تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: crt رم نگه دارم یا lcd بگیرم

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز .
    شما ميتوني يه مانيتور LED از برند LG بخري كه خيلي عاليه. مدل 2286 كه قيمتش 280 تومنه.
    حقیقتا ارزش نداره برای مانیتوری که 22" ولی full hd نیست 280 تومن پول خرج کرد.

2370به خاطر محبوبيتش تموم نشد دوست عزيز. بلكه 100 تا ازش وارد شد تا به همه نشون بده كه كيفيت 2370 چيه و حالا سام سرويس خودش ميخواد اسمبلش كنه كه اصلا به شما توصيه نميشه.
    به چه دلیل توصیه نمیشه؟
    الان سالهاست سام سرویس داره مانیتورهای سامسونگ رو مونتاژ میکنه و مشکل خاصی هم نبوده.شما چطور مانیتوری رو که هنوز تو ایران منتاژ نشده رو توصیه نمیکنید؟
    بذارید تولید بشه بعدش بیاید توصیه کنید یا اینکه بزنید تو سرش.
    2261
    2370ال جي هم خيلي خوبه به قيمت 215 تومان
    شما بودجت رو بگي من بهت ميگم دقيقا كدوم مانيتور برات خوبه
    بله 2261 نسبت به قیمت خریدش خیلی خوبه ولی وقتی بحث مانیتوری مثل xl2370 هست دیگه جای اینجور مانیتوری اینجا نیست و تنها محصولی که شاید کمی بتونه رقابت کنه 2286 هست که اونم full HD نیست.

2. 3 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به چه دلیل توصیه نمیشه؟
    الان سالهاست سام سرویس داره مانیتورهای سامسونگ رو مونتاژ میکنه و مشکل خاصی هم نبوده.شما چطور مانیتوری رو که هنوز تو ایران منتاژ نشده رو توصیه نمیکنید؟
    بذارید تولید بشه بعدش بیاید توصیه کنید یا اینکه بزنید تو سرش.
    2261
    بله 2261 نسبت به قیمت خریدش خیلی خوبه ولی وقتی بحث مانیتوری مثل xl2370 هست دیگه جای اینجور مانیتوری اینجا نیست و تنها محصولی که شاید کمی بتونه رقابت کنه 2286 هست که اونم full HD نیست.
    كي گفته اين مانيتور LED نيست. شما نبايد هر حرفي بقيه ميزنن رو تكرار كني. اين مانيتور هم از تكنولوژي تلوزيون هاي LED سامسونگ استفاده كرده. چطوريه كه اونا كيفيتشون بي نظيره ولي اين مانيتور LED نيست. اگر منظورتون نور بك لايته كه 2370 هم LCD هست با بك لايت LED.ولي 2370 فول ال اي ديه و 2286 مدل Edge. پس اينقدر حرفاي تكراري و دروغ تحويل ندين براي تبليغ 2370

در ضمن طراحي 2286 جدا از 2370 بهتره.

پنل هاي سام سونگ براي كشور هاي مختلف متفاوته. براي مانيتور هايي كه به ايران وارد ميشه از پنل هاي چيني و آشغال استفاده ميشه كه جاي شكي توش نيست. حتي دوستان عكساشم گذاشتن تو فروم و ميتونيد ببينيد. به همين علت هم بود كه سري p هاي سامسونگ مشكل داشت

2261 به جز كنتراستش كه از 2370 پايينتره (كه اون هم به خاطر بك لايت LED هست و فقط اسميه نه واقعي) هيچ چز پايين تري نداره كه بخواد با 2370 مقايسه نشه.
    گارانتيش 100% بهتر از 2370
    تازه اگه پنل 2270 قرار باشه توسط سام سرويس اسمبل شه كه ديگه هيچيي واسه گفتن نداره

4. 3 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

Lcd بگیر دوست من....

6. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كي گفته اين مانيتور LED نيست. شما نبايد هر حرفي بقيه ميزنن رو تكرار كني. اين مانيتور هم از تكنولوژي تلوزيون هاي LED سامسونگ استفاده كرده.
    عزیز من احتیاجی ندارم حرفهای بقیه رو تکرار کنم اینقدر خودم اطلاعات دارم که احتیاجی به این کار نداشته باشم.
    بعدش کجای پستم من نوشتم 2286 LED نیست ؟؟ اگر درست نگاه کنی نوشتم full HD نیست.
    چطوريه كه اونا كيفيتشون بي نظيره ولي اين مانيتور LED نيست. اگر منظورتون نور بك لايته كه 2370 هم LCD هست با بك لايت LED.ولي 2370 فول ال اي ديه و 2286 مدل Edge. پس اينقدر حرفاي تكراري و دروغ تحويل ندين براي تبليغ 2370
    اول پستم رو درست بخون بعدش بیا این حرفهای خنده دار بی سر و ته رو بزن
    در ضمن طراحي 2286 جدا از 2370 بهتره.
    بله 2286 رو فضاییها طراحیش کردن و 2370 رو تو کابل طراحی میکنن
    پنل هاي سام سونگ براي كشور هاي مختلف متفاوته. براي مانيتور هايي كه به ايران وارد ميشه از پنل هاي چيني و آشغال استفاده ميشه كه جاي شكي توش نيست. حتي دوستان عكساشم گذاشتن تو فروم و ميتونيد ببينيد. به همين علت هم بود كه سري p هاي سامسونگ مشكل داشت
    تو رو خدا تمومش کنید دیگه
    باید چند بار جواب اون پست خنده دار رو بدم که یک سری فن بی اطلاعات برداشتند و اونها رو به عنوان مشکل نوشت که یکی از نمونه هاش اینه:
    وقتی فیلم میذارم سمت چپ و راست تصویرم شطرنجی هست. کسی که این رو برای خودش ملاک میکنه حتی نمیدونه که فرمت نسبتهای طول به عرض تصویر چیه بعدش میاد این رو به عنوان ایراد بازگو میکنه.

2261به جز كنتراستش كه از 2370 پايينتره (كه اون هم به خاطر بك لايت LED هست و فقط اسميه نه واقعي) هيچ چز پايين تري نداره كه بخواد با 2370 مقايسه نشه.
    گارانتيش 100% بهتر از 2370
    تازه اگه پنل 2270 قرار باشه توسط سام سرويس اسمبل شه كه ديگه هيچيي واسه گفتن نداره
    از نظر شما بله تفاوتی نداره ولی یه سر به سایتهای معتبر مثل cnet بزنید و ریویو ها رو بخونید تا متوجه بشید که چه چیزی بعضی مانیتورهارو متمایز میکنه.

8. 3 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

منم xl2370 پیشنهاد میکنم.
    حتی اگه مونتاژ سام سرویس باشه.
    مانیتور های سام سرویس کیفیت خوبی دارند و خیالتون راحت.
    فکر نمیکنم این کلمه شبیه led باشه که دوستمون خوندن full led.
    Last edited by tonypb; 18-04-2010 at 14:42.

10. 3 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

حرف های sir peyman تایید میشه
    تا اونجا که من میدونم و سالهاست تو بازار هستم حرفه ای های بازار همیشه از محصولات بی نظیر و با کیفیت Samsung استفاده میکنن در عین این که مونتاز سام سرویس هستند
    و در مورد برند های دیگه به خصوص lg حرف هایی هست که مطمنا با گفتن اونها و مطرح کردنش تو این تاپیک حد تحمل یک سری hardcore fan لبریز میشه و فاجعه افریده میشه
    پس فکر کنم بهتره به قول معروف هر کی بره تو line خودش چون این بحث های مقایسه ای هیچ وقت تمامی نداره

12. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

موافقم. كسي بحث مقايسه اي نكنه بهتره. ولي اين حركت شما هم قشنگ نيست كه 50 نفر ديگه رو هم صدا كنيد بريزيد سر يه نفر. من هم از 2370 خوشم نمياد و به نظرم مانيتور خوب و حرفه اي نيست. ولي ترجيح ميدم بحث نكنم

14. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوست عزيز .
    شما ميتوني يه مانيتور LED از برند LG بخري كه خيلي عاليه. مدل 2286 كه قيمتش 280 تومنه.
    2370 به خاطر محبوبيتش تموم نشد دوست عزيز. بلكه 100 تا ازش وارد شد تا به همه نشون بده كه كيفيت 2370 چيه و حالا سام سرويس خودش ميخواد اسمبلش كنه كه اصلا به شما توصيه نميشه.
    2261 ال جي هم خيلي خوبه به قيمت 215 تومان
    شما بودجت رو بگي من بهت ميگم دقيقا كدوم مانيتور برات خوبه
    ببخشید LG W2261V 21.5" 20000:1 ,1920*1080 Full HD LCD Monitor که کنتراست تصویرش پایینه ؟
    بودجه فرقی نمیکنه
    در ضمن دوستان عزیزم :
    شما دارید از وقت خودتون میذارید تا یکی از دوستانتون رو راهنمایی کنید ، این دلیل نمیشه که بیایید رو سر هم بکوبید
    Last edited by peyman_nn; 18-04-2010 at 17:39.

16. این کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببخشید LG W2261V 21.5" 20000:1 ,1920*1080 Full HD LCD Monitor که کنتراست تصویرش پایینه ؟
    بودجه فرقی نمیکنه
    در ضمن دوستان عزیزم :
    شما دارید از وقت خودتون میذارید تا یکی از دوستانتون رو راهنمایی کنید ، این دلیل نمیشه که بیایید رو سر هم بکوبید
    نه عزيز . كنتراست 2261 همون 50.000 . البته يه مدل 2261v داريم و يه مدل 2261 VP
    اين كه شما ميگي v هستش. نه vp
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

ببخشید چرا شما میگید که 22 اینچ از 21.5 که فول اچ دی هستش کمتره

مگر 22 اینچ برای این قضیه با فیلم های اچ دی چه مشکلی داره ؟

من که با کامپیوتر فیلم نمیبینم ، ایا روی این قضیه مانور بدم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •