؟
خب داری اشتباه میکنی اگه اینطوریه بگو تا بت بگم کجا مشکل داری؟
با تشکر، مشکل تقریباً حل شد
یک سوال دیگه داشتم: چه طور می تونم یک فیلد داشته باشم که تاریخ فعلی رو در هر رکورد ذخیره کنه و بعدش یک صفحه درست کنم که یک بازه تاریخ رو بهش بدی بیاد اون رکورد هایی که در اون فواصل هست رو برات نمایش بده، با تشکر
راستی بچه ها یک سوال دیگه، کسی می دونه این یک خط چرا عمل نمی کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ارور رو می ده:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\login\login.php:1) in C:\wamp\www\login\login.php on line 5
لاین 5 همون تکه کد که گذاشتم
یه فیلد درست کند type اون رو از نوع timestamp انتخاب کن.قسمت default هم رو از نوع CURRENT_TIMESTAMP انتخاب کن.از این به بعد وقتی چیزی insert میکنی تاریخ و ساعت رو به طور اوتومات تو این فیلد اضافه میکنه.مثل auto_increment.
ممنون تایپی نیست که فقط date رو به من نمایش بده؟!
چرا که نه؟نوع فیلد رو از نوع date و پیشفرض یا همون default رو به صورت زیر تعریف کن:
البته به یه کوچولو php هم نیاز داری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
query دادن با php رو هم که حتما" بلدی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکرات فراوان، آره دیگه این یک قلم رو بلدم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)